Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Gerçi 1 ay oldu ama sevincimi paylaşayım sizinle Level'dan Kingston HyperX 1GB Dual DDR2 ram kazandım. Oh yeah :). Maddi değeri daha yüksek şeyler de kazanırız inşallah, önümüzdeki maçlara bakacağız :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eski ram ini bana versene =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 anakartına uyumlumu peki ddr2 ramler[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1- 14 tane konsolun ne olduğunu dergi çıktından 1 saat sonra bildim ve mail attım. İlk attığım için kazandım. 2- kullancam 3- yorumsuz 4- yok sana Hala alamadım ama ya ramleri. Tuğbek Ölek bingo diye mail attı geçen ay sonra nasıl alacam geleyim mi diye 10 küsür mail attım cevap yok. Artık baskın zamanı gelmiştir![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Anakart uyumsuzdu ama yandı ne yazık ki :). Ben de yeni uyumlu anakart ve intel lga 64 işlemcilerden aldım bi adet. Petrucci 512x2 DDR400 ram vardı, bir tanesi olay esnasında hayatını kaybetti anakart ile, diğerini de sattım :). [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 29 Mayıs 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gelmez onlar[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ne o 14 konsol bizde öğrenelim?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Derginin önüne gidip PC başında durmama eylemi yaparım ben de o zaman![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adına sewındım darısı benım basıma :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 keklemişler seni.. :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 29 Mayıs 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gelmez :B[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Level keklemez, 98'den beri her sayısını kaçırmayan beni hiç keklemez. Yoksa?! :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Cthulhu_, 29 Mayıs 2005 19:02 tarihinde demiş ki: keklemişler seni.. :) KOSKOCA Level dergisi ... olur olur walla bende atladım ama ehuaeu :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Benim soru o kadar zormuş ki 1 hafta cevap gelmez diye düşünmüşler ama 1 saat sonra cevabı yolladım :D. Şimdi artık ilk atana değil sorunun cevabına en çok yaklaşana mı ne veriyorlar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 5 sene önce mouse kazanmıştım hala gelmedi ne yazikki sen aldığın anakart ve cpu'nun üzerine bi bardak domates çorbası iç.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 koskocalardan korkacaksın asıl.. adam seni keklese kim inanır?bi haber yapar yolladığımız donanımı bozup sonra da gelmedi diye iftira atan slip'i kınıyoruz şeklinde..ohh mis..keklendiğinle kalırsın valla.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Lan bende küçükkene Milliyet Kardeş vardı onda bulmaca vardı çok karışık bi resim 25 sorusu vardı hepsini buldum cevapladım. Oyun Hamuru kazanmıştım PLay Dooh dan hipneler vermedi. Burdan Milliyet Kardeş yetkililerine seslenmek istiyorum. Allah topunuzun belasını versin hala içimde uhdedir o oyun hamuru ühühühü[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 silphatos yapar aslandır kaplandır... hayırlı uğurlu olsun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Maedhros_Laorx, 29 Mayıs 2005 19:04 tarihinde demiş ki: 5 sene önce mouse kazanmıştım hala gelmedi ne yazikki sen aldığın anakart ve cpu'nun üzerine bi bardak domates çorbası iç. LoL :D süfer abi[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bişi annatcam ınanmıycaksınız ... gecen sene 23 nısanda sabah gaste almaya gıttım bakalla arasına Kanal d ni cocuk kulubumudur ne hede hodo ise onun dergisi sıkısmıs ulen alacali bulacalı bi bakıyım dedım 23 nisan resım senlıgı dıyo bende resım hocama bi resim yaptırmıstım hatıra kalsın dıye kadın o kadar ugrastı neyse.. ulen onu yollıyım dedım eve mektup geldı Bianchi den Leonardo muydu neydi o bisikletten kazandınız dedı yasım buyuk oldugu ıcın wermedıler eauea :D Not : 7 - 11 yasmıs :) eha[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Fransua, 29 Mayıs 2005 19:11 tarihinde demiş ki: bişi annatcam ınanmıycaksınız ... gecen sene 23 nısanda sabah gaste almaya gıttım bakalla arasına Kanal d ni cocuk kulubumudur ne hede hodo ise onun dergisi sıkısmıs ulen alacali bulacalı bi bakıyım dedım 23 nisan resım senlıgı dıyo bende resım hocama bi resim yaptırmıstım hatıra kalsın dıye kadın o kadar ugrastı neyse.. ulen onu yollıyım dedım eve mektup geldı Bianchi den Leonardo muydu neydi o bisikletten kazandınız dedı yasım buyuk oldugu ıcın wermedıler eauea :D Not : 7 - 11 yasmıs :) eha sokaktan birini çaarsaydın alsaydın be abi :P ama belki bisiklet küçüktür tabi lol[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ama o zmn ne bısıklettı be kardesım cok pahalıydı ve aslan gıbıydı ... ilk süspansiyonlu bisikletti glba[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ehah :D ben de hep resim yapıp yolluyodum , bişey alamıyodum...müziğe yöneldim çaresiz :P[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 numberone tv den kazandım ben adamların beyinlerini ağrıttım hediyemi gönderin diye. önceden gelicek gelicekdi. sonra gelmedi mi dediler, sonra da kargoda kaybolmuş dendi. ama amcamın gazeteci olduğunu bilmiyorlardı tabi amcam gitti aldı, bütün number one tv bünyesini tanıdığı için şeklini koydu, bende aldım hediyemi, kameraman almış kendi kullanıyomuş gelecek olan hediyeyi. gerçi çok önemli bişi diildi ama inat ettim aldım :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hediyeden bahsetsen braz acsan konuyu hani ..[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar