Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu saatte gelen serverı ne yapayım ben.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehehe valla server a girilmez bu konuşmadan sonra :D[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Aman aman girmeyelim, şimdi AcimasizKemal'e yakalaniriz ayak üstü koyun falan yapar bizi..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Joker, 02 Haziran 2005 00:49 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 02 Haziran 2005 00:47 tarihinde demiş ki: yaş kaçtı? şu tribe'de fit im ha, herkes yaş kaçtı... kocum ben bebeyken senden daha zekiydim, yaşı napacan sen kafaya bak... sırf fitillik olduğu için söyledim bende :) leeroy gibi bu da bir fenomen oldu ya; pwned, suxx0r ayağına....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 02 Haziran 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 şu generali tek kesiyim bari[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 "ınsanlar zaten hep ıyıdır,elfler elf pen yussuklerın efendısınde gormustum bole buyuk fıle cıkıp ok atıo ıyı onnar e cuceler afacan tatlı bibişler onnarda iyi orklar kotu cunku onlar kaslı yeşil dişli pis irenç yaratıklar hayatımda ızledıgım bı fılm var oda yussuklerın efendısı orda gormustum ben bole bıcır bıcır kosulardı onnar kotu ben bılıom cunku onnar kotu dogmuslar tercıg hakları yok bole nazgul ucuo tepelerınden ama ben oyunda nazgule bıncem bınemıom baba bana 5k versene peka kescem piliz bu undedler bolgeme gırıo gards yazıom olmuolar sanırım bu baska bı oyun ama ben farkeedemım spid açıom ama işlemio bozuk bu servır ph açın oynamıom ben[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 heh işte suark tamamı ile anlatmak istediğim tasvirlere tercüman oldun ::)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 zaten wow u parali uo gibi gorenler toplandi..tabiki bole bi genelleme yaparak herkesi bunun icine katmiyorum..ayni durum yani arkadasa gel beraber oynayalim git wc3+frozen i bitir oyunu ogren bunun d evami oyun diyorum yok ne gerek var diyo..yani ole bi gerek var ki ben kendim aslinda her oyunda human acarim insanim insan olayim diye..ama oyunu oynadiktan sora para verseler acmam artik ally karakter.. human protector of light night elf kutsal varlik dwarf sevimli gnome cok cici bisi ya.. acin oynayin..bunun yaninda ayni kisiler tauren e inek orc a cirkin undead e yok iskelet vs diyolar.. oyunun gectigi zamanda horde kadar sereli onurlu kisi yok hepsi kendi kendilerine birbirlerini yiyo..human gider ac oldugu icin arthas babasini oldurur..nightelf aptal dunyanin koruyuculariya illidan a engel olup arthas i lich king yaparlar dwarf eleman vasifsiz gnome zaten bence oyunda olmamasi gereken bi class resmen 4 e tamamliyalim diye koymuslar..hele gnome warrior falan bence wc a aykiri bisi.. simdi gelelim horde a.. tauren kadar onurlu gelenek goreneklerine bagli bi irk yok resmen horde un championlari.. orc ve undeadler kole olmaktan kurtulduklari icin yasama savasi veriyolar buyuk savaslar yaptilar falan vs.. isteyen istedigini oynasin bu topic gercekten sacma ama horde a da laf solemeyin yani..laf solenicek tek taraf ally tarafi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Suark, 02 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: "ınsanlar zaten hep ıyıdır,elfler elf pen yussuklerın efendısınde gormustum bole buyuk fıle cıkıp ok atıo ıyı onnar e cuceler afacan tatlı bibişler onnarda ... komikmi olmaya çalışıyorsun? olmamış bidaha dene belki güleriz...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok ya laf sokuyorum alın diye..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Suark, 02 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: yok ya laf sokuyorum alın diye.. ı ıh beceremiyorsun, ama iyi kendini oynamışsın yetenek var sende, Sıradakiiii...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ama "anlayana"ymış demekki işte...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tamam işte horde kötü alliance iyi, allyler ezik hordelar zalak, elfler gay, dwarflar kıllı , paladinler korkak, acımasızkemal adamı yer, turkler birleşmez....bu arada world server halaa down cesedi alamadım mcden :P[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sus len pis priest, muhabbeti kaçırdın diye ciğere pis diyon işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Absolut, 02 Haziran 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Sus len pis priest, muhabbeti kaçırdın diye ciğere pis diyon işte. hehe... Blizz e mail atıyorum, undead'lere /namaz diye emo. koysunlar .)[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eğer türklüğü bi wow ırkına vuracaksak kesinlikle orc olmalı bence :D aklıma orclar ölürken ezan sesi geliyor mu ne öyle bi topic vardı o geldi ya of haha[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oeh azmo ciddi tartışılan sadece horde iyi mi kötü mü olayı var gerisi tamamen geyige sarmış durumda sen boyle geyik bir konuya ciddi ciddi yorum yaptın ya helal olsun lol neyser server açılsında aglatayım seni biraz uldamanda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol onu bilmiyordum :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: arcane, 02 Haziran 2005 01:08 tarihinde demiş ki: eğer türklüğü bi wow ırkına vuracaksak kesinlikle orc olmalı bence :D aklıma orclar ölürken ezan sesi geliyor mu ne öyle bi topic vardı o geldi ya of haha seni türklükten banlamaları lazım milletimizi kokuşmuş, radyasyona maruz kalmış bir ırkla temsil ettiğinden ötürü.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hahaha critical error çaktı Wow.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Azmodai, 02 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki: said: Popeye, 02 Haziran 2005 01:09 tarihinde demiş ki: oeh azmo ciddi tartışılan sadece horde iyi mi kötü mü olayı var gerisi tamamen geyige sarmış durumda sen boyle geyik bir konuya ciddi ciddi yorum yaptın ya helal olsun lol neyser server açılsında aglatayım seni biraz uldamanda abi sorun ztn horde iyimi kotumu tartismasi... aslinda mumkun olsa dil dersine girip HORDE OKUNMAZ HORD OKUNUR olayini asilayacagim ama maalesef girisemeyecem o olaya... hordeyi degil arkadaslar, horde'u olacak pls thx bye. (bu arada caktirma cevabi ilk safyanin sonunda verdim, ciddi sandim taaki Tauren = Turan'i gorene kadar, ki orada bende bittim) eheh ciddiye almamışsındır umarım dediğimi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 daha dur stun yiceksiniz şimdi...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Birazdan Nas Suresini okucam bütün abdestsiz Ally ve Hordelar yok olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 wolf hadı baba senı beklıyoruz servere acıldı alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar