Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arasıra bahsi geçiyor özellikle starcraft vs tartışmalarında, "1 milyondan fazla satabilen fazla oyun yoktur sc dışında", "sc kadar satsın hele" vs diye (bazen cs ve hl tartışmalarında da görülebiliyor); halihazırda bölümümüzün moderatörü de "sen git sims oyna" diyen kompleks sahibi bir arkadaşımız olduğundan :-p bu haberi doğrudan gamespot'tan geçmek istedim.. said: First expansion for The Sims 2 announced The Sims 2 University is due next March; management cites "players' desires" as motivation behind the release. ... The franchise has already driven sales of more than 41 million units. haberin tümü için.. bir daha sefere fazla yüksekten atmazsınız artık "hl/sc en çok satan oyun" diye.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 en çok satan oyunlar fm ve cm dir :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 madem öyle, buyur sen de rakam yaz.. :) ekleme: kaynak da verirseniz daha iyi olur tabii; bu arada fifa, cm gibi her yıl çıkan oyunların kombine rakamlarının bir kıyas değeri yok, hepsi ayrı oyunlar eğer kastedilen oysa. yukarıdaki rakama sims 2 dahil değil mesela..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Kasım 2004 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 doğrudur sam, hatta az bile. herkes öyle sanitarium, planescape, fallout, starcraft gibi oyunları oynuycak imkanda değil. vakit, yetenek vs.. sims ise fazla detay olmadığından basit, gerçek hayat temalı olduğu için kolay, anlaşılabilinir bir oyun. zaten hardcore oyunculardan çok, pc ile fazla ilişkisi olmayan kızları, ebeveynleri, veya farklı şeyler arıyan oyunculara hitap eden bir oyun. Sürekli ek paket çıkartmaları ise gündemden düşmemek, oyuncuya hep yeni şeyler sunmak için. ayrıca diğer oyunlar gibi oyuncuya bir anda binlerce şey sunarak boğmuyor, bu da bir artı. ama oyun zevkli mi; bence birçok hatası/eksisi var, hiç sevmedim bu yüzden.
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sims i sevmem ama baya bi seveni var.Neden sevmem:ne biliyim bana çocuk oyunu gibi gelio.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Sam, 23 Kasım 2004 11:17 tarihinde demiş ki: arasıra bahsi geçiyor özellikle starcraft vs tartışmalarında, "1 milyondan fazla satabilen fazla oyun yoktur sc dışında", "sc kadar satsın hele" vs diye (bazen cs ve hl tartışmalarında da görülebiliyor); halihazırda bölümümüzün moderatörü de "sen git sims oyna" diyen kompleks sahibi bir arkadaşımız olduğundan :-p bu haberi doğrudan gamespot'tan geçmek istedim.. said: First expansion for The Sims 2 announced The Sims 2 University is due next March; management cites "players' desires" as motivation behind the release. ... The franchise has already driven sales of more than 41 million units. haberin tümü için.. bir daha sefere fazla yüksekten atmazsınız artık "hl/sc en çok satan oyun" diye.. ;) vay demek sc tartismasi istiyosun yine, here it goes: hl/sc en cok satan oyun diye kim salladi bilmiyorum da, hepsinden once en cok satan oyun olarak super mario filan var zaten sims gibi aile oyunlarini katacaksak kategoriye. sc gibi butun dunyaya degil kisitli bir gamer kitlesine hitap eden RTS gibi spesifik ve her elini atanin oynamayacagi bir kategoride bir oyunla Sims gibi britney spears albumu misali bir oyunu karsilastirmayi da anca S.A.M den beklerim. ha ayrica hl yi bilemiycem de sc bir milyon ustunde satmadi, 8 milyon civari satti. brood warla beraber toplam kac satti bilmiyorum. 6-7 senelik yasli bir oyun olarak hala onbinlerce satilmakta, bu da onu myth gibi eskimis ve unutulmus oyunlarin veya sims gibi kitleler tarafindan somurulup uc bes sene sonra unutulacak oyunlarin aksine tetris gibi kult ve iki yuz sene sonra bile unutulmayacak oyunlarin arasina sokuyor.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben "sims gelmiş geçmiş bütün oyunları döver" iddiasıyla yazmadım yukarıda, özellikle belirttim neden yazdığımı. zaman zaman çeşitli tartışmalarda "falanca oyun şu kadar sattı, o yüzden gelmiş geçmiş en iyi oyun" demekten başka argümanı olmayan insanlar tüm zamanların en çok satan oyunu hangisi ve ne kadar satmış bilsin, ilerideki tartışmalarda da bütün savlarını satış rakamları üzerine kurmasın diye..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sc istersen 100 milyon satsın.Hala oynanırmı o oyun ya ben şaşıorum.:-o[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ok S.A.M. tek satın alan sen değilmişsin, artık gönül rahatlığıyla Sims 2 oynayabilirsin :lol:[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ha bu arada takdir ettim SC nin neden own ettiği konusundaki sayfalarca metine cevap verememiştin, yalan yanlış bilgi ile sunulan argümana vermişsin, helal olsun büyük adamsın ;)[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: dark-dr, 23 Kasım 2004 11:58 tarihinde demiş ki: hah tam adamını bulduk.. :horace: super mario'ların tam rakamlarını hiçbir yerde görmedim, tek bir tanesi bu rakamı geçmişse dahi (konsollara bundle olan oyunları dahil edersek anlamı olmaz ki mario'lar bundle ediliyordu bir ara diye hatırlıyorum) gene de the sims pc oyunları arasında birinci sırada olur. en yakın takipçileri gene fersah fersah gerisinde.. mesajındakini şu çelişkiyi de gösterelim bu arada: "sc gibi butun dunyaya degil kisitli bir gamer kitlesine hitap eden RTS gibi spesifik ve her elini atanin oynamayacagi bir kategoride bir oyunla Sims gibi britney spears albumu misali bir oyunu karsilastirmayi da anca S.A.M den beklerim." "bu da onu myth gibi eskimis ve unutulmus oyunlarin veya sims gibi kitleler tarafindan somurulup uc bes sene sonra unutulacak oyunlarin aksine tetris gibi kult ve iki yuz sene sonra bile unutulmayacak oyunlarin arasina sokuyor." sims'i 'her elini atanın oynayabileceği bir oyun' olarak nitelendirdikten sonra (herkesin oynamayacağı bir oyun olmak nasıl bir 'olumlu nitelik'se artık) starcraft'ı tetris gibi anaokulu çocuklarından 70'lik ninelere kadar herkesin oynamış ve oynamakta olduğu bir oyunla yanyana koydun, demek ki 'her elini atanın oynayabileceği' oyunlar sen hoşlandığın sürece iyi bir örnek olarak gösterilebilir ama sen hoşlanmadıysan 'britney spears albümü' sayılırlar, pc oyunları arasında vurdulu kırdılı olmayıp da popüler olabilen yegane oyunları hazırlamış will wright'ın elinden çıkmış olsalar dahi. hatta sim city de mahalledeki bakkalın dahi ilgisini çekebilecek bir oyun olduğundan o da starcraft ile aşık atamaz olsa gerek? dark daha sık antrenman yapman gerek, gevşemişsin biraz.. ;) ha bu arada arcane de "dark nasılsa konuşmuş, benim ağzım ondan iyi laf yapmaz" diyerek geyiğe sarmış. yakışır.. :-) sc'nin neden own ettiği konusundaki sayfalarca metinin %90'ı çok satıp çok oynanan bir oyun olduğunu anlatıyordu. satış rakamlarının tek başına birşey ifade etmediğini anlatsam da fayda etmedi, anladıkları dilden konuşmaya karar verdim. işte the sims gibi burun kıvırılan bir oyun ne kadar satmış ortada. demek ki çok satmakla bitmiyormuş olay.. geri kalan %10'luk bölüme de fazlasıyla cevap verdim, isteyen aratsın okusun neler yazılmış. işkembeden sallamak iyi güzel de önceden süt içmemek gerek.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ok abi Sims daha güzel bi oyun, sen onu oyna biz de SC oynayalım eheh :D tek rakibin seinfeld abi, gr@l adamsın valla.küçükken zergling saldırısına mı uğradın nedir bu sorunun kaynağı, söyle yardımcı olalım, biz de kurtulalım forum da kurtulsun..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 laf kalabaligi sam. sonuc: sims bir aile oyunu, bakkaldan britney spears albumu alabilecek herhangi bir kisi SIMS de alabilir. sc ise secme bir kitleye hitap eden bir oyun. rastgele tipler degil, RTS oynamak isteyen kitle tarafindan secilip 8 milyon satmis, senin cok sevdigin gamespot tarafindan greatest games of all times sinifina `The Standard by Which All Real-Time Strategy Games Are Judged` gibi super iddiali, daha once hic bi kategoride bi oyuna verildigini duymadigim bir baslikla sokulmus bir oyun. `ay tam gelisecem rush yapiyolar, ne anliyolar ayy en hizli zea basan kazandi` diyen simsciler tarafindan oynanmamasi gereken bi oyun zaten.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 düzeltiyorum Sims aile oyunu değildir, ailenize satın aldığınız oyundur.kız kardeşinize, annenize, kuzeninize alırsınız.milyonlara yayılmış metroseksüelliğin zirvesi olarak da nitelendirilebilir.yahu sims bu abi ehe, beckham dan futbol öğrenmek gibi bişiy ya hahahah.:lol:[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 simsi her yaş grubu oynuyabilir ama 14 yaşına kadar.:).Sc ye bişi diyemmem 3 sene oönce oynuodum.Sevmiştim,ama hala gündemde.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Patates Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Half-Life 2 nin 3 yılda 15milyon kopya satması bekleniyor. Şu ana akdar çıkmış olan en iyi oyun olarak nitelendiriliyor. Şimdi Sims ile kıyaslanılabilir mi? Madem oyuna vaktini harcııcaksın neden sims alasın? Ayrıca numaralar ile kıyaslama yaptıın zaman bu işin sonu yok. Eminim doritos daha fazla biberli cips satıodur. Bence simsde doritosun biberli cipside aynı deeri taşıo (gerçi şu anda bende cips oslaydı daha çok sevinirdim)[signature][hline]Sacré Bleu! [Bu mesaj arcane tarafından 23 Kasım 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bir kere pc de en cok satılan oyunlar solitaire,mine sweeper gibi oyunlardır nedenini acıklamama gerek yok herhalde. Ayrıca bir fallout oyuncusuda 100 simsci gucundedir bu gercegi de unutmayın:))
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arcane okumayı sökmüşsün helal olsun ama okuduğunu anlamak için de bir kursa gitmen gerek. azimle senin onu da başaracağına inanıyorum.. :horace: dark da olmasa tartışacak kimse yok yahu.. laf kalabalığı diyorsun da sims'i bir aile oyunu olarak değerlendirip sonra 'seçme kitleye hitap eden bir oyun' olduğunu belirttiğin sc'yi gene bir aile oyunu olan tetris'e denk görüyorsun. bir sonraki mesajında satranç ile de yarıştıracaksın bu hızla ama şimdiye kadar yazdığına bakalım şimdilik: rts oynamak isteyen kitle dediğin insanlar arasında bir araştırma yapılmış mı kaçı aynı zamanda the sims'i de satın almış mı diye? ben bulamadım. ama senin bütün oyuncuların kreması gibi sunduğun bu kitleyi super mario oynamış falanca milyon insandan ya da street fighter oynamış filanca milyon insandan ayırabileceğimiz hiçbir kıstas yok. oyunlardan daha çok anladıkları ya da zevklerinin diğer insanlardan daha üstün olduğu yönünde bir bilgi sahibi de değiliz. hal böyleyken çok satmak vazgeçilemez en birinci kriterse the sims gene sc'den iyi bir oyunmuş yargısı ortaya çıkıyor. satışları gereğinden fazla dikkate alan ben değilim, sc'yi savunan kişiler. ama sırf satış rakamları dışında dişe dokunur argüman sunamadığınızdan tekrar tekrar satış rakamlarını ortaya sürüyorsunuz ve "sc'yi alan 8 milyon insan einstein, sims'i alan 41 milyon patlıcan" gibi "hans faşist ve almandır, demek bütün almanlar faşisttir" kıvamında bir genellemeye bel bağlıyorsunuz.. yine aynı gamespot oyunun incelemesinin başlık spotunda "It doesn't stray far from the blueprint created by its predecessors, but it is, without a doubt, the best game to ever adhere to that formula" diye yazmıştır. yine "gamespot's greatest games of all-time" listesine bakınca myth: the fallen lords'u da görüyoruz, starcraft'ın yazısıyla yanayana getirip okuyunca starcraft'ın debdebeli başlığı dışında "aha işte budur" denilebilecek bir özelliğinin belirtilemediğini görüyoruz. ancak "üç dengeli faction" klişesi gösterilmiş ki myth için bahsedilenleri ayrı bir paragrafta ancak özetleyebilirim. isteyen iki yazıyı da okusun: gamespot's greatest games of all-time: starcraft/brood war gamespot's greatest games of all-time - myth: the fallen lords arcane arada bir laf etmiş de nesine cevap vereyim diye bakıyorum, cevap verilecek bişi yok. kendi kompleksini karikatür gibi yansıtmış.. :) patates kardeşim, başlığa bakıp mesaj atmayın lütfen. mesajları okumak için biraz çaba sarfedin ki sizinkiler de dikkate alınabilsin. "çok satmakla iş bitmiyor" diye kaç defa yazmışım onları da sayıp yazın hatta ki dikkatsizliğinize verelim "ben sevmedim demek ki 41 milyon insan mal" değerlendirmesinin anlamsızlığını.. ekleme: ısrarla mesajları okumadan yazı yazılıyor ki daha 20 mesaj bile birikmedi. solitaire vs bundle oyunlardır, satış rakamı diye birşey de sözkonusu değildir haliyle.. ekleme 2: dark bey, yine aynı "gamespot's greatest games of all-time" yazı dizisinde super mario bros 3 için atılan başlık "17 Million Players Can't Be Wrong".. ;) (starcraft'a endüstri standardı diyenler 'aile oyunu' mario bros oyuncularının beyinsiz zombiler olmadığını söylemiş, hmm) [signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Kasım 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sam elbette bir sims faninden karisik mantiksal bagintilar kurmasini beklemiyorum da, tetrisin sims gibi 2 sene icinde raflarda curuyecek kiytirik bir oyun degil, sc gibi kult bir oyun oldugunu ve cikisindan 20 sene sonra bile sattigini ve bu yuzden karsilastirildigini anlamani beklerdim. isrardir 2 mesajinda da cok tutarli ve super bir argumanmis gibi kullaninca dayanamadim. sc kitlesinin sims kitlesinden niye daha secme olmadigini aciklamaya calistigini tahmin ettigim paragrafi okumadim. cunku bir mantigi yok, apacik ortada olan bir gercek var. siradaki.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sen the sims oynayan bir insanın sc oynamasının ya da tersinin mümkün olmayacağı düşüncesiyle hareket ediyorsun ki bunun önyargı dışında hiçbir dayanağı olmadığını yazmışım yukarıda, görmezlikten gelip tartışmadan tek taraflı çekileceksen senin yerine arcane ya da buradaki bir başkası tartışmayı yüklenebilecek kalibrede değil farkındaysan.. :) tetris çıkışından 20 yıl sonra da satan ve oynanan bir oyun, starcraft bu mertebeye ulaşmış değil ve ulaşamaz da. işin komiği olmayan bir şeyi olmuş gibi yazmakla kalmayıp tetris'ten de "aha bak bu da sc'ye yetişebilen bir oyun" diye yüksekten bakarak bahsetmen.. ;) ha ayrıca "iki senede raflarda çürüyen sims" demişsin de geçen ayın en çok satanlar listesinde ilk 20'de "the sims: unleashed" ve the sims 2 ile special edition'ı da ilk iki sırada. ne sc'nin kendi, ne genişleme pakedi ne de yerine blizzard'ın sunduğu warcraft 3 ve genişleme pakedi var listede.. önce sims'in satışlarını kaale almayıp hemen sonraki paragrafta sims'in fazla satamayacağını ve yıllar sonra bile satılamayack bir oyun olduğunu öne sürüyorsun.. kendi mesajların kendini yalanlıyor kaç defadır.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 okulda geçen hafta kolaj mı öğrettiler arcane? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Sims oynayanlara direk mal diyen tartışmaya bir şey katamayanlar olmuş Şimdiii ben SC ye yeniden adam akıllı başladım arcane in gazıyla her gün oynuyorum kendimi gekliştiriyorum. Ama çalışsaydı (ki 5. dk da hata çıakrtıp göçüyo bilgisayarım)Sims 2 yi de seve seve oynardım, oynadım 2 3 saat en son nişanlandım dı çocuk doğdu falan sonra çöktü bilg zaten :/ Şimdi bana Sims 2 oynadım diye mal diyen insan bana düpedüz ahkaret ediyodur o kişi hakkında forumda şikayette bulunabilirim. Laflarınızı dikkatli kullanacaksınız o yüzden,i ne demiştim ben bi iki sene önce, forumdaki herkes siz ya da sizin kankanız değil, herkesin zevki anlayışı farklı, anlayışlarına anlayuış göstermeniz gerekiyo (bunu zamanında 14 yaşında bi çocuk söylemiş, şu anda 18 yaşını geçip anlayamayanlar var, siz düşünün) Sims 2 oynuyorum çünkü insan kontrol etmek hoşuma gidiyor, bilinmeyen şeyleri keşfetmeye çalışıyorum, ne biliyim xcreativity si artan sim imle oyundan sahnelerin resimlerini çizmesini izlemek, aptal konuşmalarını görmek, farklıt ürden insanların bir araya gelip aralarında sosyal bağ kurmasını izlemeyi seviyorum, sims de bu isteğimi başka kimsenin özel haklarına zarar vermeden yapabileceğim bi yol sağlıyo (şidmi bana dikizci diytenler çıkışa basıp degfolup gitsinler, dikizcilik le merak ı ayırt edemeyenler yani) İnsanların evlenme hikayeleri, çıkmaya başlama hikayeleri, başlarından geçen olayları dinlemek (hele başka insanlarda varsa olaylarda) hoşuma gidiyo çünkü ben yapay zeka programcısı olmak istiyorum, insan psikolojisini kavramak çok önemli bu yüzden Gelip bana hala malsın/bebeisn/gaysin/metroseksüelsin o yüzden Sims serisini oynuyosun diyen varsa önce kendine bi baksın ve düşünsün bu dünyaya yararlı ne yapıcak, ne yaptı, ne yapıyor, kendine değil, bu dünyaya, çevresine gelelinm apayrı bi konuya, arcane kusra bakma ama sam in dediğini anlamamışsın, adam bi yere kadar haklı, SC tartışmalarında SC savunanların çoğunluğu SC en çok satan oyun o yüzden en iyisi diyolar (EN İYİ O YÜZDEN EN ÇOK SATAN değil) Sam çok güzel bi yerden quote unu da vererek istatistiki bilgi ile çürüttü ki SC yi savunanların o çoğunluğunun bu savunması yannış (Sam in SC veya Sims i karşılaştırmış oplamsı bu forumda yok, başka forumdaki tartışmayı baz alarak burdaki konuşmasına laf atmak da anca önyargıdır) , bişi diyemezsiniz bu konuda ona ha derseniz Sims mi SC mi, SC daha iyidir derim, farklı kitlelerden çok, farklı amaçlara hitap ediyo iki oyunda. Siz über SC cisiniz diye Sims oynamayı sevenlere laf atamazsınız, burda tekrar söylüyorum, patates yaptığın çok yanlış, hatta görgüsüzlük. neyse konu benim düşüncem değil burda Sam e yapılan haksızlık Sam %100 haklı demiyorum bu konuda, ama söylemek istediğini söylemiş, %100 değil dememin nedeni de kalan %20 yi zaten çürütmüştüm demiş olması, okumadığım için bir şey demiyorum onlara. En düzgün mesajı atan şu topic te bonecrusher valla, ama ona da bir şey var expansionları çıkarmalarının nedeni düşmemek değil,i satışları arttırmak para kazanmak, LoTR yaparken laf atmıyosunuz da Sims yapınca laf atıyosanız komik olur, gayet mantıklı olanı yapıyolar, o oyunu 4 senede çıkardı adamlar, hatta daha uzun, yüzlerce kişi çalıştı, bu insanların para kazanması gerekiyolar, böyle kazanıyolar işte[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ehehe helal arcane. sam sc 7 sene sonra sadece bir expansion packle hala ayda onbinlerce satan bi oyun. sims exp cikarmayi biraktiktan 2 sene sonra ayda 7-8 tane satarsa yine konusuruz.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: arcane, 23 Kasım 2004 12:06 tarihinde demiş ki: ha bu arada takdir ettim SC nin neden own ettiği adamsın ;) Bu ne demek? Nece bu?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Öne çıkan mesajlar