Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanların canlı canlı derilerinin yüzülmesi görüntüleri.

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım linki verdi, patide buldum ama bulamıyorum şimdi dedi. galiba silinmiş, tartışmak kin kusmak istedim. eğer çok şiddet içeriyor diye sildiler ise bir daha linki vermeyin ama tartışmak istedim ben..

hiç abartısız 10 dakika hıçkıra hıçkıra ağladım. bir canlıya öyle eziyet çektirilmez, hayvan resmen ağlıyordu parçalanıp yüzülürken..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher boşver görme zaten...

hadi anladık hayvanın derisini kullanacanda niye önce bir iğneyle vs ile öldürüp sonra yüzmüyon derisini onu anlayamadım.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

nefes alan herşey yaptığı kötü davranışların cezasını bulacak..en küçüğünden en büyüğüne kadar..

edit:imla hatası[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Burning myriads of fire...
Love for talking of closing...
Loving deadfull and dire dire...
It's the ever haunting moon...

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 31 Mayıs 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 31 Mayıs 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 31 Mayıs 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötüydü izlerken gözlerimden yaşlar döküldü o hayvan aglıyordu hatta camera gözleriinç keti canlı canlı dersini yüzdüler kemiklerini kırdılar insanoglu haketmiyor kardeşim İmzamda YAzıyor[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer böyle bişe varsa bunu hiç bir şeyle açıklamak mümkün değildir. bunu yapanlar insanlıkta nasibini almamıştır. hiç bir şey ama hiç bir şey buna sebep olamaz. bu tür hareketleri hangi sebeple olursa olsun kabul edilemez buluyorum. umarım suçlular cezalandırılır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ne olursa olsun ortaki insanları suçsuz bulmak yanlış. Belki asıl suçlu onlar değil ama mutlaka o heriflerinde önlerinde başka iş seçenekleri vardır.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gerçekten kategorisi +18i bile aştığı için kaldırıldı nitekim iyide yapılmış aramızda gerçekten bundan çok fazla etkilenebilecek kişiler vardır. Yani psikoloji bozcak türden görüntülerdi...

Onun dışında hayvanı canlı canlı yüzmelerinin nedeni öyle üretilen kürkün daha kaliteli olması sanırsam biri daha söylemişti bende bir yerde görmüştüm. Onuda geçtim acaba işleri bittikten sonra neden öldürmeden canlı bir şekilde kamyona atıyorlar. Kısacası bir iş yapıyorsan bile bunu adabıyla yapacaksın sokak ortasında canlı canlı hayvan derisi yüzüp cesetler hala çırpınırken onları kamyona atmak aile geçindirmenin dışına çıkıyor biraz.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 31 Mayıs 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı ülkelerde balığa bira içirdiği için tazminat davası açılıyor bizde böyle olaylar oluyor ses çıkartan yok.
Aynısını yapana yapıcaksın.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gördüm hiçte üzülmüyorum,
Çünkü başka açıdan baktığınızda o hayvanlar zaten yok :)

*Ah Felsefe nelere kadirsin..[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 06:25 tarihinde demiş ki:
valla görmedim
görsem gidip ben de onların derilerini yüzerdim herhalde iyi ki görmemişim sakin sakin oturuyorum

+1[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

Eh tabi mide bulandırıcı örnekler çoğaltılabilir ama dünya üzerindeki en kötü örneği bile alsak bu arkada kalanları gölgelememeli bence...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 31 Mayıs 2005 13:19 tarihinde demiş ki:

*Ah Felsefe nelere kadirsin..

Vaaay nihilist kardes. Sen de yoksun biliyorsun degil mi?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 31 Mayıs 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
ne olursa olsun ortaki insanları suçsuz bulmak yanlış. Belki asıl suçlu onlar değil ama mutlaka o heriflerinde önlerinde başka iş seçenekleri vardır.

Sanki adam zevk alıyor bu işi yaparken. İnan iş seçeneği olsa yapmaz bu işi.

Şu an Türkiye'de böyle bir ilan ver bir sürü işsiz başvurur. Çok mu istediğinden sence ?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv**
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi ben türkiyedeki sokak köpeklerini gördügümde bile üzülüyorum,o görüntüleri görseydim heralde cok kötü olurdum...
öyle birine rast gelirsem eger,cok kolay katil olurum!!
ya toplicaksin o herifleri ,hepsinin derilerini yüzceksin, daha beterini yapcaksin ..
cahil ,duygusuz insan disi organizmalar ya!
dötleri patlasin!! gebersinler hepsi iskence cekerek ![signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 31 Mayıs 2005 13:19 tarihinde demiş ki:

*Ah Felsefe nelere kadirsin..

Pati açılana kadar her gece yatmadan senin bi daha gelmemeni dilemiştim.. tutmamış.. bi yakınının derisini yüzseler? nasılsa onlar da yok[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...