bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Busy moduna geçince istediğiniz kadar titretebiliyorsunuz ayrıca siz kıpraşım ve ses almıyorsunuz... huh ?[signature][hline]tuana...
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bug dır heralde[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bug deil özellik. .[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Mayıs 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hayır ben busy e geçince karşıdakını istediğim kadar kıpraştırıyorum...[signature][hline]tuana...
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sen öyle san karşıdaki kıpraşmıyoki?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok yok sordum kıpraşıyor eğer onlar busy değillerse... ya böle ilginç bi durum =)[signature][hline]tuana...
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben gönderdim busy modunda 32 tane nudge kıpraşmıyom dedi bi tane tekil gonderdim aha kıpraştı dedi ark. bozuk ozmn. :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sen istemeden busy olmuşssun önemli olan kalpten istemek ! abi banada yolladı şerefsiz tekil ben boyuna kıpraştım.[signature][hline]tuana...
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kalpten nasıl busy olunuyo yaw ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sen anlamassın kermit.. önce duygusal olabilmek lazım.. miiss piggy senin yüzünden aşk acısı çekiyor ama bir dönüp baktığın yok[signature][hline]Beş Hececiler
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 karşıdakini istediğin kadar gıpraştırma nasıl oluo ben yapamadım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 meşgul mod'a geçince kıpraştırmakla meşgul oluom bu bug nedeniyle :([signature][hline]Minus'tu...
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kıpraştırmak insanın üzerine yakışanı giymesidir.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 öeh Bu arada o kıprastırma olayı cevırımıcıykende arka arkaya ıstedıgınız kadar yollayabılmenın yolu: pencereyı kapa ac tıtret,pencereyı kapa ac tıtret... :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehehe skill kasmak gibi olmadı ghostmouse ile makroya bırakın :D onunyerine bi program vardı nedanko onermisti o gideriyo bu kısıtlamayı.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 eet ben daha önce bulomuştum hatta ilk ben buldum ama nası yaptığımı çözememiştim tüm ayarları tekrardan denedim plusun ayarlarını hatta stuffplg'ın kileri bile[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Öne çıkan mesajlar