Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 IRC Serverindeki konuşmadan bir parça : why ı cant logın ın to ares? ı dıdnt logın for a 1 day ı can logın ın to other servers inetnum: 85.97.40.0 - 85.97.55.255 netname: TurkTelekom descr: ADSL-ALC-Izmir-Dynamic Pool country: tr nice? gay. ok but i have a big problem for this game i only want to know "there is a block or smhtnig wht?" yes there is, they have blocked all turks to increase server performance and what must i do now?? can some1 tell me? you could go out and enjoy the sunny weather Saygılar... Yorum sizin...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ABİ EĞER BU DOĞRUYSA SERREFSİZLER BÜTÜN İPLERİ BANLAMIŞLAR AĞLAMAK İSTİOM
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 O_OO_OO_OO_OO_OO_OO_OO_OO_OO_OO_OO_O[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
dogukan_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ee şimdi ne olacak???????????????????[signature][hline]The_Others
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ama şimdi aklıma geldi neden sadece ares diz yada xing diil
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Oyunu temelli olarak bıraktım... Çekemem bu şerefsizlerin derdini...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tmm hade go go maleysia server :D onlar bizi istemiyosa biz onları hiç istemiyoz .D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya elbet düzelir bozmayın hemen moralinizi[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
zetro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 okadar kolay değil ip leri blocklamak çumartesi günkü savaşta çıkan kavga yüzünden olduğunu sanıyorum ama sözleşmeyi dikkatle okudum böyle bi hakları yok şimdi ise tanıdık bir avukatla konuşuyorum 6 aylık emeğim var benim yapamazlar böyle birşey.
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 malysia sereverında gene download yapacakmıyız yaf
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi cafeden giriom oyuna da bütün gün cafede çekilmes ki evdeki gibi rahat deil offf 6x char oturuo bütün gün o maaraada :D
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Pire için yorgan yakarım. Premium kullanıcıyım ve mGame yi mahkemeye veriyorum...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
dogukan_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi koray abınınde IP 81le baslıyomus ama oda gıremıyormus[signature][hline]The_Others
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 İnşallah acılır ve Diger serverlerdede böyle birşey olmaz.[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i] Nick:Volkann // Server: Xigenon // Clan:ßlack // LvL:6x //
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 EE AMA KIZMAYA BAŞLIOM ARTIK ABİ BU MALAYSIA SERVERI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İSTİOM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 benim arkadaş 81 le başlıo o girebilio
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: dogukan_, 30 Mayıs 2005 13:47 tarihinde demiş ki: abi koray abınınde IP 81le baslıyomus ama oda gıremıyormus 81 değil 81.215 olmalı.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
qwerty1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 konusmadakı hooked benım bır kac yazıda ben eklemek ıstedım.dogru veya yanlıs ama adamlar boyle. > (02:48) (hooked) why ı cant logın ın to ares? ı dıdnt logın for a 1 day > (02:49) (hooked) ı can logın ın to other servers that ıs some crazy shıt patch 1282 sends all turks to JPKO artık acılsa bıle cıdden sogudum.hepsı ırckı. [Bu mesaj qwerty1 tarafından 30 Mayıs 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
AresMajere Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [Bu mesaj AresMajere tarafından 30 Mayıs 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Avukatıma yetkiyi verdim. Dava açıyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Göstericem onlara Türk'ün gücünü... Bende bu oyunu yer yüzünden silmezsem adam değilim..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 GM Gecen aksamlar yalvarmıyormuydu ? ARES i bırakmayın diye ne olur diye.Oyunun %85 i Turk.Kımle Oynayacaklar Sımdı.En fazla 100-200 Kişi oynayan olur. BRAVO TEBRIK EDIYORUM ONLARI... ELIMDEN GELSE BENDE SIKAYET EDERIM..[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
aKuMa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bırakın ko yu gelin wow a. Pasa pasa oynayın oyununuzu :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gerçekten tüm ares bomboş arada tek tük adam var onlarda banlanmamış ip olan türkler. 1-2 güne mutlaka açarlar..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
qwerty1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 5 dakka once kı konusma bobert ıle. bobert? ıs ıt u? yeah ? ıs all turks get ban? do u know? all turk banned. ip but ı bougth ultra one week ago ıs ıt honest?
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hayatımda ettiğim en büyük yemini ediyorum. Ölmüş babamın üzerine yemin ediyorum mgame yi Türk'lerin önünde diz çöktürmezsem, o oyunu iflas ettirmezsem ve ödediğim premium paralarını 1000 misli ile almazsam adam değilim !!! Onlar daha gerçekten kızmış ve sinirlenmiş Türk'ün, en azından benim hiddetimi bilmiyorlar. Göstericem hepsinede... Şerefsiz soyları... Irkçı köpekler... :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Öne çıkan mesajlar