Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ya hep aklıma gelirde soramam utanırım kimseye.Çok salakça gibi ama ne bileyim ihtimali var gibin. Ya bizim tam zıttımızda -güneşin arkasında- bizimkiyle aynı boyda aynı hızda gıden bi gezegen varsa?Tabi bide güneşin dönme muabbeti var, yani herşey dahilinde bize sureklı gunesin arkasında kalan bir gezegen varsa biz onları keşfedemeyip onlar bizi keşfettiyse? Uzaylı apiler ordan gelio olabiliü hıı??[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hiç görünmemesi için aynı hızda olması lazım bu da çok düşük bi ihtimal. Tabi bi de öyle bi gezegenin tam zıt yönde olması ihtimali..Peheey..Long live İSMAİL YK [signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf [Bu mesaj Abandoned tarafından 31 Mayıs 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 why not :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eheh ztn evrenin oluşması felanda baya kucuk bı ıhtımalmiş =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 abi bence predator larla ittifak olcak gelip kurtarcaklar bizi :-p avp yi izleyen bilir lol[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 olm onu birak da senin imza ownage mis, nasil kacirdim o muhabbeti ya tüh : ) soruna gelince de, valla uzayli degil mi, her seyi yaparlar bunlar. Görmedin mi zamaninda Emanuelle neler basardi : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aah ah gençlik yıllarını hatırladım birden=)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Penthesilea, 31 Mayıs 2005 20:08 tarihinde demiş ki: olm onu birak da senin imza ownage mis, nasil kacirdim o muhabbeti ya tüh : ) soruna gelince de, valla uzayli degil mi, her seyi yaparlar bunlar. Görmedin mi zamaninda Emanuelle neler basardi : P bu bizim bi zamanlarki show tv saat 24-01,30 Emanuelle'mi??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Eheh merak etme bilinir bu, çevreye yaydığı çekim kuvveti, diğer gök cisimlerini ve gezegenlerini etkilemesinden falan..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hiç sanmıyorum çünkü o zaman diğer bütün gezegenlerin yörüngeleri çok farklı olurdu sürekli saparlardı ve bir düzeni olmazdı ama şimdi bir düzenleri var bu yüzden öyle bir ihtimal yok :) ayrıca aynı yörüngede dönen 2 gezegen hiç duymadım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 etkilesin ya sıkıldım bu dünyadan .d mars a fln ışınlansak keşkem yaşabilsek oralarda Ben Şu etrafında çizgisi olan yerin çizgilerine gitmek isterdim lol (unuttum ismini) uranüs dü sanırım :D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 peki ya zaten diğer gezengenlerin yörüngeleri ona göre farklıysa?sonuçta başından beri orda olan birşeyi farketmek için değişimleri gözlemleyemeyis dimi?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 zaten gezegenleri bulmamiz icin gormemize gerek yok . astronomide cogu kesif , gezegenlerin vs yorungesindeki anormallikler hesaplanarak yapılıyor.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Abandoned, 31 Mayıs 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Long live İSMAİL YK zuhauzha[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bu pek imkan veridğim bişi deil ama güncel bi konu vardı geçenlerde. Ayın karanalık yüzünde uzaylılar varmış fln. Amerika onlarla iletişime geçmiş gibi bişiler vardı.. Ayın arkasında üs kurmuş bunlar.. [signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. [Bu mesaj Alagar tarafından 31 Mayıs 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Suark, 31 Mayıs 2005 20:12 tarihinde demiş ki: peki ya zaten diğer gezengenlerin yörüngeleri ona göre farklıysa?sonuçta başından beri orda olan birşeyi farketmek için değişimleri gözlemleyemeyis dimi? Gözlemle değil hesapla farklı olduğu ortaya çıkar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: skyly, 31 Mayıs 2005 20:11 tarihinde demiş ki: ayrıca aynı yörüngede dönen 2 gezegen hiç duymadım ya zaten topu topu kaç gezegen biliyosun ki :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hıı peki =)..peki ya bu usaylılar bizden önce gelişip kendilerini gizlemişlerse??-oha amma kastırdım-[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 huehue olabilir tabi nedne olamsın aslında. Okyanusların bilmem kaç km altında ne var bilmiyoruz.. Güneş ışığı girmiyor oralara. Bizde gidemiyoruz basınç yüzünden.. Dünyanın 4 te 3 de sularla kaplı. Neden olmasın belkide suyun altına saklanmışlardır..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tabi stealth field generator yaptılar di mi? Gezegeni sakladılar ama farkedilmemek için yavaş hareket ettiklerinden günleri ve yılları uzadı..[signature][hline]Amon Amarth'dan sonra Pleysbocu oldum ben. Evri miihih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sheref, 31 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 31 Mayıs 2005 20:08 tarihinde demiş ki: olm onu birak da senin imza ownage mis, nasil kacirdim o muhabbeti ya tüh : ) soruna gelince de, valla uzayli degil mi, her seyi yaparlar bunlar. Görmedin mi zamaninda Emanuelle neler basardi : P bu bizim bi zamanlarki show tv saat 24-01,30 Emanuelle'mi?? evet cumartesileri : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Alagar, 31 Mayıs 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Bu pek imkan veridğim bişi deil ama güncel bi konu vardı geçenlerde. Ayın karanalık yüzünde uzaylılar varmış fln. Amerika onlarla iletişime geçmiş gibi bişiler vardı.. Ayın arkasında üs kurmuş bunlar.. Yahu neymiş bu Amerikalılar be, yapmadıkları şey yok maşallah..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yada bizi ayrı bi evrene postaladılar.Belki o postalama sırasında kafaya meteor düştü[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Spidee, 31 Mayıs 2005 20:25 tarihinde demiş ki: said: Alagar, 31 Mayıs 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Bu pek imkan veridğim bişi deil ama güncel bi konu vardı geçenlerde. Ayın karanalık yüzünde uzaylılar varmış fln. Amerika onlarla iletişime geçmiş gibi bişiler vardı.. Ayın arkasında üs kurmuş bunlar.. Yahu neymiş bu Amerikalılar be, yapmadıkları şey yok maşallah.. :tebrikz:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bende düşünüyorum ki Bi dene daha bizden var ama başka bi yerde farklı boyutlarımız var Mesela 3. boyut 4. boyut bi sürü boyut var bazıları bizden ileride bazıları bizden geride ama hepimiz aynı bokun elemanlarıyız huh _?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar