Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirin mideye vurması ???

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar sizdede oluyormu ben sinirlendiğim veya üzüldüğüm zaman direk mideme vuruyor.Midem bulanmaya başlıyor
Sanırım bu geçirdiğim kötü yıllardan bir miras bana.

Neden kaynaklanıyor olabilir.
Doktora gidicem de merak ettim bu süreçte =)[signature][hline]tuana...

[Bu mesaj blackchaos tarafından 01 Haziran 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heyecanda direk bana da olr :)[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 01 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
ya bendede bi problem var

heycanlandığımda midem ağrıyo bulanıo gibi bişey oluo sizede oluyomu o? cok güzel bi his yav yaşamanızı tavsiye ederim

adrenalin de deniyor :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar : sinirlenmeyin! sinir stres ve üzüntü kanserin 1 numaralı sebebi
bu hayatta hiç birşey deymez o kadar üzülmeye sinirlenmeye.
içki ve sigaradan uzak durun.
blackchoasun dedii o kötü yılları bende geçirdim hatta bi çok arkadaşımız geçirmiştir. ama bundan sonrası için kendinize iyi bakın lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 01 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 01 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
ya bendede bi problem var

heycanlandığımda midem ağrıyo bulanıo gibi bişey oluo sizede oluyomu o? cok güzel bi his yav yaşamanızı tavsiye ederim

adrenalin de deniyor :D

Adrenalin mükemmel bir şey, bir yerden uzun süreli düşüş hissini geçen kaç his vardır ki dünyada... O karıncalanma, mideni sanki birinin yumruğunun içinde sıkıyomuş hissi, düşüş sırasındaki adrenalin, boşluk hissi... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 02 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
benimde bazen durduk yere burnum kanayabiliyo öyle bi özelliği var burnumun

o apayrı bi olay

sinirin mideye vurmasına gelince insan hassas karakterde biri ise genelde duyguları midesine vurur.
öpüşürken midesi bulanan hatta kusacak gibi olan bi tanıdığım vardı.
miğde hassas bir yapı, özelliklede sinir stress gibi duygularımızı emen bi organımız, ilaç fazla almayın. stresinizi üzerinizde tutmayın, toprağa falan basın. dertleşin
hepinizle dertleşebilirim arkadaşlar msn adresim [email protected] unutmayınki siniri ve üzüntüyü atmanın en kolay yolu paylaşmak...
korkuyorum bir gün erkek arkadaşımın üzerine kusmaya diyordu[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

doğal bir şey o. sinir stres falan direk mideye vurur, fazlası da ülser yapar acımaz süründürür.[signature][hline]Borbag öldü yaşasın kaleidoscopic!
Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...