Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Wise nin yazdığı örnekteki gibi şeyler her gün onlarca kez başımıza gelmiyormu???? Adam olun önce !! Yine cinlerimi zıplattınız benim ya.. Önce bi aynaya bakın. Ben yanımda ablam varken yada sevgilim varken oyun oynayamıyorum lam. Edilen küfürlerden ben utanıyorum ya. 27 yaşındayım hayatımda duymadığım küfürleri oyundaki 11 yaşındaki veletten duyuyorum. Hemde ingilizce... Deli etmeyin beni. Sırf muhalefet olsun diye her yazdığıma karşı gelmek zorundamısınız? Şu zçtmn çuvaldınızını bi kerede kendinize batırın....[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Zatoichi_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Wise kesinlikle haklısın dostum.. Savaşta olmasa bile benzer şeyler benim ve kardeşimin de defalarca başına geldi.. Lanet ettim kaç kişiye içimden, ya da en sonunda sözlü şekilde. Adamlar yapacağını yaptı bizleri de onlarla beraber banladı.. Şu anda ne düşüneceğim konusunda da kafam karıştı cidden.. Eğer oyuna girersek -ki bilmiyorum.. Kendimize çeki düzen verelim.. Fatih sana da katılıyorum..[signature][hline]OTTOMAN_EMPIRE LVL: 5x KARUS
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya Fatihkaraca ya kars cıkan yada benım yazdıklarımı yalanlayan adam BU OYUNDA BUNLARI YAPAN adamdır.BASKA BİŞİ DEMIYORUM. SADECE YAZIK YAZIK YAZIK.... [signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D [Bu mesaj Wise tarafından 30 Mayıs 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sadece okudum, izledim bütün yazıları. Ki ben mesaj atmayı, konuşmayı, yorum yapmayı çok seven biri olarak söylemek istiyorumki: jade_Real: söylediklerinde %100 haklısın Fakat sende gördüğüm kadarıyla yaş olarak büyük birisin. Olgunsun, dürüstsün. Fakat şöyle bir durum var. Adamlar oynayamadığınız günün parasını iade edeceğiz demişler. Artı sonuçta dediğin gibi sanal bir ortam bu. insanlar bu sanal ortamda neler yapıyorlar. En kötü bir durumda ırkçılık meselesine MSN le boykot yapıyorlar. Bizde buna benzer bir kampanya başlatacağız. O sebeple sakin olmanı öneririm. yanlış anlamanı istemiyorum ben senin kardeşin gibiyim. fatihkaraca: Fatih abi sende haklısın birçok yola başvurdun. Bir anlık sinir ile ne yapıcağını bilemedin mahkemeler falan filan ama sonra hepsini boş olduğunu farkettin. Amacımız 2 dakka oyun oynayıp biraz lvl kasıp günün stres'ini atmak değilmi? Tama para veriyoruz oyuna Amacımızı mümkün olduğunca daha kısa sürede yerine getirmek için bunu sizde biliyorsunuz. herkeze bir yorumum var burada ama yazmakla olucak işler değil bunlar Faliyet gerekiyor. benki internet üzerinden boykot a başlayacağım. Amacım onları ezmek değil sadece haklarımızın çiğnenmesine karşı yüzlerini kızartmak. Ares server ı açılsa yine oynarım. karakterim orada bırakılsa yine oynarım. Onların bana ettiği küfürleri kafama takmadan, oyunumun zevkini çıkararak oynarım. Yeni Server açsalar oraya aktarsalarda oynarım. Çünki emeğim var ve onca para harcadım. Emeğimi devam ettiririm. Ve Premiumum bittikten sonra bir daha hiçbirşekilde almam. normal bir şekilde stres atmak için oynarım. Evet biz türkler; bazı kendini bilmez türkler.. küfürler ederek, seviyelerini düşürerek, hile yaparak nereye kadar? işte buraya kadar.. Server açılıcak ve birşekilde yine başlayacağız. Sakın bıraktım demeyin. Bu bir hastalıktır. Ve halende oynamaya devam edeceğiz. Ama boykot konusunu sanala dökücem. buna emin olabilirsiniz. Saygılar Sertaç Diler.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Adamlara oyle veya boyle dedik kim , hangimiz sucu kendinde aradi '' ahh be ben ks yaptim keske yapmasaydim o yuzden oldu bak '' vs.. herkez onlar ırkcı bilmem ne tamam bizi sevmeye bilirler , ee kardesim sevmiyolar diye sen adama kufur etmek zorundamisin ? bende wise katılıyorum o adamlar kotude biz sütten cıkmıs ak ka$ıkmıyız?[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Kuisatz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tüm sözlerinizde haklısınız da arkadaşlar bunların çözümü tüm türk ip lerini banlamak mıdır? O büyük GM'ler etrafta artistik notice'ler atacağına asıl işlerini yapsalar. Bu tür heriflerin charlarını banlasalar tek tek olmazmıydı. Paticik forumlarına 3-4 tane küfreden lavuk girse forumların seviyesini düşürse o ipdeki tum herkesimi banlarsınız o adamlarımı banlarsınız?[signature][hline]Bir zamanlar ARES'ti Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya yok ben size laf anlatamıcam belli oldu. Hala bana "sadece türklermi yapıyor" diyorsunuz... takılın siz. bu kadar sabit fikirli olduğunuz sürece size herşey müstahak...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Fightrance, 30 Mayıs 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Sadece okudum, izledim bütün yazıları. Ki ben mesaj atmayı, konuşmayı, yorum yapmayı çok seven biri olarak söylemek istiyorumki: jade_Real: söylediklerinde %100 haklısın Fakat sende gördüğüm kadarıyla yaş olarak büyük birisin. Olgunsun, dürüstsün. Fakat şöyle bir durum var. Adamlar oynayamadığınız günün parasını iade edeceğiz demişler. Artı sonuçta dediğin gibi sanal bir ortam bu. insanlar bu sanal ortamda neler yapıyorlar. En kötü bir durumda ırkçılık meselesine MSN le boykot yapıyorlar. Bizde buna benzer bir kampanya başlatacağız. O sebeple sakin olmanı öneririm. yanlış anlamanı istemiyorum ben senin kardeşin gibiyim. fatihkaraca: Fatih abi sende haklısın birçok yola başvurdun. Bir anlık sinir ile ne yapıcağını bilemedin mahkemeler falan filan ama sonra hepsini boş olduğunu farkettin. Amacımız 2 dakka oyun oynayıp biraz lvl kasıp günün stres'ini atmak değilmi? Tama para veriyoruz oyuna Amacımızı mümkün olduğunca daha kısa sürede yerine getirmek için bunu sizde biliyorsunuz. herkeze bir yorumum var burada ama yazmakla olucak işler değil bunlar Faliyet gerekiyor. benki internet üzerinden boykot a başlayacağım. Amacım onları ezmek değil sadece haklarımızın çiğnenmesine karşı yüzlerini kızartmak. Ares server ı açılsa yine oynarım. karakterim orada bırakılsa yine oynarım. Onların bana ettiği küfürleri kafama takmadan, oyunumun zevkini çıkararak oynarım. Yeni Server açsalar oraya aktarsalarda oynarım. Çünki emeğim var ve onca para harcadım. Emeğimi devam ettiririm. Ve Premiumum bittikten sonra bir daha hiçbirşekilde almam. normal bir şekilde stres atmak için oynarım. Evet biz türkler; bazı kendini bilmez türkler.. küfürler ederek, seviyelerini düşürerek, hile yaparak nereye kadar? işte buraya kadar.. Server açılıcak ve birşekilde yine başlayacağız. Sakın bıraktım demeyin. Bu bir hastalıktır. Ve halende oynamaya devam edeceğiz. Ama boykot konusunu sanala dökücem. buna emin olabilirsiniz. Saygılar Sertaç Diler. Sertaç Benim yazılarımı oku.Bunlar basına geldımı.Turklere server acıcaklar YINE Aynı seyler olacak.HEMDE OLAGAN USTU olaylar olacak goreceksın.O zaman yıne oynamaya devam edecekmısın. ADAMLAR BIZIMLE ILGILENMEZ.SERVER LAG ICINDE KALACAK RESTART ATILMAYACAK.BUG LAR OLACAK KIMSE BAKMAYACAK.SAVASLARDA DA AYNI OLATLAR. DEVAM EDECEKMISIN BU SEKILDE???[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
zetro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Biri bi ara voke demiş vokerci geldi hanım :) artık geyige vuruyorum. Harpi spotundan her geçişimde "napıyonuz lan ksciler diyom" onlarda "iyilik aib ne olsun ksye devam " diyo varmı daha ötesi, piyasada bissürü oyun var ama burdaki emeğimi bırakıp gitmek çok koyuyo bana Siz ne derseniz diyin cafelerden giren o veletler gene olucak ksi dupe yi bi bok sanacak, server açılsa bile aynı tas aynı hamam olucak bence hepimiz bu charları malazya servarına geçirmek için başvuralım tabi böyle bişey olamaz ama bu oyun paralı olabilir işte o zaman sorunlar çözülür. Ben artık parasında değilim paralı olsun düzgün olsun burdaki 6 aylık emeğimi bi anda silip atmak istemiyorum.[signature][hline]Allah belasını versin o ares servarının maden istenmiyoruz gireni kovalasınlar.
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben size konuyu kapatın oturun demiyorum. Ama bi Allah'ın kuluda çıksın "ya ben zamanında çok ks yaptım, çok küfrettim, acaip dupeler yaptım.. keşke yapmasaydım" desin. Aranızda tanıdığım tonla dupeci ve ks ci var. Hala pişkin pişkin "hakkımızı isterüüüük" diye yırtınıolar. Neyin hakkını istiosun kardeşim sen? Senin yüzünden onlarca suçsuz insan oyuna giremiyor ... (Bu lafım dupeci/ksci olupta hala hak arayanlara. herkes üstüne almasın)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: jade_Real, 30 Mayıs 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Fatih haklisin armaizda cok terbiyesiz var ama biz en azindan savasin ortasinda commander cumlemize ilk bir Fransiza bir Alamana laf atarak baslamiyoruz. Kufurlerimi onlar anlamiyor merak etme. Her memleketin milletin krosu var ama bu yaptiklarina cesaret etmeleri sadece bizi ezik gormelerinden kaynaklaniyor. bunun otesi yok para aldiklari insani bloke edemezler.. ben bu oyunu oglunla oynayan ve 37 yasidna bir bayanim benim de adresim bloklu. Clanimin ilk kurali da kufur yasagidir. evet bend e savasta normal chati bend e kapatiyorum ama bunun bu durumla alakasi yok anlayin. Dupingi de KS yide yapan binlerce yabanci var orda. hem fattih napalim. Konuyu kapatip susup oturalim bize server acmalarini mi bekleyelim? anlamiyorum ne istedigini. once bu durum kalksin siz sonra forumlarinizda gerekli Turk arkadaslariniza terbiye ogretin bu durum alakasiz cnku. [signature][hline] Canım ablacim haklısın Sen diyosunki para veriyorum bloclayamazlar.. Mesela ben senin cafene geldim varsayalim Para veriyorum dimi Ben kalksam senin kafenin camlarini kırsam icerde bir suru insani dovsem Sen para veriyorum diye bana birsey demeyecekmisin ? Yanlış dusunuyorsunuz Fatih abi dogru diyor cok sabit fikirlisiniz Kırıcı olduysam kusura bakmayin.. Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x [Bu mesaj Schweppes tarafından 30 Mayıs 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Fightrance, 30 Mayıs 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Sadece okudum, izledim bütün yazıları. Ki ben mesaj atmayı, konuşmayı, yorum yapmayı çok seven biri olarak söylemek istiyorumki: jade_Real: söylediklerinde %100 haklısın Fakat sende gördüğüm kadarıyla yaş olarak büyük birisin. Olgunsun, dürüstsün. Fakat şöyle bir durum var. Adamlar oynayamadığınız günün parasını iade edeceğiz demişler. Artı sonuçta dediğin gibi sanal bir ortam bu. insanlar bu sanal ortamda neler yapıyorlar. En kötü bir durumda ırkçılık meselesine MSN le boykot yapıyorlar. Bizde buna benzer bir kampanya başlatacağız. O sebeple sakin olmanı öneririm. yanlış anlamanı istemiyorum ben senin kardeşin gibiyim. fatihkaraca: Fatih abi sende haklısın birçok yola başvurdun. Bir anlık sinir ile ne yapıcağını bilemedin mahkemeler falan filan ama sonra hepsini boş olduğunu farkettin. Amacımız 2 dakka oyun oynayıp biraz lvl kasıp günün stres'ini atmak değilmi? Tama para veriyoruz oyuna Amacımızı mümkün olduğunca daha kısa sürede yerine getirmek için bunu sizde biliyorsunuz. herkeze bir yorumum var burada ama yazmakla olucak işler değil bunlar Faliyet gerekiyor. benki internet üzerinden boykot a başlayacağım. Amacım onları ezmek değil sadece haklarımızın çiğnenmesine karşı yüzlerini kızartmak. Ares server ı açılsa yine oynarım. karakterim orada bırakılsa yine oynarım. Onların bana ettiği küfürleri kafama takmadan, oyunumun zevkini çıkararak oynarım. Yeni Server açsalar oraya aktarsalarda oynarım. Çünki emeğim var ve onca para harcadım. Emeğimi devam ettiririm. Ve Premiumum bittikten sonra bir daha hiçbirşekilde almam. normal bir şekilde stres atmak için oynarım. Evet biz türkler; bazı kendini bilmez türkler.. küfürler ederek, seviyelerini düşürerek, hile yaparak nereye kadar? işte buraya kadar.. Server açılıcak ve birşekilde yine başlayacağız. Sakın bıraktım demeyin. Bu bir hastalıktır. Ve halende oynamaya devam edeceğiz. Ama boykot konusunu sanala dökücem. buna emin olabilirsiniz. Saygılar Sertaç Diler. Bende sana HasMez in sürekli kullandığı sözü ediorum. "Hay azın bal yesin" çok yerinde gider bu söz[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Şu anda deselerki "herşey mükemmel olacak, dupe olmayacak, ks olmayacak" ben bu oyuna aylık 20$ değil 40$ veririm... hatta 80$ olsunki işi gücü olmayan sokak serserisi tipindeki ecnebiler ve vatandaşlarımız (vatandaş demeye dilim varmıo ama neyse) giremesinler. Oyun hepsinden temizlensin. Sadece biz, bu oyunu hakkıyla ve seviyesiyle oynayanlar kalsın...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
AresMajere Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sinces half of the turkish population is banned omg and moradon merchants load as i log in haha Diyecek sözüm yok artık...[signature][hline]Server: Ares LvL: 63 (Paladin) Clan: TnT Race: El morad
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 son mesajımda abartmışım. 80$ olursa kimse giremez. o fiyatı 30$ olarak deişeyim. :( sinirden ne dediğimi bilmez oldum.. oooofff. biraz nfsu2 takılcam.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
__witch__ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dupe denen olay oyunun bir bug ı. Bu nasıl bir mantıktırki oyundaki bu hatayı gidermeye çalışmayıp yapanları banlıyolar??? bug sa düzelteceksin, Ks ise Gm sayısını arttıracaksın,Lag ise serverlarını güçlendirceksin. Demekki bu adamlar bu işi ciddiyetle yapmıyorlar... Ben bu oyunun tamamen paralı olmasından yanayım... Böylelikle tüm sorunlar ortadan kalkar. Ama Bu GM ler gerçekten yaşları küçük insanlar.. bu kadar düz mantık kurabiliyorlarsa... Ticari akılları varsa Para kaynağı kesilmez... Aklı başında biri Kesinlikle bir çözüm yapacaktır.. Yada bu oyun biter.. WOW zaten yeterince sallıyo bu oyunun tahtını...
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fatihkaraca, 30 Mayıs 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Ben size konuyu kapatın oturun demiyorum. Ama bi Allah'ın kuluda çıksın "ya ben zamanında çok ks yaptım, çok küfrettim, acaip dupeler yaptım.. keşke yapmasaydım" desin. Aranızda tanıdığım tonla dupeci ve ks ci var. Hala pişkin pişkin "hakkımızı isterüüüük" diye yırtınıolar. Neyin hakkını istiosun kardeşim sen? Senin yüzünden onlarca suçsuz insan oyuna giremiyor ... (Bu lafım dupeci/ksci olupta hala hak arayanlara. herkes üstüne almasın) Olm göstersene bana şunları gidip kafalarını bi ezim. Bilion gaza geldimmi babamı tanımam, zaten arkada mehter marşıda çalıyo...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Olm göstersene bana şunları gidip kafalarını bi ezim. Bilion gaza geldimmi babamı tanımam, zaten arkada mehter marşıda çalıyo... hala turkhacks.com damısın?[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yesim abla bizim cafe knight oyuncularından para kazanmakta ben sabahtan beri sessiz kalıp olanlari izledim son bir sey diyorum buna cevap verin lutfen !! BURDAKİ HERKEZ SUTTEN CIKMI$ AK KA$IKTA BENMİ BİLMİYORUM YA BURDA TONLARCA İSİM SAYARİM SİMDİ! BENDE İYİ İNSAN DEĞİLİM BURDAKİ ONLARDA KİSİDE DİYEMEZKİ KS YAPMADİM BİR HATAM OLMADİ DİYE KİMİ KANDIRIYORUZ ??? YETER! SABAHTAN BERİ ŞİNAZEM BOZULDU[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şinaze değil şiraze olacak o :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Sertaç Benim yazılarımı oku.Bunlar basına geldımı.Turklere server acıcaklar YINE Aynı seyler olacak.HEMDE OLAGAN USTU olaylar olacak goreceksın.O zaman yıne oynamaya devam edecekmısın. ADAMLAR BIZIMLE ILGILENMEZ.SERVER LAG ICINDE KALACAK RESTART ATILMAYACAK.BUG LAR OLACAK KIMSE BAKMAYACAK.SAVASLARDA DA AYNI OLATLAR. DEVAM EDECEKMISIN BU SEKILDE??? Evet devam edeceğim abi. Fakat bu ban kalkacak ve biz tekrar devam edeceğiz. Belki biraz kin belki biraz nefret. Ama oyun dahada şehvet kazanacak yabancıları kesmek uğruna! buna eminim.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Size bişe söyliim... Bu oyunda dupe-KS- zart zurt mevzu diil... ADAMLAR INGILIZCE BILMEYENI dışlıyorlar aşağıyolar... Bı de bunun üstüne kalkıp türkçe ve ingilizce küfür edince adamlara, iyice delleniyolar... VE ORTAK GÖRÜŞLERİ ŞU OLUYOR!!! "RETARTED TURKS" herkes milliyetçiyim diye geçiniyor! herkes... O kadar atıp tutmak yerine bir oyunu da kuralına göre oynasak bunlardan hiç biri başımıza gelmicek! HasMEZ le konuştum, "EĞİTİM ŞART abi" dedi..... Bir adama KS yapma dediğin zaman "sanane lan d.mcık aazlı, yaparım" diyorsa.. Ve sen BU KALASA LAF anlatamıorsan!!!!!! ben türklüğümden utanırım... Aksini iddia eden varsa buyursun gelsin!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: jade_Real, 30 Mayıs 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Ayrica duping dediginiz olay oyunun bi bugi. Kacv kez benim oglumun itemleri kayboldu veya odedigim para geri gelip item gitti veya verdigim item kopyalandi bu bir bug. Bu bugi bilmeden kullananda var bilerek kullananda var. once kendi oyunlarindaki hatayi duzeltsinler. Siz kopyalanmis birsuru mali bilmeden satin alabilir ve yine buglanabilirsiniz. Boyle ismi olur? Dupe deyip char banliyolar nolu odedigin paralar gidiyo hirs yapip arkadaslarimdan kopmayayim diye millet yeni char aliyo onuda uye yapiyo gitti 20 dolar hadi bakalim bu seferde siz cok oldunuz diyip blok koyuyo IP ne ... ne guzel is be... baska serverlara gişrliyo hadi girin ona da alin bir char yapin uye 3 gun sonra sizi bloklasinlar!!!!!!!!!!!!! Dupe engellenemez. Çünkü oyun SQL üzerine kurulu.. Köklü bir değişim için tüm db yi yedekleyip, gerekli düzeltmeyi yapıp tekrar db yi yüklemek gerekir. Gb'larca db'den bahsediyorum burda.. Diyelimki üşenmediler bunu yaptılar.. Bu sefer geri yükleme sırasında bir sorun yaşanırsa ve charların herhangi birinin verilerinde bir hata olursa (ki olması büyük ihtimaldir) server kararsızlığa girer ve kilitlenir veya o charın sahibi ortalığı yaygaraya sokar.. Bi sürü sebebi var. Zor yani o iş....[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Fatih abi pardon :) sinirlerim bozuk ne yazdıgımı bilmiyorum.. Yeşim ablacim 1 sey sorucam.. Senin claninda 1 adam var Lord_Free idi onceden simdi ::Lee:: midir nedir oyle birsey bu adamin bow 'u +8/80 ib ustu +7/12 shell set :) DUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ne hak idda ediyosun lutfen abla yaaa[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
MMx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hala kafalarını ezeyim hackliyelim bilmem ne ne yapabiliceksiniz ki bizim konuştuklarımız sadece burada kalır hiç birşeyde olmaz yazdıklarınız okumaya calıştım ama maşallah 21 sayfa :) oyunun ücretsiz olması ve her yaştan cocuğun olması 0-6 hariç kötü birşey, Ben cafeden oynuyorum cocuk daha 1. sınıfa gidiyor derslerinden cok Ko'yu biliyodur bi gün cocuk diyo ki ''Abi cok oynuyorum bu oyunu ya dersleride boşladım sınıfta kalıcam heralde hoca sorsa maradonun krokisini ezbere çizerim'' böylelerinden ne beklersiniz..
Öne çıkan mesajlar