Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magmadar Slain

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Glatheros, 30 Mayıs 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
güzel raid olmuş, grimsoul leggion baya güçleniyor. onyxiayı kesmeyi düşünüyormu luzifer?

bimiyorum ilk olarak mc da en azindan domo disindakilerle ugrasmayi düsünüyoruz.daha sonra onxia[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 30 Mayıs 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
valla 4 rogue gittik 2. denemede alındı gehannas

2 rogue la dene bide beyfendi :D allahtan sonra bi rogue daha online oldu ^^
Gerçektende Rogue önemli bi faktörmüş ben o kadar fark edeceğini düşünmüyordum. Tabii ne kadar az rogue o kadar iyi benim için :-P[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler =) Garr için 4-5 warlock unuz 4-5 de warrior unuz olursa inanılmaz kolay ölüyor.Yanlızca her warlock ve warrior a garr ın minik sinir bozan yaratıklarını tek tek vermeniz gerekecek. Gerisi MA nın targetlemesine kalmış bir olay 3 tane kadar henchman kalana kadar öldürüyorsunuz sonra herkes garr a dalarken diğer 3 henchman hep banish olarak kalıyor. Garr ın hiçbir özelliği yok sadece çok fazla HP ve iyi vuruyor okadar. Gehennas ı alırken uyguladığınız taktiğin yarısını bile yapmanıza gerek kalmayacak =)
Geddon u geçebilsek onuda söylerdim ama nedense zorlanıyoruz, shazz ıda deneme amaçlı bi çektik ama onuda öldürmek için bayağı uğraşmak gerekecek anlaşılan =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle tebrikler Eternal, başarılarınızın devamını dilerim efem..

BL'de şu anda büyük ve organize çalışabilen bi Türk guildi olduğunu bilmiyordum. Tabi bu konuda herhangi bir araştırmam da olmamıştı o ayrı mesele :)

Bizim anca kendi lvl'i + 5 elite kesebilen 7 kişilik mini aile guildimizi düşününce baya hoş bir organizasyon gibi gözüküyo, özellikle aksiyon açısından.

Herneyse ana konuyla alakalıymış gibi girişimi yaptıktan sonra geleyim asıl alakasız derdime.

Oyunda voicechat olayı için biz skype kullanıyoduk ama 3 kişi konferans yapınca bile deli gibi sömürüyodu bağlantıyı. Hatta ve hatta 2 kişi konuşurken bile bolca sorun yaşadığımızı bilirim. Tam bu konuyu araştırayım derken sen Ventrilo demişin. Bunla ilgili merak ettiğim 1-2 bişey var;

Öncelikle dedicated server açıyo musunuz ? Açmıyosanız bunların hazırı, beleşi, rahatı nerde var nedir ?

Sonralıkla bu programda da konuşan kişi sayısı arttıkça bağlantıda sorun yaşanıyo mu ? Ya da ne bileyim bir full group rahat rahat konferans yapabiliyo mu ? Kaç kişi sorunsuz kullanıyosunuz maksimum ?

Bir de yine bu topicte gördüğüm kadarıyla teamspeak var. Ve sitesinde okuduklarımdan anladığım kadarıyla bunların hazır serverları var kullanabildiğimiz..

Yaw şimdi farkettim çok uzatıyorum :) Kısaca ne kullanayım nası kullanayım cehalim ben tavsiyeye, bilgiye boğun beni ![signature][hline]Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 30 Mayıs 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
haha acemiler sizi bizim kesmedigimiz bi ragnaros kaldi :)

yanlış bi yaklaşım , lütfen.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull

dokuzyüz yıl oldu
senin süren doldu
yeter artık yoda
artık istifa
artık istifa
oooooooo o
Sosyal ağlarda paylaş

Team Speak için Oynasana.com un bir serverı vardı orayı deneme imkanım olmadı sadece varlığını biliyorum.
Team Speak da VT de aynı şekilde stabil çalışıyor 40 kişi yi çok güzel kaldırabiliyor ( tabi siz 40 kişi aynı anda konuşunca kaldıramıyorsunuz onun için önemli kişiler konuşuyo sadece :) ) TS ve VT içinde bizim guildin dedicated bir serverı var evden server kurmuyor yani kimse.

TS yi biz evden server kurarak denemiştik bi kere pek güzel sonuç vermemişti diye hatırlıyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

ventrilo yu öneririm ben.kullanimi cok kolay.dedicated server olmasi lazim ama büyük 40 kisilik raidler icin.bizde önceden 20 kisilikti sonra mc yapmaya baslayinca 50 kisilik bir servr alindi.dedicated öneririm ben.diger türlü cok sIkInti cekersiniz[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 31 Mayıs 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biz enemydown liginde dod maçlarında kullandık ts2 , işte 6-7 kişiydik ama , kaldırıyordu sorunsuz.

40'ı bilemem[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull

dokuzyüz yıl oldu
senin süren doldu
yeter artık yoda
artık istifa
artık istifa
oooooooo o
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler arkadaşlar. Sadece item dağılımı konusu garip geldi bana. Karışmak istemem ama bi tavsiye olarak DKP sistemini bi inceleyin derim.

said:
Gangren, 30 Mayıs 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
Magmadar'dan sonraki bosslar için çok fazla rogue tavsiye etmem ama..

Ragnaros için en az 6 Rogue bulundurmak oldukça faydalı bence. Sonuçta tam bi DPS combat'ı Ragnaros. Şurda Ragnaros'u öldürdüğümüz kadro var. Warrior sayısı 1 azaltılıp onun yerine Rogue, Druid veya Mage alınabilir. (Önem sırası bu şekilde bence.) Druid'ler heryerde olduğu gibi Ragnaros combat'ında da hayati önem taşıyolar.

Tabi siz alliance olduğunuz için ne şekil bi dağılım sizin için daha uygun olur onu tam bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 31 Mayıs 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
said:
Yenerk85, 30 Mayıs 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
haha acemiler sizi bizim kesmedigimiz bi ragnaros kaldi :)

Haha "Acemi" daha Ragnaros'u kesemediniz mi?

kesemedik ama biz allienceız yani horde kadar pro degiliz bunu da kabul etmek lazım :) kim kesmiş ki allience olarak ragnarosu?[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...