malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gelde bu adminelre kayma kimtutacak beni şimdi :D:D:D:D:D
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben kafalarına gore ip banlayabileceklerine inanmıyorum. Hatta bir ip banı söz oldugunuda sanmıyorum...Olayın tamamen teknik bir sorun oldugunu ve giderilmeye çalışıldıgını falan sanıyorum...Çunku herhangi bir şekilde rastgele seçilerek ip banlaması olacagını sanmıyorum. Şu anda msn den konustugum bir arkadas ile ilgili bilgi vereyim kendisi dupeci ve uzerınde dupe item hatta itemler var kullanıyor mesela staff'ı dupe, şu anda bulundugu cafeden giremiyor oyuna ama 2 sokak aşağıda bulunan bir cafeden oyuna girdi ve herşeyi hala uzerınde duruyor ve oynayabiliyor...Şimdi soruyorum item temizligi olsa o arkadastaki itemler nie duruyor, kontrol edilmedi diyorsanız oyuna nasıl giriyor, kontrol edildi oyuna o yuzden giriyor diyorsanız itemler nie duruyor...İp banı var diyorsanız char nie banlı degil adam o cafeden degilde az ötedeki cafeden oyuna girip gene hiç bişey yokmuş gibi oynayabiliyor...İp banlaması var ise eger charlarında banlanması gerekir die dusunuyorum... Ben olay teknik bir sorun diyorum......
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Odin_ i msn de yakaladım. o da ip ban diyo...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 30 Mayıs 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 IRC Adresı ne.Fatih ıstıosan IMZA toplayalım herkes gelsın ISTANBUl da bır yerde bulusalım.1 SENELIK emek + Para + Premıum Uyelık.Bunları Kım karsılayacak. SU IRC adresını verırmısınız...[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hayırdır beyler noluyor? dieze fln girebiliyorum ben[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
qwerty1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ip banı ıle char banının alakası olmazkı olayı soyle dusun bellı baslı turk cıkıslı ıplerın blocklandıgı gıbı. ornek verıyorum 81.213.xxx li ipler ve 85 ıle baslaynların hıc bırısı gıremezken 81.215 gıbı ıpler azınlıkta olmasına ragmen gırıyor. bır sey daha var 81.215 te turkey yazıyo o da turk cıkıslı gozukuyor ama neden onun blok yemedıgını anlamıs degılım.belkıde o cıkısın cok azınlıkta oldugundan olabılır.
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 81.215 ile giren yunanlılar var o yüzden banlayamazlar paylaşılan ip sınıfında 81.215[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hayır Ingıltere ve Almanyadada 215 var o acıdan acık..Bir sekılde 215 olanlar su an sanslı ama yakında oda gidebilir... HALA IRC Adresını arıyorum...[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
zetro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 umarım kasımpati_1 haklıdır ama sadece teknik bir arızadır ama gene de premium olan üyeler mgame' ye dava açsın.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 half of turkey got ip banned because of a long line of dupers come off an ip range er coming no comment!!!!!!!!![signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 isteyen gelsın ıstanbul bayrampasa da cafede catır catır oynanıo ama evde pc m yatarken paar avermek oyar tabııve nıe bole o dusunulmelı bobert oyuna gırebılıomuymuş? onu da bi sorun_[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ulan bi yerde de haklı adamlar... hani hep dediğimiz azınlık bi Türk grubu varya. Oyunun serserileri. Ks yapanlar, küfredenler vs. Şimdi o azınlık grubu otursun kına yaksın bi tarafına.. 1000 kere dedik tüm Türkiye'yi banlatacaksınız, yapmayın diye... Sonunda korktuğum başımıza geldi..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 static ip ve premium olanlar sysadmin ile görüşüp açtıramazmı?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 COK KARISIK HERSEY NECROBOY VE MOD DENEN KISILERIN BASININ ALTINDAN CIKIO...[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Benzer durum MUO da da olmuştu bir zamanlar arkadaşlar giremiyolardı Türkiyenin yarısı olarak :/[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bugün oyundaki tüm gmlerle, syslerle, techoplarla görüştüm. root banlamış. Kimsenin açmaya izni yokmuş... *!yersen*[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yahu nasıl ip ban olur mu öyle şey be kardeşim yasal bir hadise degil adamların yaptıkları. diez berasmus fln hepsine giriyor benim ki bitek arese girmiyor.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Turkler Son 100 günde Kazancın %2.2 sını karsılıyormus.[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
tosun_pasa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 su an pek vaktim yok sonra yine bir seyler yazarim ama bi ayrinti soyleyim: oyun icinde de yapiliyor bu hata. ingilizce de "ı" harfi yok. dolayisiyla cumlelerinizde bunu kullandiginizda adamlar garip karakterler goruyor (isletim sistemlerine ve dillere gore degisiyor).. yani mail atacaksaniz, irc'de konusacaksaniz dikkat edin ki adamlar yine "fuckin noob turk" diye baslamasin.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 "turkish people cause most of our problems, let's ban all of them if we can" nothing wrong with banning all turks they dont pay anyway[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Başlıcam böyle işe. Şimdide msn e bağlanamıyorum... *!Etrafta kutup ayısı varmı diye bakınır*[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
reyiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 slm herkeze ben yeni katıldım ama... benim kendime ayit bi şubem var ama ıp den dolayı giremiyorum ama babama balı cafede giriliyo anlamadım bence daha tam olarak ayarlanmamış ıp ban bu umarım düzeltilirr. umarım böle bişi olmaz ya
Öne çıkan mesajlar