Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aklıma takıldı bak şu gezegen işi

Suark

Öne çıkan mesajlar

Ya hep aklıma gelirde soramam utanırım kimseye.Çok salakça gibi ama ne bileyim ihtimali var gibin.
Ya bizim tam zıttımızda -güneşin arkasında- bizimkiyle aynı boyda aynı hızda gıden bi gezegen varsa?Tabi bide güneşin dönme muabbeti var, yani herşey dahilinde bize sureklı gunesin arkasında kalan bir gezegen varsa biz onları keşfedemeyip onlar bizi keşfettiyse?
Uzaylı apiler ordan gelio olabiliü hıı??[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç görünmemesi için aynı hızda olması lazım bu da çok düşük bi ihtimal. Tabi bi de öyle bi gezegenin tam zıt yönde olması ihtimali..Peheey..Long live İSMAİL YK

[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf

[Bu mesaj Abandoned tarafından 31 Mayıs 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ztn evrenin oluşması felanda baya kucuk bı ıhtımalmiş =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

olm onu birak da senin imza ownage mis, nasil kacirdim o muhabbeti ya tüh : )

soruna gelince de, valla uzayli degil mi, her seyi yaparlar bunlar. Görmedin mi zamaninda Emanuelle neler basardi : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

aah ah gençlik yıllarını hatırladım birden=)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 31 Mayıs 2005 20:08 tarihinde demiş ki:

soruna gelince de, valla uzayli degil mi, her seyi yaparlar bunlar. Görmedin mi zamaninda Emanuelle neler basardi : P

bu bizim bi zamanlarki show tv saat 24-01,30 Emanuelle'mi??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sanmıyorum çünkü o zaman diğer bütün gezegenlerin yörüngeleri çok farklı olurdu sürekli saparlardı ve bir düzeni olmazdı ama şimdi bir düzenleri var bu yüzden öyle bir ihtimal yok :) ayrıca aynı yörüngede dönen 2 gezegen hiç duymadım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

etkilesin ya sıkıldım bu dünyadan .d mars a fln ışınlansak keşkem yaşabilsek oralarda Ben Şu etrafında çizgisi olan yerin çizgilerine gitmek isterdim lol (unuttum ismini) uranüs dü sanırım :D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

peki ya zaten diğer gezengenlerin yörüngeleri ona göre farklıysa?sonuçta başından beri orda olan birşeyi farketmek için değişimleri gözlemleyemeyis dimi?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu pek imkan veridğim bişi deil ama güncel bi konu vardı geçenlerde.

Ayın karanalık yüzünde uzaylılar varmış fln. Amerika onlarla iletişime geçmiş gibi bişiler vardı.. Ayın arkasında üs kurmuş bunlar.. [signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..

[Bu mesaj Alagar tarafından 31 Mayıs 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 31 Mayıs 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
peki ya zaten diğer gezengenlerin yörüngeleri ona göre farklıysa?sonuçta başından beri orda olan birşeyi farketmek için değişimleri gözlemleyemeyis dimi?

Gözlemle değil hesapla farklı olduğu ortaya çıkar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

hıı peki =)..peki ya bu usaylılar bizden önce gelişip kendilerini gizlemişlerse??-oha amma kastırdım-[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

huehue olabilir tabi nedne olamsın aslında.

Okyanusların bilmem kaç km altında ne var bilmiyoruz.. Güneş ışığı girmiyor oralara. Bizde gidemiyoruz basınç yüzünden.. Dünyanın 4 te 3 de sularla kaplı. Neden olmasın belkide suyun altına saklanmışlardır..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 31 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 31 Mayıs 2005 20:08 tarihinde demiş ki:

soruna gelince de, valla uzayli degil mi, her seyi yaparlar bunlar. Görmedin mi zamaninda Emanuelle neler basardi : P

bu bizim bi zamanlarki show tv saat 24-01,30 Emanuelle'mi??
evet cumartesileri : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alagar, 31 Mayıs 2005 20:20 tarihinde demiş ki:

Ayın karanalık yüzünde uzaylılar varmış fln. Amerika onlarla iletişime geçmiş gibi bişiler vardı.. Ayın arkasında üs kurmuş bunlar..

Yahu neymiş bu Amerikalılar be, yapmadıkları şey yok maşallah..[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

yada bizi ayrı bi evrene postaladılar.Belki o postalama sırasında kafaya meteor düştü[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 31 Mayıs 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
said:
Alagar, 31 Mayıs 2005 20:20 tarihinde demiş ki:

Ayın karanalık yüzünde uzaylılar varmış fln. Amerika onlarla iletişime geçmiş gibi bişiler vardı.. Ayın arkasında üs kurmuş bunlar..

Yahu neymiş bu Amerikalılar be, yapmadıkları şey yok maşallah..

:tebrikz:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...