Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 dün oturup 4 OVA'yı da izledim PC'min geri gelme gazıyla.. 30 dakikalık OAV'lar umarım yanlış değildir.. OAV'ları tanıtımlarda "abla" lafı felan geçiyor ilk başta kafam epeyi karıştı.. kız gibi sesi var kenshin'in, bir de ara sıra siyah ara sıra kızıl saçlı oluyor.. "abla" lafı aklımda kaldığından ilk başta epey kafam karıştı.. Daha sonra Kenshin'in bir ablası olmadığını farkedince taşlar yerlerine oturmaya başladı.. Baya güzel bölümlerdi.. Yanlız Ruruoni bölümlerinden bazı farklar dikkatimi çekti.. Bunun çizimleri çok daha ciddi. Kenshin'in ruh halini Ruruoni Kenshin daha iyi ifade ediyor.. Şu prensi kurtarma bölümünde hatırlarsınız belki. Kızla konuşurken kızdan azar yedi, sonra gözleri ve mimikleriyle şirinlik yapmaya çalıştı.. Ama birşey farketti ve birden ciddileşti.. Şirin Kenshin'den aniden Korkunç Battousai'ye dönüştü.. Çok etkilenmiştim o sahnede... Ama burda Kenshin sıradan bir çocuk. Depresyonda imajı çiziyor.. Daha ciddi çizimler var ama daha depresif olmuş.. Bir de orda Sato'yu görüyoruz eheh hala saçları kımıl kımıl.. Bir de son sahnelerde adam "Gaoutotsu vuruşu" yapıyordu Kenshin'e, ben o sahnelerde gülmekten yerlere yattım.. Ama baştaki dövüş sahnesi çok güzeldi.. Kenshin adamı öldürürken adam da onun yüzünü çizdi.. Şişiyo ile kavgası geldi aklıma ama tabii onun kadar güzel değil.. Yine de 2. sahne diyebilirim... kol bacak kesme sahnelerinde sanki kanlı sünger kesiyorlarmış gibi geldi.. Tabii "Kill Bill"de felan da var aynı durum.. "Fışşkk fışkk" felan efektler oluyor adam kılıcı düşmanına saplarken.. Bir de kafa tası yarmak felan o kadar kolay değil ama anime sonuçta o kadar abartı olcak...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Burada Kenshin hakkında yazdığım kısa bir yazı var. Yalnız spoiler kelimesine yeni anlamlar katıyor yazı o yüzden okumadan önce uyarayım. Kaç OAV var, Story Arc nedir gibi şeyleri yazdım, devamı da gelir umarım. İmla hataları(cafede hızla yazdım olur öyle şeyler) ve ufak tefek yanlışlar olabilir fark eden olursa bana haber versin. Güzel anime, ilgi göstermek lazım.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 en altta yazan Ako Zoku Zan değil Aku Soku Zan. Kill Evil Immediately. Miburo nun yaşam felsefesi.[signature][hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ocak 2004 09:21 tarihinde demiş ki: Bir de orda Sato'yu görüyoruz eheh hala saçları kımıl kımıl.. Bir de son sahnelerde adam "Gaoutotsu vuruşu" yapıyordu Kenshin'e, ben o sahnelerde gülmekten yerlere yattım.. Allah top yapar.. okita vs kenshin, ardından saitoh vs kenshin dövüşünün koreografisini yapan adam ile tanışıp elini öpmek hayatımda yapacağım şeyler listesinde ilk seyrettiğimden beri. tv serisi ile arasında fersah fersah fark var kalite olarak. şunu da dedin ya artık sana ne dense az.. :-p said: Ama baştaki dövüş sahnesi çok güzeldi.. Kenshin adamı öldürürken adam da onun yüzünü çizdi.. Şişiyo ile kavgası geldi aklıma ama tabii onun kadar güzel değil.. Yine de 2. sahne diyebilirim... o sahne de süper, sonra oniwabanshuu suikastçisiyle dövüşü de süper. hepsi muhteşem, sadece kyoto arc'taki bazı dövüşler yaklaşabilir ama bunlar çok daha gerçekçi ve estetik. anime'lerle ilgisi olmayan birine de seyrettirip rahatlıkla beğendirebilirsin ki çoğu anime'de "oha, yuh çüş daha neler" diyen insanları kastediyorum.. said: kol bacak kesme sahnelerinde sanki kanlı sünger kesiyorlarmış gibi geldi.. Tabii "Kill Bill"de felan da var aynı durum.. "Fışşkk fışkk" felan efektler oluyor adam kılıcı düşmanına saplarken.. Bir de kafa tası yarmak felan o kadar kolay değil ama anime sonuçta o kadar abartı olcak... anime tarzı ile gerçekçiliği içiçe geçirmişler işte, mükemmel bir kıvam olmuş. böylece sürrealliğe kaçmadığı için daha da afsunlu geliyor hareketler, özel bir hareket olunca "vaaayyy" diyorsun "öeh daha neler" diyeceğine.. yahu seyrediyorum tekrar tekrar o dövüş sahnelerini, bugün filmini çeksinler, bütün holivod filmlerinin ocağına incir ağacı diker.. hikayeye, görselliğe, koreografiye zaten huşu içinde eğiliyorum, ilk defa bir anime ağlattı beni..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: -overdose-, 19 Ocak 2004 23:18 tarihinde demiş ki: en altta yazan Ako Zoku Zan değil Aku Soku Zan. Kill Evil Immediately. Miburo nun yaşam felsefesi. ako zoku zan hahahaha millet kafasına göre sallıyo[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ovaların oylara göre belirlenen internet sitelerinde daima tv serisinin önünde olması pek çok şeyi açıklıyor. Ben gülen kafası pörtleyen kenshin seviyorum, ama Ova kenshin bana biraz daha gerçekci geliyor. Yaşadıklarını düşündükçe ama ovaları mangasıyla karşılaştırınca manga daki tomoe ve enshi biraz daha ağır basıyor. Bu yüzden ovalara konu olan bölümleri (18. ciltten başlıyordu galiba) mangadanda okumak gerekir.[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Vicious, 12 Eylül 2004 11:01 tarihinde demiş ki: ovaların oylara göre belirlenen internet sitelerinde daima tv serisinin önünde olması pek çok şeyi açıklıyor. Ben gülen kafası pörtleyen kenshin seviyorum, ama Ova kenshin bana biraz daha gerçekci geliyor. Yaşadıklarını düşündükçe ama ovaları mangasıyla karşılaştırınca manga daki tomoe ve enshi biraz daha ağır basıyor. Bu yüzden ovalara konu olan bölümleri (18. ciltten başlıyordu galiba) mangadanda okumak gerekir. katılıyorum kenshinin ova ları cıdden bır doneme kenshinin yaşadıgı zorlukları acıklıyıcı bır sekılde anlatıyor... ama genede herzmankı gıbı sevılen kenshın "orooo" diye gezen kesnhinde herzmn kalbımızdekı yerını korur[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kenshin allahın gay'ı,asıl ustası Hiko Seijuroda karızma var gerısı yalan :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kenshin'in Türkçe seslendirmesi çok karizma ya. japoncasını izlediğimde "oha bu ne be, adam gaymiş" oldum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Eylül 2004 15:59 tarihinde demiş ki: kenshin'in Türkçe seslendirmesi çok karizma ya. japoncasını izlediğimde "oha bu ne be, adam gaymiş" oldum eheh seslendiren bir hatunda o yüzdendir[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yok kenshin ova'da gayet karizma şimdi hakkını teslim ediyorum ova'daki halinin. okita'yı da soujiro'yu da kadın seslendiriyor mesela ama bence gayet güzel uymuş, zaten bizim tvlerimizdeki seslendirmelerde de oluyor bazen genç ya da ince sesli erkekleri kadınların seslendirmesi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya da bütün küçük çocukları oya küçümenin seslendirmesi...[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 lol süper örnek oldu bu.. :-p gerçi kenshin'i türkçe seslendiren arkadaş da daha ince sesli erkekleri seslendiriyor hep, başka çizgi-film ve dizilerde de duyuyorum..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yav türkceden bahsetmiyorum Japonca seslendirmesini Suzukaze Mayo diye bir hatun yapıyor inanmayanlar www.animenfo.com girip kenshin seslendiricisine bakabilirler[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 biz onu anladık başka konulara geçtik sonra.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Baya begendim lakin bazi seyler aklima takildi [spo1=spoiler]hani kenshin in sonunda oldurdugu adam (yasli olan) la su Cizgi filmdeki ninja grubunun bir baglatisi varmi.(hani sonlara dogru/Black knights bolmlerinde cikan ninja grubu) Cunku hatirliyorumda sanki o bolmlerde ninjalar , kendi baslari olan kiza "seni kabul ettik cunku baban da basimizdi" vs gibi birsey demislerdi. Birde bu film i izleyince dedim. abi kenshin kucukken harbi hayvanmis ha. 2 kisi yi birden dograma sahnesi. (sonlarda) beni bitirdi diyim Ozellikle kesilen insanlar da bitirdi beni Saito da amma gaz yapmis ha. yani o vakitten sonra gizli polis olmus sirf kenshin i kesmek icin [/spo] ne diyeyim ciddi guzeldi [signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 03 Ocak 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 [spo1=cevap]kenshin'in ilk bölümde dövüştüğü ninja oniwabanshuu'dan, son bölümde dövüştükleri ise hangi gruptan belli değil, onlar da oniwabanshuu'dan olabilir ama tv serisindeki sanada ninjalarıyla alakası olduğunu sanmıyorum, sanada ninjaları diye birşeyin varlığını da duymadım, uydurma olabilir..[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 simdi kala kala bi movie si kaldi lakin benim anlamadigim Saito o vakit havada kaldi. yani saito ya noluyor diziden sonra. ne bilem, adami okadar goruyoruz okadar karizma yapiyor vs Eger yazilmis bir kitabi vs varsa okuyalim , icimde kaldi benim (valla Legend of the Condor heroes dan daha fena oturdu bu ya.Lakin oda kotuydu.)[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 [spo1=wolf of mibu]saitoh devam ediyor shinsengumi'deki görevine, meiji hükümeti işbaşına gelince dağılıyor shinsengumi, saitoh'ya görev teklif ediliyor ve o da kabul ediyor. gerçekte de olan bu, fujita gorou adıyla polis olarak çalışmaya başlıyor.. www.shinsengumihq.com diye bir adres vardı sanırım bütün üyeleriyle ilgili bilgi veren..[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 [spo=Filmler hakkinda degil ama ne olur ne olmaz.]Hijikata Toshizou. bu abimizin fotografini gormustum daha evvel gastede yayinlanan bir yazida da. Hatta ve hatta bu abimizin ve birinin daha kafasini kesiyorlardi. Ayrica bunlarin 10 kisi gidip 30 kisilik samuray evlerini basip herkezi tutukladiklarida yaziyordu. Ama nedense Shinsengumi lafi hic gormemistim o yazida. Ondan cok Oni gang vardi. Valla hatirlamiyorum tam olarak ama New Strait Times de verilen haber de Oni gang daha agirlik basiyordu [/spo] [signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 03 Ocak 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Sam saol bu siteyi verdigin icin. Saito nun gercek halinide(veya neye benziyebilirdi.sonucta cocugunun potresi o) gorduk :D Ama sen dizide olani(ve benim izlemis oldugumu) anlattin. Ben diziden sonra (ki dizidede sanki birkac bolum sonra cikacakmis gibi gidiyor) gormedim herifi. [spo=spoiler]Bir sanirim su Son ovada herifi 2 saniye mi ne gosterdiler elinde bicakla[/spo][signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 kimi kastettiğini anlayamadım ama saitoh'u diyorsan gerçekten de yeni hükümet için polis olarak çalışıyor ismini değiştirip. gerçekte de öyle boş konuşan bir tip değilmiş ayrıca.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Valla Reflection ve Samurai X OAV'lerini izlemeden Kenshin TV serisinin hayranıyım diyenlere -kusura bakmayın ama remen acıyorum. Kenshin OAV'leri bence 90'ların en iyi OAV'larıdır , hatta Macross Plus kadar mükemmeldirler (hayatımda 2 kişinin hiçbirşey yapmadan sadece karşılarındaki gölü , bulutları ve kiraz ağaçlarını izledikleri sahnede hiç bu kadar etkilenmedim , anlatım olarak cidden Yasunori Kawaba ustaya bir saygı duruşu hissettim ben) ama Kenshin Tv serisi derseniz cidden benim sinirlerimi bozuyor.Sanki birileri içten içe çocuksu öğeler doldurup olayı sabote etmeye çalışmış.Felsefe olayına lafım yok ama TV serisi herşeyiyle OAV'ların yanında sıfır kalır bence ve de kanımca "TV serisinin hayranıyım" demek de bence feci şekilde ayıptır , günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 valla tv serisi gayet güzel ama mangaya sadık kalındığı yerler. kyoto arc bence tonla anime'e beş basar.. ova'lar da ayrıca 2000 ve sonrası yapımları. tsukiohen ova'larını şu ana dek izlediğim en iyi anime olarak kabul ediyorum, herşeyiyle mükemmel. ama onların mükemmel olması tv serisinin kötü olmasını gerektirmez zira mangayı da aşan bir çalışma ortaya koymuş adamlar sanatsallık olarak. seisouhen ise yine mangaya sadık kalınmadığından ve tv serisinde 50 bölümde anlatılan şeyi bir saate sıkıştırdığından birşeye benzememiş. bütün tv serisi ova'ların ciddiyetiyle yapılsa bence de daha iyi olurdu genel kalıcılık açısından ama seisouhen gibi depresyon denizine ayağımıza taş bağlayıp atan bir yapım yerine kaoru-megumi çekişmelerini on kere tercih ederim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tv serisindeki birtakım cocukca ögelere karsın bence son derece mükemmel. tv serilerini izlemeden OAV ları izlemek hatadır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar