Cafein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bulan varsa bana da söylesin. Hele ki havalar ısınırsa hiç uyuyamıyorum, yorgunluktan ölsem bile gözlerim kapanmıyor. Bkz şekil:a, gecenin üçü oldu, evde dolan dolan olmadı, bahçede hava al iyice uykum açıldı, süt içtim gaz yaptı, ekrana bakmak bile gözlerimi yormadı... Beynim uyuşmuş durumda ama hala uykudan eser yok. Küçük Emrah gibiyim be, yardım talep ediyorum. Saygılarımla,[signature][hline]DELİ HACI: Hacı rolünü üstlendiği tiyatro oyununda replikler karışınca akıl sağlığını yitiren şahsiyet Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Haci bence koyun say:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Smirnoff'un yarisini dikince baya guzel uyunuyor :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hmm yat uyu:P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Abi üç çiftlik saydım, satsam bunları kurban bayramında, köşeyi dönerim be. UYKUSUZLUKLA MÜCADELE REHBERİ: 1) Koyun Say... Etkiler: İşe yaramıyor, can sıkıyor, kafa çalıştığı için zihin açılıyor, Kurban bayramını hatırlatıyor 2) Ilık Süt... Etkiler: Gecenin ikisinden sonra içildiğinde bağırsaklar üzerinde olumsuz etki yaratıyor, mahmurluk getirse de uyku gelmiyor. 3) Dolanma, temiz hava alma... Etkileri: Hem yoruyor hem de uykuyu daha çok açıyor. 4) Paticikte geyiğe sarma... Etkileri: Uyku getirmiyor, monitör çok göz rahatsız ediyor 5) Uyku Hapı... Etkileri: Denenmedi, bağımlılık yapan pis bir nane Maddeleri çoğaltmaya hazırım.[signature][hline]DELİ HACI: Hacı rolünü üstlendiği tiyatro oyununda replikler karışınca akıl sağlığını yitiren şahsiyet Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ayran içmeyi deneyebilirsin, bunun dışında sağlıksız bir yöntem de olsa akşam yemeklerini biraz fazla abartıp üzerine ağırlık çökertebilir ve "anaa yaz geldi biraz koşturayım kırlarda, sevgi böcüğü olup çiçek toplayayım" mantığıyla tüm gün koşturup kendini iyice yorabilir bunun için de bir spora başlayabilirsin. Veya şöyle kalıncana bir kitap bulup okumaya başla... Daha da güzeli indir bol bol film ve dizi, friendsden buffysine 24üne kadar hepsini ardarda izle koltukta uyursun bi süre sora... her gece kaldığın yerden devam...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kitap oku yada tv ızlıyerek uzan kesın sızıosun...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 al bi akvaryum...[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 akvaryum alıomuş ciddiciddi ozaman fisto artık senden korkarım....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bi otelde çalış :D[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ağırlık kaldır[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 fındık ye, bal ye, kaymak ye, uyuma... uyuyup naapcan? dün gecede 5de yattım sabah8 de kalktım hemde alkollü yatıp daha bi sarhoş kalktım, bütün gün sadece 2 sandwich yedim, akşam 4 bira içtim şimdi iyice zihnim bulandı ama uyumıcaaaam!! ayrıca yarın sabah 9da kalkıp kız arkadaşımı i.ü. beyazıt kampüsündeki finaline yetiştiricem. akşam üstü ajans, akşam tiflis üniversite tarih profosoru ile gurcistan tarihi çalışmak zorundayım ayrıca sevgilim ile 6. ayımızı dolduruyoruz yarın bide onun partysi, içmesi cart curt yarın bu saatlerde buradayım + perşembe 7de kalkmam lazım :lol: sen hala uyumak diyosun, naapcaksın uyuyup, büyücek yaşı geçtin artık uyku lüks olm ne uykusu *!çenesi yere düşer*[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 havaların etkisiyle olabilir yazın arada sıcaktan bana da oluyo.uyuyamıyorum bu8 sefer sinir basıyo uyucapım varsa da uyuyamıyom uyur uyanık sabah oluyo sabah 8:30 dan sonra dalıyom uykuya ...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 en ii yöntem enerji harcama bütün gün enerji harcadıktan sonra bir ayran sonrası malum yazın aşırı enerji harcanmayınca uyumak zorlaşıor zaten sıcaklıın getirdii mayışıklık insanın enerji harcamasına engel teşkil ettiği için bilgisayara zum olmak içten bile deil en iisi enerji harjamak bütün gün sonrada bir ayranla sızmak[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hoca hergün spor yap ağırlık kaldır koş falan.. Sonra da akşamları dik şöyle güzel bi şişe şarap ohhhh mışıl mışıl uyursun garanti ediyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar