Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=0= Paticik Eğitim Durumu =0=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Volfied said:
Carnegie Mellon University
CS 4. sinif + Robotics Minor
Insallah ya oyuncak robot yapan bi startup da calisicam, ya kendi startupimi kurucam, ya da mastera kosucam (Robotics de)

abi is plx.
Mesaj tarihi:
Volfied said:
Carnegie Mellon University
CS 4. sinif + Robotics Minor
Insallah ya oyuncak robot yapan bi startup da calisicam, ya kendi startupimi kurucam, ya da mastera kosucam (Robotics de)

tüh mezun oluyo musun sen orda computational biology'ye başvuracaktım ben. şuan boğaziçinde yanında çalıştığım bir hoca sebebiyle ya oraya ya da pittsburga kabul alma olasılığım diğer üniversitelerden daha iyimsi gözüküyor. bu işler hiç belli olmaz tabi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Syn said:
nişantaşı işık 10. sınıf fen =p

o yalan olmuştu, aah ah 11de tmye geçtim. baya bir update olcak sanırım.

Koç Üniversitesi Ekonomi - Sophomore =P
Mesaj tarihi:
Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!
Mesaj tarihi:
Pıtık said:
Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!
showman lol
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:
Ankara Üniversitesi- Diş Hekimliği Fakültesi 4.sınıf

oha ne zaman 4 oldun abi sen. ben seni 2 3 filan zannediyodum, diş için gelmiyodum. gelirim artık kesin.

TOBB işletme 2. sınıf (staj görevi)
  • Yeni Oluştur...