LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Kanımca ii kız bulmak için cok vakit lazım onuda üni de flm bulabiliriz anca . Doğru kızı buldunmu ztn olay kendiliğinden gelişio ...[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 çok alemsiniz valla. iyi kız yok ama her taraf iyi erkek dolu di mi? tööbe estafırıldak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 eeheh yukarıdaki arkadaşlara bende katılıyorum,düzgün bir ilişkiyi ancak(herkes için geçerli değil tabiki)üniversitede falan yaşayabiliriz.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hehe katılmak için neden 1 sene bekledin be abi. forum tarihi hi hi[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 up gerekti, uplayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu konu Butun patıcık aılesı ıcın sabıt kalmasını talep edıyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 lol be up niye gerekti onu anlamadım :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 saplar ölmez vatanbölünmez![hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez![hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer ehuhuehuehuehue[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez![hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer YURU BEEEEEEE[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 abi sap bir insanın aşkla arası hiç olmuyo ya bakın bana yılolardır SAPım yaa! (kız lazım acil help pls)[hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 deniz bonepart diye bi arkidiş var, ona ozel mesajdan sloganı gonderiyorsun, oda seni ozel birlige dahil ediyor.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 minik paticikciklerimiz kız tavlatma yaşına geldide onlara bu değerli bilgiyi veremk gerek :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: karakedi, 13 October 2003 11:52 tarihinde demiş ki: said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez! ehuhuehuehuehue karakedi quote hatasi yapmis :P[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez! BBWWAAAAAAAAAAA!! ashdkjasdasdasgdjasg bu kadar işteeeeğğğ!!!!! fdsdffsdf *!fena halde gaza gelir* [hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] [Bu mesaj Mirluin tarafından 13 October 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 eheheh. valla iyiydi.. şimdi tekrar okuyunca tekrar feyz aldım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Hayır almadın.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 sapım sapsın sap sapız sapsınız saplar[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sap değilim. Sapsınız. Saplar. BonePart (BKZ : PEDER BEY) (BKZ : BULAŞIK) (BKZ : KIZ BULMA)[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eeh süepr yazı hastayım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bkz. imzam ve naturel in imzası[hline]Nefr, 14 October 2003 16:55 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [b]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: sapım sapsın sap sapız sapsınız saplar bana forumdakı erkekler saptır dedırtemezsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ya bu çöpçatan hadiseleri ile ilgili olan yazılar kısa olsa okuyacam. Tam başlıyorum okumaya gözüme gitar çarpıo ne kasacam diip gitara saldırıyorum yaa...[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Up larım topiği görürsünüz :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bah şincik olmadı. Ruh ikizlerinin en iyi arkadaşlarından çıktığı savıma tamamiyle zıt bir yazı. İnşallah istisnalara sığınabileceğimi umuyorum. said: Emaleth, 16 January 2002 22:17 tarihinde demiş ki:[uplanmış eski threaddir, forumunuzun ayarlarıyla oynamayınız /ema] Ehe, bakın yine yaptım. Yine eski bir yazı, yine Non Serviam dergisinden (Ekim 1999 sayısı), Nası Davranmalı dizisinin 2 nümerolu yazısı. Eylemlerim devam edecektir. Enjoy! ------------------------kızları nası tavlamalı / Emaleth Edited by Ghaldszar: Yazını geç de olsa siteye ekledik. [hline][Bu mesaj Emaleth tarafından 13 October 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 06:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar