Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizzayı çatal ve bıçakla yemek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla ben 7sinde neysem 70 indede o olcagıma inanıyorum tamam abzı şeyler manevı olarka hayta bakış açısı oalrak değişicektir ama bi çatal bıçak kullanmak çok sesyetık veya onemlı bır yemek dışında pizzabalıık vs de çok saçma gelıo..[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
Alagar, 30 Mayıs 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
Ya pizzayı önce dilimdilim bıçakla kesip sonrada küçük lokmalar halinde yiğen insanlar var. Nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum arkadaş. Pizzayı elle yiyeceksin elelrin yağlanıcak kirlenicek. Değişik açılardan ısırıcaksın ağzının kenarı pislenecek. sonunda son kısmıda ağğzına atıp diğer parçaya saldırıcaksın. Öle çatal ve bıçakla olmaz bu işler.

sen git bi restorana kız arkadaşınla, pizza ısmarlayın, bu dediğin gibi ye. bak noluyo ^^[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
kız kafana geçirir pizzayı :-)

en iyisi yerine göre yemek![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL
BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Mesaj tarihi:
hep elle yedim her zaman da elle yerim :P baskalarinin ne düsündügü umrumda deil valla. Pizzaya çatal biçak degdirmek ooo isin mi yok demek gibi bisi :P[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
Çoğu zaman elimle yerim ama zamanı geldiğindede ç/b kullannırım tabi..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
said:
redge, 30 Mayıs 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
Çoğu zaman elimle yerim ama zamanı geldiğindede ç/b kullannırım tabi..

bence de.yerine göre deişir.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
her yerde adablı bir şekilde elimle yerim.Artık İngiltere haricinde gerçekten görgü kurallarına dikkat eden yerlerde rahatlık ve yemekten tad almak ön plandadır.Bu yüzden bir restorant'a gittiğimde yan masamdaki adam çatalla da yese ben yine elle yer ve yediğimden keyif alırım.Kimsenin de öyle yan yan baktığını görmedim o dediğim ülke hariç
Mesaj tarihi:
ewt vala guzel topıc ben dısarıda yemıorum nedense sevmıorum yolldan gecen ler tipik tipik bakıor lar fılan alan var alamayan var fılan her neyse bende evde ya bısmıllah dıe dalıorum ben sureklı 2 paca pıza alıorum sonra onları ust uste koyuyorum ve tadına varıorum :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Mesaj tarihi:
ya ben kız arkımla kebaçıya gidip gavurdagını lavaş arası yapıp elelrimle yemiş ve kız arkıma da şaşkın bakışlar altında yedirmiş bir insan oalrak herşeyden önelisi doğal olmak diorum nasıul hoşunuza gidiorsa öyle yiyin...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
Çatal bıçak yeterince tartışılmış, yeni bir bakış açısı getireyim...

Bi de pizzayı ketçap mayonezle yiyenler vardır ki, kafalarına kalınca bir odun parçasıyla nazikçe vura vura yediklerinin pizza olduğunu hatırlatmak gerekir ;)

(Ciddiye alıp "ne diyon lan sen" diyecekler lütfen mesaj atmaya zahmet etmesinler, ha pizza ketçap mayonezle yenmez kesinlikle orası ayrı)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Yaw gayet güzel gidiyo aslında bazı pizzalar mayo+ketço combosuyla :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
kız arkadasim yiyo cıldırıyorum!!! Yaw pizza ya elle yenir töbee ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
mayonez ketçap mı? yuh daha neler.. Hiç denemedim yiyen arkadaşta görmedim. ama vardır herhalde. benim kardeşim fasulyeye ketçap sıkıyordu.. öh be.. :)[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
Elle yenicek yer var yenmiycek yer var.... Ewde yiiyosam pizayi elle yerim ama disarda yiyosam çatal bicak. Gözlemeyi her yerde catal bicakla yerim. Lahmacunu her yerde elle.. Dogallik illa ellemi olur o zaman herseyi elle ye yani.. Nasi rahat ediosam öyle yerim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Fasulyeye ketçap sıkmakla pizzaya sıkmak arasında cok fark var.

Burada bi sürü pizzacı ketçap mayonezle getırır pizzayı. Çok da güzel oluyo yadırgancan bişey degil. Ama şunu soylermkı her pizzada da olmaz bu olay[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

• Yeni Oluştur...