LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Kanımca ii kız bulmak için cok vakit lazım onuda üni de flm bulabiliriz anca . Doğru kızı buldunmu ztn olay kendiliğinden gelişio ...[hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 çok alemsiniz valla. iyi kız yok ama her taraf iyi erkek dolu di mi? tööbe estafırıldak be.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 eeheh yukarıdaki arkadaşlara bende katılıyorum,düzgün bir ilişkiyi ancak(herkes için geçerli değil tabiki)üniversitede falan yaşayabiliriz.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hehe katılmak için neden 1 sene bekledin be abi. forum tarihi hi hi[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu konu Butun patıcık aılesı ıcın sabıt kalmasını talep edıyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 lol be up niye gerekti onu anlamadım :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 saplar ölmez vatanbölünmez![hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez![hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer ehuhuehuehuehue[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez![hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer YURU BEEEEEEE[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 abi sap bir insanın aşkla arası hiç olmuyo ya bakın bana yılolardır SAPım yaa! (kız lazım acil help pls)[hline]Doyanakadar Ucurtmacu Grandmaster Fencer
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 deniz bonepart diye bi arkidiş var, ona ozel mesajdan sloganı gonderiyorsun, oda seni ozel birlige dahil ediyor.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 minik paticikciklerimiz kız tavlatma yaşına geldide onlara bu değerli bilgiyi veremk gerek :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: karakedi, 13 October 2003 11:52 tarihinde demiş ki: said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez! ehuhuehuehuehue karakedi quote hatasi yapmis :P[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: -Deniz-, 13 October 2003 11:51 tarihinde demiş ki: saplar ölmez vatanbölünmez! BBWWAAAAAAAAAAA!! ashdkjasdasdasgdjasg bu kadar işteeeeğğğ!!!!! fdsdffsdf *!fena halde gaza gelir* [hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] [Bu mesaj Mirluin tarafından 13 October 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 eheheh. valla iyiydi.. şimdi tekrar okuyunca tekrar feyz aldım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Hayır almadın.[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 sapım sapsın sap sapız sapsınız saplar[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sap değilim. Sapsınız. Saplar. BonePart (BKZ : PEDER BEY) (BKZ : BULAŞIK) (BKZ : KIZ BULMA)[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Berk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eeh süepr yazı hastayım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Jester Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bkz. imzam ve naturel in imzası[hline]Nefr, 14 October 2003 16:55 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [b]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?!
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: sapım sapsın sap sapız sapsınız saplar bana forumdakı erkekler saptır dedırtemezsınız
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ya bu çöpçatan hadiseleri ile ilgili olan yazılar kısa olsa okuyacam. Tam başlıyorum okumaya gözüme gitar çarpıo ne kasacam diip gitara saldırıyorum yaa...[hline]Avatar the Fallen
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Up larım topiği görürsünüz :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL)
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bah şincik olmadı. Ruh ikizlerinin en iyi arkadaşlarından çıktığı savıma tamamiyle zıt bir yazı. İnşallah istisnalara sığınabileceğimi umuyorum. said: Emaleth, 16 January 2002 22:17 tarihinde demiş ki:[uplanmış eski threaddir, forumunuzun ayarlarıyla oynamayınız /ema] Ehe, bakın yine yaptım. Yine eski bir yazı, yine Non Serviam dergisinden (Ekim 1999 sayısı), Nası Davranmalı dizisinin 2 nümerolu yazısı. Eylemlerim devam edecektir. Enjoy! ------------------------kızları nası tavlamalı / Emaleth Edited by Ghaldszar: Yazını geç de olsa siteye ekledik. [hline][Bu mesaj Emaleth tarafından 13 October 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 06:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar