Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanların canlı canlı derilerinin yüzülmesi görüntüleri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zevklerinden ,hayvanlara iskence yapan insanlari kastettim gerci ben ...
ama düsündümde, o ac insanlarin konumunda olsaydim, ben yinede öle bisi yapamazdim.Ya bu resmen iskenceye giriyo..
Bi kere onlar birazcik insan olsalardi,hayvani bi sekilde bayiltip öyle keserlerdi..
ben yinede cahillik ve duygusuzluk vs.vs. oldugunu düsünüyorum... GERci onlarin ruh halini bilemicem,belki acliktan artik beyinleri dönmüstürde öle kesmislerdir??
Ama her ne olursa olsun,ortada kabul edilmesi gereken bi cani'lik var.

edit:düsünmeden,yazdim fikrimi deistiriorum!
[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 31 Mayıs 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
doğrudur o konumda olmadığımız için neler yapabileceğimizi hayal edemiyoruz ama her insanın içinde (daı var sonuçta) bir insanlık, bir duygu vardır, ve bana göre o insanlık duygusu insanlara bu kadar hayvani şeyler yaptırmaya izin vermez, daha mantıklı ve insancıl çözüm yolları aranır, zorunda kalınsa bile denildiği gibi hayvanların derileri canlı canlı yüzüldükten sonra hala yaşayan hayvanlar o halleriyle kamyonlara atılmaz

büyük bir yanlış söz konusu ortada...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
Böle bir şey yapanların insanlık duygusunun olmadıgı kesin.Yapanları bulup halka vermek ve linç ettirmek gerekir ki ibret olsun.
Yazıktır gunahtır ya böle bir vahşet nasıl gerçekleştirlir.
Bu dediğiniz videoyuyu izliyemedım ama anlatılanlardan dolayı kin kustum.
Bu telefonalrda olan Rus askerin kafasının canlı canlı kopartılması sahnesının daha acı versıyonu demekki.YAZIK!!![signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
iyiki izlemedim, az once eve girdim ve sabahtan beri konu aklimda, sadece konusulanlar bile cok cok uzun sure aklimdan cıkmayacak. Ben bunun açlıkla alakası oldugunu sanmıyorum, evet içimizde olmasi gereken insancıl duygular daha az acı veren yoktemlere yonelte bilirdi, canli canli deri yüzmekten bahsediyoruz.Tum gun boyunca o adamlara bela okudum,yapana ve yaptırana.

[Bu mesaj dory tarafından 31 Mayıs 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten kimse linki vermedi.. teşekkürler bilip de linki vermeyenlere, ben çok kötü oldum, her izleyen arkadaşım da kötü oldu yani.. hiç o kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 31 Mayıs 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
said:
FakeAccount, 31 Mayıs 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
Ben gördüm hiçte üzülmüyorum,
Çünkü başka açıdan baktığınızda o hayvanlar zaten yok :)

*Ah Felsefe nelere kadirsin..

Pati açılana kadar her gece yatmadan senin bi daha gelmemeni dilemiştim.. tutmamış.. bi yakınının derisini yüzseler? nasılsa onlar da yok

fazla abarmamışmısın? sonuçta onlar hayvan...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Bizde hayvanız hemde böle bol memişli.aslında biz ultra memeliler sınıfına girioz slikon hesabı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Ya olay cok igrenc ve yanlis.
Ama yapan insanlara degil, yaptiranlara kizmak lazim asil.

Bahsetmisler zaten, bu isleri hep ac ve ne olsa yapacak insanlara yaptiriyorlar. Adamin sucu yok, acliktan ölsün mü yoksa böyle bir is mi yapsin?

Bunun üzerinden yükselen moda firmalari ve bunlrai alan kokonalardir isin suclusu[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
bunları alan kokonolar>kadınlar..
Ya ztn ne bok oluosa kadınlardan oluyor.
Anakin Sith oldu neden? Kadınlar.
Troy düştü neden? Kadınlar.
İbo şah oldu neden? Kadınlar [bu iyi bişi ya neden yazdım ki?]
vs vsvs..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
ben msg atıp kaldırılmasını istemiştim, zaten sonuna kadar da izlemedim, bir iki dakika yetti..

cahillikle de alakası yok bu işin. bi hayvanın acı cektigini görememenin sebebi cahillik olamaz, caniliktir anca..

bu tür birşeyde o da işini yapıo gibi bi savunma da yersiz bence. her ne kadar büyük işsiz ordusu varsa da, bunların ben koşa koşa öle bir işe girmek isteyeceklerini sanmıyorum..

[Bu mesaj CEDAY tarafından 31 Mayıs 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 31 Mayıs 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
bunları alan kokonolar>kadınlar..
Ya ztn ne bok oluosa kadınlardan oluyor.
Anakin Sith oldu neden? Kadınlar.
Troy düştü neden? Kadınlar.
İbo şah oldu neden? Kadınlar [bu iyi bişi ya neden yazdım ki?]
vs vsvs..
aha katiliyorum her kelimesine : )
Anakini bile düsürdü ya utanmazlar[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
adem değilmiydi o bea bone?

hatta cem yılmazın espirisi vardı "adem elma ye" ;d[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
en basitinden,
cennetten neden kovulduk? Havva'nın yasak elmayı yemesinden... Gene kadınlar..

o zmn siz de kadınlara hayır demeyi öğrenin[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
Allah'tan kaldırılmış da izleyemedim. böyle şeyler görünce deliriyorum çünkü. Kürkmüş, sanki götleri göğe eriyo kürk giyince... ha bi de ölü hayvandan kürk olmuyo mu da canlı canlı kesiyolar yaratıkları?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Mesaj tarihi:
Para denen olayın yaptırdıklarından sadece bir tanesi... yazık[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
Ne yazıkki farkedilmeyen birşey var.Bu işi parasızlıktan, nefesleri koktuğundan dolayı yapmıyorlar.Bu şahısların hepsi hali vakti yerinde sizin evinizi 3 e 5 e katlayıp satın alabilecek tiplerdir.Bu kadar paralarının olmasının sebebi de bu işin ticaretini yapmalarıdır.O hayvanların sadece kürkü değil bilimum organı cartu curtu paradır.Ah bea gözünü sevdiğim insanoğlu bir gün anlarsın umarım ne kadar ilkel bir yaratık olduğunu.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu

[Bu mesaj lancelotdulac tarafından 31 Mayıs 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yurtdışındaki bi müzede bi yağlı boya tablosu görmüştüm:
Ortaçağımsı bi zamanda adamı yatırmışlardı bi masaya elini kolunu bağlayan ipleri bi kaç kişi tutuyodu, bi adam da derisini yüzüyodu.
Fotoğraf değildi ama çizimleri baya iyiydi. Uzunca bi süre etkisinden kurtulamamıştım.
O videoyu izlemediğim iyi olmuş, altta ogrish.com logolu bi videoda canlı canlı adamın kafasını kesiyolardı, o da baya etkilemişti beni..
düzeltme:orcish.com değilmiş ogrish.com muş[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 01 Haziran 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...