bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaşlar sizdede oluyormu ben sinirlendiğim veya üzüldüğüm zaman direk mideme vuruyor.Midem bulanmaya başlıyor Sanırım bu geçirdiğim kötü yıllardan bir miras bana. Neden kaynaklanıyor olabilir. Doktora gidicem de merak ettim bu süreçte =)[signature][hline]tuana... [Bu mesaj blackchaos tarafından 01 Haziran 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 endişelendiğim zaman veya telefon çaldığı zaman oluyor bende de :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 heyecanda direk bana da olr :)[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben ülserin üzülünce daha etkili olduğunu duymuştum ama tam bilmiyorum bence git bi doktora.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 heyecandan oluyo bende sinirden hiç olmadı yada oldu ama cok sinirlendiimden hatırlamıyo da olabilirim ehehe aşırı olduğunda oluyo sadece[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sinir + stres benim midemi fena yapıyo.öleki oturamıyorum bile direk uzun oturma pozisyonu almam gerekiyo.doktora gittiğimde ise gastrit olduğumu söyledi.bi doktora görünmen yararına olur[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çoook üzüldüğünde veya bir şey i çok özlediğinde böyle karnına bir ağrı girer onu mu diyosun?? öyleyse çok kötü bir şey. bana çok oluyo.[signature][hline]{==:{*__*}:==} Arama motorları, hepsi burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bana da oluyor sinirlenince[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bana daha olmadı da başlığı dün sabahlamanın 48 saat uykusuzluğun, bir finalin ve bol bol ders çalışmanın etkisiyle başlığı "Şirin'in midye turnuvası" diye okudum. Alkışa gerek yok :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bana eskiden hiç olmazdı şimdi bu sene direk mideme vuruo özellikle stres veya istemediğim bi olay ne blim o tip şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ülser sanırım bu.Abim askerdeyken anneme çok sık oluyodu doktor ülser dedi.Stressle daha çok oluyomuş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 son zamanlarda olmaya başladıysa sadece doktora görün. kötü ruh halinde daha fazla etki gösteren hastalıklar var çünkü.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ülser olabilir[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya bendede bi problem var heycanlandığımda midem ağrıyo bulanıo gibi bişey oluo sizede oluyomu o? cok güzel bi his yav yaşamanızı tavsiye ederim[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Erutan, 01 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ya bendede bi problem var heycanlandığımda midem ağrıyo bulanıo gibi bişey oluo sizede oluyomu o? cok güzel bi his yav yaşamanızı tavsiye ederim adrenalin de deniyor :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yok bende öle bişey ama sinirlendimmi moral bozuk oldumu 1 kaç güne sivilce, uçuk, felç, timor, kanser...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaşlar : sinirlenmeyin! sinir stres ve üzüntü kanserin 1 numaralı sebebi bu hayatta hiç birşey deymez o kadar üzülmeye sinirlenmeye. içki ve sigaradan uzak durun. blackchoasun dedii o kötü yılları bende geçirdim hatta bi çok arkadaşımız geçirmiştir. ama bundan sonrası için kendinize iyi bakın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: elma, 01 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 01 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ya bendede bi problem var heycanlandığımda midem ağrıyo bulanıo gibi bişey oluo sizede oluyomu o? cok güzel bi his yav yaşamanızı tavsiye ederim adrenalin de deniyor :D Adrenalin mükemmel bir şey, bir yerden uzun süreli düşüş hissini geçen kaç his vardır ki dünyada... O karıncalanma, mideni sanki birinin yumruğunun içinde sıkıyomuş hissi, düşüş sırasındaki adrenalin, boşluk hissi... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 benimde bazen durduk yere burnum kanayabiliyo öyle bi özelliği var burnumun[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 benimde midem berbat ya zaten spastik kolon var bağırsaklada ölüyoz spazmdan pff[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: kermit, 02 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki: benimde bazen durduk yere burnum kanayabiliyo öyle bi özelliği var burnumun o apayrı bi olay sinirin mideye vurmasına gelince insan hassas karakterde biri ise genelde duyguları midesine vurur. öpüşürken midesi bulanan hatta kusacak gibi olan bi tanıdığım vardı. miğde hassas bir yapı, özelliklede sinir stress gibi duygularımızı emen bi organımız, ilaç fazla almayın. stresinizi üzerinizde tutmayın, toprağa falan basın. dertleşin hepinizle dertleşebilirim arkadaşlar msn adresim [email protected] unutmayınki siniri ve üzüntüyü atmanın en kolay yolu paylaşmak... korkuyorum bir gün erkek arkadaşımın üzerine kusmaya diyordu[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: kermit, 02 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki: benimde bazen durduk yere burnum kanayabiliyo öyle bi özelliği var burnumun senin burnundaki damarlarda çatlak vardır.Kan basıncı değişmesi veya benzer bir şekilde hava basıncının değişmesiyle kanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok çatlaktan değil onu biliyom tedavisinide gördüm daha önce bi kaç kere yattım hastanede başka bişiden sır olsun oda bana[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 banada oluo eger cok sinirlenir veya uzulursem (baznde cok mutlu oldugumda veya beklerkende oldugu olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 doğal bir şey o. sinir stres falan direk mideye vurur, fazlası da ülser yapar acımaz süründürür.[signature][hline]Borbag öldü yaşasın kaleidoscopic! Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar