Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior nasıl olmalı?


Way

Öne çıkan mesajlar

bildiginiz gibi suan warior en gucsuz class lardan birisi teketek te (duel ya da pvp) genelde adam asmis yetenek ve addonlara sahip degilse yenemiyo..uzun zamandır dusunuyorum warior a nasil bi duzeltme gelse aha iste cok guzel bi denge oldu diyebilecez?blizzard warior larin halini bildigi halde onlara bi yenilik getirmeyecek mi?getiriyosa neler gele cek 1 yıl sora warrior yine aynı mı kalacak vs vs..

su an icin bi warior heralde sunlardan cok cekiyodur

her buyuyu yiyo her dot u sonuna kadar yiyo ama health i cok az..

warior adi ustunde savas konusunda usta olmasi lazim ama bi shaman warrior dan daha cok dmg vurabiliyo..

warior birisinin her dmg i almasi cok sacma uzuluyorum yani 2 sn de yatmalarina..

bunu duzelteceklerini soyluyolar ama ne zaman duzeltecekler belli degil(miss sorunu) 3.50-3.80 speedli silah kullaniyolar mortal strike ile fazla dmg vermek icin(tek sanslari) onu da miss geciyo..1 miss-2-3 derken cok kotu olaylar oluyo..

gelmesi imkansiz ama 1 min cooldown lı iron will (adi salladim) bisi gelse o an ustundeki butun buyuleri kaldirsa ne biliyim gereksinimi 25 rage olur ama bence bole bisi cok grekli priest le kapismis warrior gordum warrior heal heal diye bagira bagira geliyo adami oldurmus heralde(nasi oldurmusse) adami healliyene kadar öldü yani..bu kadar da sacmalik olmaz..yine ayni sekilde rage li bi sistemle stun root ya da mage in buyusunden kurtulmak icin bisi olabilir warior druid duel i gordum druid vuruyo vuruyo sora root adam healleniyo 2 sn de adama dmg veren buyuler falan atiyo full sekilde bear form la daliyo..

siz ne dusunuyosunuz warrior a ne gelse aha bu class oturdu yerine dersiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yerine oturmuş bi class değil kesinlikle, ama ksinlikle başlıca sorunu rega gain.

Bloodrge eskisine gore (ki o zaman %25 cıvarı idi) daha az ve makul zarar veriyo warrior'ın kendisine vede bu bloodrage'i mantıklık bi skill kılıyo, ama yinede durmadan rootlanıp frost lanıp kacan blinkliyen tipler varken bi yere varamıyosunuz o 10 rage'le.
Ustune miss ler v ekomik miktarlarda rage gainler gelince (etrafta cok var mortal strike uberalles diye gezinen isanlar ama mortal strike 35 rage istiyo v nerden baksan full hit edilmiş (parry dodge blocklarda dahil değil sadece hiter) 4-5 standart vuruş demek, e malumunuz tek care pvp de ağır kallavi silahlar kullanmak zaten, durum bu olunca 3,30 luk silhla 3,30x4 13 sanıye ediyo =) ki kimse warrior'un dibinde 13 sanıye durmaz durursa manyaktık falan, veya başka bi warrior'dır. O yuzden mortal strike falan yalan.

En önemli ikinci sorun (aslında en ciddi sorunumuz bu) rakibi melee range'imizde tutacak skillimizin olmaması, hamstring var bitek ama oda oyundaki diğer butun slow effecterinden daha az yavaşlattığı için (paladin dışında butun classların bizden daha cok yavaşlatan skilleri var ki bizim gidip adama vurmamız lazım) biz yine geride aklıyoruz.

ki hamstring atabilmek içinde en iyi ihtimalle 2-3 vuruş yapmak gerekiyor =) yanı onuda atamıyoruz saaşın başında durum o oluncada yine bi peşleride koşuyoruz milletin onlar bizi nukeluyo dovuyo kacıyo healanıyo biz öle mal digi dotaları yiyoruz.

neyseki allahtan şu poly'e immune kazanma faln geldide sheep lock yemiyoruz artık.

Bide şey cok sinir bozucu, rogue bile buff landı son patch de biz warriorlar sadece yenı thunder clapp anımasyonu aldık.


bunların hepsnin yanında bi boka yaramıyoan skiller talent lar ve şırı gucsuz talent tree lerde var =)

neys budur warrior'ın durumu evet inanmak zor am aynayıp görmeniz lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 27 warrior ı bıraktım ben . soloda - ki benim genelde takildigim gibi - cok zorlaniyordum . missler rage vermedigi icin neler cektigimi ben bilirim . charge yaptiktan sonra miss gectin kac. oyundan bundan ibaretti .

bana gore degildi. priest aldim yapiyorum solomu iyi kotu . party yapmak isteyince de zorlanmiyorum hemen birilerini buluyorsun sordugunda .

kisaca oyunun genelini party yaparak geciremeyeceksen hemen warrior i bırak.

oyunun ozunde boyle bir denge var demek istiyorum ben sam kardesim kisaca.

oyunda zaten pvp diye bir sey yok bunu da kabul ettigimizde ortada hic bir sorun kalmiyor .
[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 30 Mayıs 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior baan göre oturdu son patcherle miss rate cok degil.test serverinda actim bir tane.baska hicbir class in vuramayacagi damage ler vuruyorsun.paladin duellerinin %90 ini kazaniyorum.pvp de ise shamanlara henüz yenilmedim.warriorin basini agritan 2 class var biri mage dieri priest.hele priesti almak imkansiz nerdeyse.manasi bitene kadar ayata kalisrsan alabilirsin ancak oda olmuyor genelde.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum, ama 3üne de sahip olmak warrior'ı uber kılacağından katılmıyorum.

Ben stance değiştirmenin çok önemli zaman kaybına neden olduğuna inanıyorum. Her ne kadar instant olsa da, o yeni bar load olana kadar yarım saniye süre geçiyor -ki bu özellikle caster'lara karşı çok önemli. Diyeceksiniz RAM al Qui, derim o da olur.

Item'ların warrior'lar için biraz daha cömert olması taraftarıyım. Yada dmg'i arttıran skiller olabilir. Tabi "Hede hödö" adlı epic düşünce gayet iyi damage geliyor ama o düşmüyor işte herkese.. Battle Shout bu yüzden %30-40 daha fazla bonus verebilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baba , alıcaksın gnome.
escape artist ile , bide ranged silah kullanacaksın.
dümdüz edersin , ama tabi bişeylerin daha gelmesi lazım.

ya da alchemy alması lazım warriorların.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull

dokuzyüz yıl oldu
senin süren doldu
yeter artık yoda
artık istifa
artık istifa
oooooooo o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barla ilgisi yok onun karakterin kafasinda isaretler cikip bogurme efekti bitene kadara zaten bir dunya sure geciyor .

dedigin gibi o surede warrior in zevkle oynanabilecek bir karakter olmasini engelliyor . kalabalik pvp lerde denge ne tarafa kayar bilinmez ama o sure "0" lanabilir. oyunun en cok micro! isteyen karakteri diye sectik warrior u onumuze surekli blizzard cikti ayiptir.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek sorun o da değil, standarty herşeyin 0.5 saniye cooldownlanması durumu var, onuda geçtim sttack speed'inin sıfırlanması cok kötü.

adama curuyosunuz bi kez sonra 2.80 saniye sonra ^stance değiştiriyosun bi 3.30 daha beklemen gerekiyo, toplamda 6.10 da bi kez vurabiliyosun.

Ayrıca yok ole super aşmış ekipmanı yoksa warrior'ın millet ezdiği faln, rage potion'ı içiyosun healing icemiyosun (ki şart bana sorarsanız)

bide cidden alchemy almak gerekiyo ben BS alsım hata ettim.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben warriorimla rage problemi yasamiyorum cogu zaman, 20% ustu crit chance oldugunda genellikle ya 2 ya 3 vurustan biri crit oluyor ki chargedan hemen sonra ilk vurus crit oldugunda cok mutlu mesut bi sekilde dovuse baslaniyor.

priestleri recklessnessla dovebiliyorum ancak, paladinlerle kafa kafaya dovusuyorum fakat shield + heal benim first aidimden daha hizli ve daha fazla heal ettigi icin olay kopuyor, mageler en buyuk problem bana gore.

mage'e karsi yapabilecek biseyler vermeliler warrior'a ben sadece onu istiyorum.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazı warriorlar shield kullanmıyor.
duruma göre shield kullanmayan warriorda ölür mesela.

disarm yiyince , büyü interrupt edilmek istenince misal.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull

dokuzyüz yıl oldu
senin süren doldu
yeter artık yoda
artık istifa
artık istifa
oooooooo o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vrok = Rank 1 Horde Honor System'de :)
Sephastius ise zannedersem ilk 5 Rank'in içerisinde.

O yüzden doğal ikisinin terör estirmesi.

Ve şunu da eklemek isterim, mage'e karşı cidden etkili olabilecek bir skill veya talent olsa warriorların, komik olur. Bırakın sizi de yenebilecek bir class olsun değil mi? ;)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bicok class birbirini yenebilir, herkesi kesiceksin diye bisey yok iyi oynayan kazanir fakat diger tum classlara karsi basa bas dovusebilirken magelerin dalga gecmesini istemiyorum sadece.
onlarla da basa bas dovusebileyim, ozellikle frost magese karsimdaki oturuyorum yere.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
iamforsaken, 30 Mayıs 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Bence 1h+shield kullanan bir warrior mage'i ya da priest'i kolaylıkla yenebilir. Casterlara karşı shieldbash spam yaparak oldukça etkili sonuç alınabiliyor. Ayrıca protection yolunu izleyerek bisürü stun'a dayalı talent edinilebiliyo. Bunlar bir caster a karşı önemli avantajlar.
rogue gibi stunlock yapamayacagin icin ve dmg output'un azalacagi icin prot warrior o kadar da etkili degil. mage kesecem diye diger siniflara yenilip durursun surekli ki mage'e yenilmek o kadar da kotu hissettirmemeli, adamlar cok dmg veriyolar.

@Gangren, adamlarin rank 1 ve 5 olmasi sanirim bi seyler ifade ediyo... yani warrior'larin iyi olduklarini gosteriyo... adam gibi oynayinca gayet de guzel bi karakter warrior ve dengeli.

ilk sayfada priest'e yenilen arkadas, biraz oturup diger insanlarin nasil oynadigini izle. fear kullanamiyoruz size karsi ki bu baya bi sey degistiriyo. eger crit'ler normal seviyede gelirse 45% belkide 50% alma sansiniz var.[signature][hline]Tulahr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
iamforsaken, 30 Mayıs 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Bence 1h+shield kullanan bir warrior mage'i ya da priest'i kolaylıkla yenebilir. Casterlara karşı shieldbash spam yaparak oldukça etkili sonuç alınabiliyor. Ayrıca protection yolunu izleyerek bisürü stun'a dayalı talent edinilebiliyo. Bunlar bir caster a karşı önemli avantajlar.


Mage'e karşı 1 handed kullanmak intihar demektir. Protection talentleriyle pvp yapmak, gelin üstümde tepinin demektir.

xrex'in dün bana söylediği bir video var, mutlaka izleyin

hatta tıkınız

İyi item'larla warrior nası bi şeye dönüşüyor görünüz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
iamforsaken, 30 Mayıs 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Casterlara karşı shieldbash spam yaparak oldukça etkili sonuç alınabiliyor.


mage'in yanina yaklasip vurma sansi cok az geciyor warrior eline zaten, sorun bu.

o sansini da shield bashle degerlendirirsen hp goturemezsin adamdan, ancak sansla dovulebilir bir mage ornek vermek gerekirse gecen gun bir warrior ve mage dueli izledim, warrior kaybetmek uzere iken magede 60% civari hp iken warrior novadan kurtuldu gitti sansina crusader proc etti birde uzerine crit ve sonuc 1700 kusur bir damage vurdu MSle mage'i dovdu.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence bütün melee silah kullanması gereken classlar iteme dayalı bir-iki item karakterinizi uber güçlü yapabiliyor.
Ancak Caster classların DMG leri itemlar ile çok oynamıyor. 59 dan yeni 60 a geçip train olmuş bir mage ile 60 yapıp magister setini fullemiş bi mage arasındaki farkla
Eline MC/Onyxia drop bi weapon almış warriorla yeni 60 olmuş warrior arasındaki fark çok fazla[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior ii bole. daa da guchlendirirlirse karsisinda hicbir class duramaz ki cok ii itemli bir warrioru cok ii bir itemli herhangi bir classin alma olasiligi cok dusuk. warriorlar gercekten itemlarina cok baglilar. full wrathli yaninda da sag;lam bir baltasi olan warrior emin olun full arcana yada hede setli birisine gore cok cok can acitir . rage problem degil zaten ms i ole hade ms vuriim bende de bu skill varmish die kullanirsaniz annamassiniz. ama zerkere gechip bloodrage basip usune zerkers rage acipta deli rage toplayip ww+ms cakarsaniz bu arada da bir vurushu kendiniz yaparsiniz zaten adam ehende acidi der merak etmyin... 4 sn de mage aldiim zamanlai bilirim ben 60 lvl olan.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 30 Mayıs 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belkide sorun burda bende genelde daha yeni 60 olmuslara denk geliyorum heralde ama biraz sacma degil mi priest 60 olsa ozamana kadar devout setini toplar o haliyle warior la kapissa warior priest e dmg veremez..her class bu kadar kolay ken niye warrior bu kadar zor olmak zorunda ki?belkide 60 olup ben tamamim diyip ortama akamayacak tek class :) ..ama biri de cikip warrior su an ki haliyle guclu falan demesin miss oranlari o kadar fazla ki arkadasin 60 tauren warior uyla 1 gun oynadim haftasonu zor yani elinde kotu bi silahta yoktu bilen bilir blackhand doomsaw(icy chill enchant li) vardi..cogu vurus miss..her class tek basina adam indirebilirken warrior un yanina adam alarak savasmak zorunda olmasi biraz sacma degil mi?

potion falan hikaye warior a bi basta yazdigim gibi negatif buyuleri etkisiz hale getirebilecek bisiler lazim..cogu class acayip dmg er verirken pvp da shield +silah kullanmak olum gibi bisi olur..warior arada kimse ona dalamazken birine dalarsa belki kesebilirde biri ona saldirirken cok zor yani..elinde epic silah ustunde epic armor vs olsa ne olacak ki yine ayni dmg i yiyeceksin cesedin yakisikli olacak..bu yuzden size katilmiyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...