Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horde olmayan Türk olabilirmi?

Turki

Öne çıkan mesajlar

night elfler olarak demonic magic kullanan humanlari, yerden bitme dwarflar ve esantiyon irk gnomelari icten gocertecez, sonra taurenler de horde'un icine edecek (sessiz okuzun ciftesi pek olur) butun dunya'yi druidic societymiz ile yonetecez...

yakinda...

niahahahahaha[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

slyvanas'ın ahı gitmiş vahı kalmış.. :-p

ft'teki ilk forsaken senaryolarında neutral sayılabilirdi ama sonra emperyalizme çevirdiler olayı, ben orada evile girdiğini düşünüyorum. varlığını korumak birşey, yaymak başka şey..

ha zaten exorcism çakamamamızın nedeni de wotf'ı dengeleme olayından kaynaklı, yani öyle humanoid görmeyin onları.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Turki, 02 Haziran 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
Allah allah nıe savasıyo bunlar pekı. hee okı bunlar farklı kahvelere takılıyo olabılır........... delırmeyın ve cıldırmayın horde kotudur tabıkıı. yaw en azından yuzuklerın efendısını ızle canım kardesım.

YOK ARTIK!!!!
Sen Orta DÜnya'daki Orc'larla Azeroth'daki orcları bir tutuyorsan olay bitmiştir zaten tebrik ediyorum.
yaş kaçtı?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

musluman adam undeadı tek cumlesıyle oldurebılır ztn.
Ya dediğim gibi giriş videosunda onları "kotu" diye avlayanlardan korunmak için yapıyor sylvanas.Eski orta çağ politikası yani.
Tauren bi kere kotu olamaz,e orklarda onurun dibine vurmuş yaratıklar nereye kotuler.Troll diosan bilemem.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 02 Haziran 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
yaş kaçtı?

şu tribe'de fit im ha,
herkes yaş kaçtı...
kocum ben bebeyken senden daha zekiydim,
yaşı napacan sen kafaya bak...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...