Yeniceri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kadıköyde var, nezih kitabevinden aşşağı in tam köşede, zaten orda görürsün vitrinde sırf silah zırf fln var[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* [Bu mesaj Yeniceri tarafından 31 Mayıs 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 antikacıda ne buldum http://i.hizliresim.com/onPJp2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 1tl verdin mi foto için peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 verecektim adam yok verme gelip çocuklar felan oynuyo dikkatsiz dokunuyolar felan ondan yazdım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Fiyatı neymiş bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 3000 tl dedi ama pek hevesli değil satmaya. antika değil kendi yapmış almanyada okul bitirme ödevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Parry kasmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 sabonis said: Fiyatı neymiş bunun1500gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mal said: 3000 tl dedi ama pek hevesli değil satmaya. antika değil kendi yapmış almanyada okul bitirme ödevi. Metalurji mi okumuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Brit bankta kelepir +6 lar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bunun harbicisini gordum gecen ayranci pazarinda okuz gibi agirdi oynatamadim yerinden ajkldagjkhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Aket-Atum said: Metalurji mi okumuş? sanat okulu dedi valla almanyada bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 geleneksel alman el sanatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Dark Sword Armory Worldwide Trade var, keskinleştirilmemiş olarak da gönderebiliyorlar siz keskinleştiriyorsunuz. Edit: Antikacılarda da vardır ama sağlam geçirirler 100$ 'lık kılıçları 1000$ 'a kakalamaya çalışırlar kılıçtan anlaman lazım. Türkiyede de genelde osmanlı kılıcı yatağan filan satıyorlar bi longsword görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Kılıçtan anlamak için ne yapmak gerek lordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 biraz swordsmanship ve blacksmith kasacasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Şunlara para kaptırmayın olm kenara atmak için, hobi olarak okçuluğa başlayın işte mis gibi Tatar yaylarıyla geleneksel olanı ama olimpik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 nick hobi uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 foçada da buldum. moda olmuş heralde http://i.hizliresim.com/JdE9Po.jpg ispanyadan geldi dedi. tarihini sordum bilmiyorum dedi. sallıyo bence incecik sacdan yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bundan alıcan direk, hiçbirşey diyemezler muhohah :) zirh kebap satırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 gene buldum http://i.hizliresim.com/Q1AdaA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar