Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magmadar Slain

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Verelim bilgi tabi..
söz konusu Instance wow daki en zor ve ekipsel çalışma gerektiren mekan. Molten Core = MC
40 kişilik grup halinde gidiyoruz raid seklinde..
Türk guild i oldugumuz için Ventrilo dan sürekli voice chat halindeyiz..
MC de toplam 10 boss var ve Magmadar en zor 2.boss diyebilirim..
Magmadardan önce Lucifron adındaki boss u kesiyoruz.Ardından 2. olarak magmadar ve diger 8 boss a ilerliyoruz..Bu aksam 7 de tekrar giriyoruz ve 3. boss dan devam edicez.Min 4 saat sürüyor içerisi.Geçen hafta 8 saat içerdeydik.Molalar,duşlar,yemekler vs vs bütün aktiviteler yapılıyordu.Farklı SS lerle geliyorum birazdan upload ediyim..
He bu arada ekliyorum.Instance haftada sadece 1 kere Resetleniyor.Yani bu aksamki girişimizde Tekrar magmadar ve luci yi kesmek zorunda kalmıcaz..
Düşen itemların dagılımına gelince..
Wow bu konuda bi çare bulmuş.Dikkat ediyosanız her set parcasının yanında class olarak belirtilmiş bi info var
Class : Paladin
Class : Mage
vs vs..Master Loot da kalıyor ceset.Ve Paladinler Leg için zar atıyolar kazanan paladine item paslanıyor..
Mesela dün aksam 6 tane paladinimiz vardı 6 da 1 sansın var ve bizim guild Leg ve Wep alırken disorder diger item ı aldı.Sanslıydık..
bende lucifrondan Arcanist set in 1 parcasını almayı başarım 8 mage arasından =)

Buydu

[signature][hline]Arcane:
hayatım dürüm valla

[Bu mesaj Eternal tarafından 24 Mayıs 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ventrilonun ses kalitesi daha iyi ama daha çok kaynak istiyor, teamspeak bu konuda optimum çözüm diye biliyorum

ikisini de kullandım, en çok ventriloyu, TS'den çok büyük avantajları yok ventrilonun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Pull bekliyoruz burda hunter Devo yapıyo bu işi
DA2019 a.k.a =)

---------------------------------------------------

Magmadar hayattayken görüyoruz burda da..
1 hafta ugraştık kesmek için ama taktiksel çaba ve azim sonucu devirdik oglanı =P

hayatım dürüm valla

[Bu mesaj Eternal tarafından 24 Mayıs 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler.Aslında magmadarın bir zorlugu yok alıştıktan hiç kimse ölmeden kesiyorsunuz.Ragnarosa kadar wipe olmadan cok rahat gelinebilir ama bunun için baya bir mc deneyimi yaşamak lazım:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Mayıs 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Peki hakkaten loot nasıl dağıtılıyor yani koca bosstan 3 parça item düşüyor ise kimin neyi alacağına kim karar veriyor veya dağıtım nasıl oluyor.

genelde guildler bid sistemini kullanıyor.Raide katıldıkça puan alıyorsun.Genelde classlar arası çekişme oluyor.Bizde mesela saat başı ve başla bitir bir puan.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

burda herkese hitaben yazıyoruz bunları.Absolut bilmiyormuş mesela Mc nedir neresidir yazdık gösterdik azda olsa bi fikri oldu.Bu asalak tarzınızdan vazgeçin
" lol abi nihilum 5 kez kesti 10 kez biçti "
nihulim kim nedir yani.İdol yaratmayın kendinize.
Girin kesin biçin açın buraya forum tartışalım görelim.
Boş laf yok yani.Nihilum mihulim gerek yok.
Magmadar ı Burning Legion da kesen ilk Türk guild ide biziz..
He yoksa
madem lol mol havası var toplanın bi 40 türk girin MC ye kesin ortalıgı yapıştırın buraya
hayatım dürüm valla

[Bu mesaj Eternal tarafından 24 Mayıs 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam kesemedik.Tankın fire resist sorunu vardı.Daha dogrusu guild master çeşitli sebeplerden dolayı online değildi. Sadece denemeydi bu akşamda öyle olcak fire resist farmlıyoruz su an.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 24 Mayıs 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
burda herkese hitaben yazıyoruz bunları.Absolut bilmiyormuş mesela Mc nedir neresidir yazdık gösterdik azda olsa bi fikri oldu.Bu asalak tarzınızdan vazgeçin
" lol abi nihilum 5 kez kesti 10 kez biçti "
nihulim kim nedir yani.İdol yaratmayın kendinize.
Girin kesin biçin açın buraya forum tartışalım görelim.
Boş laf yok yani.Nihilum mihulim gerek yok.
Magmadar ı Burning Legion da kesen ilk Türk guild ide biziz.

eternal burada haklı.Hiç kimsenin idol benimsemesine gerek yok. Niye bir isveç guildi 2 kere kesiyor da ragnayı türk guildi daha kesmemiş?Horde tarafında biliyorum hm e lafım yok sağlam adamları var ama 3 ay oldu hala bir aksiyon yapmadı. Oyunun zevki cidden bu sekilde cıkıyor.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

MC hakkında bilgim okuduklarımla soınırlı idi şimdi daha güzel bilgilendim. Ayrıca Turk guildleri arasındaki bu çekişme nedendir anlamadım. Sonuçta birbirinizi sevmiyor iseniz diğer guildin türk oldugunu unutun ona gore oynayın. Birbirinizi ile kapışmanın bir yararı yok oyuna.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...