Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Erutan, 30 Mayıs 2005 21:51 tarihinde demiş ki: lol bittim AHUAAA güzel bi çalışma alexi =)) Gerçek bir screenshot o.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Size ne ulan terbiyesizler =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Alexi_Septimus, 30 Mayıs 2005 21:58 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 30 Mayıs 2005 21:51 tarihinde demiş ki: lol bittim AHUAAA güzel bi çalışma alexi =)) Gerçek bir screenshot o. analamadın sanırım iyi yakalamışsın ondan dedim (gerçi zegnanın msn i yok hep aynımı nicki bilmiom) jaja yo[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bir ara nicki "OFFFFFF OFFFFF KÖMÜR GİBİ YANIYORUUUUUMMMMSSSSSSS :)))))))))))))))" du.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehueuheuh FRP MASTER kızın nıckını idrak ettikten sora Hadi ben kacıyorum demıs koptum ona :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: FRP_Master, 30 Mayıs 2005 21:51 tarihinde demiş ki: zuahah süper :D bi de artık msnin suyu çıktı msn artık konuşmak için saçmalık yollamak için kullanılıo durup dururken çıkıp danseden mal bi tip,yine danseden bi domuz,titreyen ekranlar bunlara birkaç örnek..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 YOooOo hiçte degil babam msnden cay istiyor bizim caycıya :D[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Gm fetişizm i falan yolluyolar ya kafayı yiom :D bokunu cıkardılar tabiri caizse[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: FRP_Master, 30 Mayıs 2005 21:42 tarihinde demiş ki: said: alukard666, 30 Mayıs 2005 21:40 tarihinde demiş ki: haklısın flan ama ne bilim bras fazla tepki gsteriosn gbime gelio... kızlar icin haklsın o tarz nicklere bnde gıcık oluorm ama soykırım yapcak kadar deil:) canım soykırım dediysem öldürcem demedim..hepsini diliti licem DİLETE EDECEM BLOKLUCAM NAİAHAUAEAHEAU hepsini biloklıycam OLEEY evet evet blokluycaaam * çıldırır * zuazuhazuhazu kolay gelsin abi:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 isteyen istediği nicki yazsın bence, tabi "hazalcım skkn sen üzülme" gibi salak şeyler adamı sinirlendirir.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 fak. HACKER GAY ALEXİ. [signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chiptech tarafından 30 Mayıs 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chiptech tarafından 30 Mayıs 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 SENSIZ DOGAN GÜNESİN A.K.! diye bir nic kvardi Dela'nin listede[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 paso ingilizce artist olması gereken cümlelerde moda bu arada.. ben senelerden beri Candaş / Alagar nicikimi kullanırım ilki gerçek ismim ikincisi msn-mmorg oyunlarda kullandığım isimdir. Hiç de değiştirmem.. sade ve öz dür.. ohh[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bide bu konunun yeri internet mi acaba bana mı öle geldi..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben ikisini beraber yapiyorum xmas goblin (saginda solunda smliey) you are my lethe mesela yada ne bilm why cant i be you vs. vs.[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Chiptech, 30 Mayıs 2005 22:26 tarihinde demiş ki: fak. alexi gay. zamanlamama hayranim : ) Editlenmemis hali : [signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Miranda kullanıyorum, ne öyle titreyen ekranlar ne saçma sapan gifler ne de her gün değişen nicklere maruz kalıyorum. Ram de yemiyor. Hala msni olmayan insanlarla icq dan haberleşmek de güzel bi artı. Miranda kullanın, kullandırttırın.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 icq nun gözünü seveyim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 birilerine ayar verme amaçlı nicklere kıl oluyorum (arada bir yaparsın anlarım ama nickin hep niye öyle)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben nicki şu anda xueshen-ulusa sesleniş yaptım[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: FRP_Master, 30 Mayıs 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Ezik MSN Nickleri.. adamın/kızın nicki seni neden geriyor onu anlamadım...[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 30 Mayıs 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ayrıca paintle yapmıştım onu tamam mı??!! :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nickin ne kdr saçma olduğu beni germiyoda hergün nick değiştirenler geriyo. adama bişey söleyecem 10 saat milletin mail adresine bakıp onu arıyorum peh[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tamam haklısında ezik mi demek gerekiyor yapana[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: tAKA, 30 Mayıs 2005 22:50 tarihinde demiş ki: said: FRP_Master, 30 Mayıs 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Ezik MSN Nickleri.. adamın/kızın nicki seni neden geriyor onu anlamadım... tma demek istemiştim aynı lafı , ayrıca bi ara benimde nickimin yanında bi şiir yazıyordu , sana göre bende ezik olalıyım öylemi ? sırf öyle şiir yazmayı okuayı sevdim diye öylemi ...?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar