aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Volfied said: Carnegie Mellon University CS 4. sinif + Robotics Minor Insallah ya oyuncak robot yapan bi startup da calisicam, ya kendi startupimi kurucam, ya da mastera kosucam (Robotics de) abi is plx.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Volfied said: Carnegie Mellon University CS 4. sinif + Robotics Minor Insallah ya oyuncak robot yapan bi startup da calisicam, ya kendi startupimi kurucam, ya da mastera kosucam (Robotics de) tüh mezun oluyo musun sen orda computational biology'ye başvuracaktım ben. şuan boğaziçinde yanında çalıştığım bir hoca sebebiyle ya oraya ya da pittsburga kabul alma olasılığım diğer üniversitelerden daha iyimsi gözüküyor. bu işler hiç belli olmaz tabi
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 boun computer edu tech. 2 ye geçtim sokarım böyle bölüme inekleyip cmpe ye teleport olucam bi şekilde amin çok şükür kkthxbye
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 arthur noldu be, fazla sitemkâr gördüm seni :P bizde update edelim o zaman Sabancı Üni. - MDBF 2.Sınıf - Bölüm yok anacım henüz, daha sonra tekrar deneyiniz.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yıllarım bosa geccekmis gibi hissediyorum abi :)
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Volfied liseden sonra mı gittin oraya?
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Okan-Cince mutercim tercumanlikti University of Nebraska - Ekonomi oldu..cince devam ediyo
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 @Queen: Evet @Ardeth: Eger burda (Pittsburgh) kalirsam takiliriz :) Asigim bu sehire cunku
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cavanagh said: kal 40th Marmara Üni. Metalurji Müh. evet efendim marmarayı da bitirdik sırada itü yüksek lisans var =) Üretim Metalurjisi Teknolojileri Mühendisliği
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Syn said: nişantaşı işık 10. sınıf fen =p o yalan olmuştu, aah ah 11de tmye geçtim. baya bir update olcak sanırım. Koç Üniversitesi Ekonomi - Sophomore =P
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sabanci Univ Bilgisayar Bilimi ve Muhendisligi + Matematik yan dal bitti. 1 Eylul'den itibaren Brown Univ. Bilgisayar Bilimi masteri, arastirma alanim yapay zeka. Insallah doktorami da alip endustriye.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Volfied said: @Queen: Evet @Ardeth: Eger burda (Pittsburgh) kalirsam takiliriz :) Asigim bu sehire cunkudemir celik sanayiine mi asik oldun kanka sdfaf
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 adem tolunay anadolu lisesi 12. sınıf oldum bu sene, mf. öss başlasın? ühüü =(
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Anasanat Dalı Piyano Bölümü 1.sınıf:D
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Pıtık said: Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!showman lol
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Türkiye İşsizler Devlet Fukaraokulu Amele bölüm 2. Sınıf
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ankara Üniversitesi- Diş Hekimliği Fakültesi 4.sınıf
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 istanbul üni. radyo tv yayımcılığı 2. sınıf (zaten 2 yıllık lolz)
micha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İstanbul Ticaret Uni. / Bilg. Tek. Prog.
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yakın Doğu Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü :D
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Archangel_ said: Ankara Üniversitesi- Diş Hekimliği Fakültesi 4.sınıf oha ne zaman 4 oldun abi sen. ben seni 2 3 filan zannediyodum, diş için gelmiyodum. gelirim artık kesin. TOBB işletme 2. sınıf (staj görevi)
Öne çıkan mesajlar