Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Her gün olduğu gibi yine Southshore'deki raidlerden birine katıldık Wanderlust rumuzlu arkadaşımla. Sonra baktık ki , Alliance koşuyor TMdeki guardları çekiyor , onlar ile birlikte Horde üyeleri , herkes ölüyor ; sonra tekrar geri gidiyoruz tekrar guardları çekiyoruz. Bu rutinden sıkılıp kendi aramızda bölgesel bir savunma yapmaya karar verdik. ve hemen çevremizdeki insanları yanımıza çektik. tam Tower'in arkasında bir 3 yol var , üzerinde tabelalar bulunan. Bir tepe var , üzerine çıkabilinen. Oraya çıkıp [Ornate Spyglass] ile savaşı izliyoruz , ve yakınımızdan geçen horde üyelerine saldırıyoruz. Bu tepeye Beleştepe 1 adını verdik , aynı şekilde kıyıdan Southshore'ye doğru olan tepeler de Beleştepe 2 , Beleştepe 3 diye devam etmektedir. Bunu neden diyorum , olur da "Alliance paso geriye kaçıyor ölüyoruz tükeniyoruz hattı tutamıyoruz" derseniz Beleştepelere bekleriz , shaman varsa hallederiz.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol beleşten kesilmeyesiniz sakın arkaya neden kaçarsınız &60 allience var zaten resmen japon gibisiniz 1 ine vuruyoruz 10 unuz geliyosunuz sonra bide gelip TM de allience geri kaçıyo deme lan kamp kuruyosunuz ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 :(((([signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşım , adres ver. o repair bota gel bak 00.45 oke mi[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eh tm guardları 20-30 tane birden gelince sıkı aoe atan mageler yoksa dağılıyor herkes, halbuki kulede bekleyince guardların katılmadığı çarpışmalar yapılabiliyor. bir de anlasa raid üyeleri bunu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bugüne kadar en keyif aldıgım raid tower önünde oldu yani iki tarafta tam filmlerdeki gibi yaklaşık 1.30 saat boyunca çizgi halinde savaştık. Sayı olarak hordelar fazla idi (ilginç bir gundu :) ) fakat bu duruma alışık olmadıklarından bir turlu full atak yapamadılar ve cidden en keyifli raid gunumdu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hat yaratılınca dehşet oluyo ya, bende denk geliyorum bazen öle durumlara, resmen neresi zayıf kalmışsa oraya doru koşuyosun yarıdma =). benım en cok sevidğim horde ve alliance gruplrının, birbirlerine dalmadan aralarıdna 50-55 yard kalıcak şekilde durmaları =) resmen test of nerves =), totemler acılıyo seallar atılıyo, cok tatlı bi an .[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben paso "rude" cekiyorum psikolojik savas yurutuyorum oyle durumda .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben sevmiyorum rude falan ya. Rakıbım karşı son derece saygılıyımdır. Hatta bazen önce bakışıyoruz, salute ediyoruz sonra kapışıyoruz, hatta bazı oyuncularla o kadar ck akrşılaştımki direk "x greets y warmly" diye geciyoruz birbirimizin yanından =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bazen benim de yolum dusuyo oralara da warrior olarak tufengimle nasi keyif aliyorum bi bilseniz. :)[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL [Bu mesaj thanatos tarafından 30 Mayıs 2005 06:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben /insult kullanıyorum /rude yerine daha iyi :)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hatta /pitty dimi =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yoksa normalde mendil kapmaca gibi oluyor ss tm raidleri :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Dolis, 30 Mayıs 2005 00:16 tarihinde demiş ki: lol beleşten kesilmeyesiniz sakın arkaya neden kaçarsınız &60 allience var zaten resmen japon gibisiniz 1 ine vuruyoruz 10 unuz geliyosunuz sonra bide gelip TM de allience geri kaçıyo deme lan kamp kuruyosunuz ..... allahtan horde oldu bu adamlar, sadece forumlarda sinir harbi yasiyorum böylece, oyunda rahatim. UO Cafe kültürünü yasatiyor adamlar, o derece baglilar geleneklerine[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Head, 30 Mayıs 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Her gün olduğu gibi yine Southshore'deki raidlerden birine katıldık Wanderlust rumuzlu arkadaşımla. Sonra baktık ki , Alliance koşuyor TMdeki guardları çekiyor , onlar ile birlikte Horde üyeleri , herkes ölüyor ; sonra tekrar geri gidiyoruz tekrar guardları çekiyoruz. Bu rutinden sıkılıp kendi aramızda bölgesel bir savunma yapmaya karar verdik. ve hemen çevremizdeki insanları yanımıza çektik. tam Tower'in arkasında bir 3 yol var , üzerinde tabelalar bulunan. Bir tepe var , üzerine çıkabilinen. Oraya çıkıp [Ornate Spyglass] ile savaşı izliyoruz , ve yakınımızdan geçen horde üyelerine saldırıyoruz. Bu tepeye Beleştepe 1 adını verdik , aynı şekilde kıyıdan Southshore'ye doğru olan tepeler de Beleştepe 2 , Beleştepe 3 diye devam etmektedir. Bunu neden diyorum , olur da "Alliance paso geriye kaçıyor ölüyoruz tükeniyoruz hattı tutamıyoruz" derseniz Beleştepelere bekleriz , shaman varsa hallederiz. %90 outnumbered durumda olmamıza rağmen( horde ) sen hala böyle taktikler geliştiriosan tebrik ettim valla... Allah akıl fikir versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bencede allah akıl fikir versin ki sevgili tmguardsevici horde kardeslerimiz onlar olmadan da ally kesebilmenin zevkine varabilsinler ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 mekan zaman kisi sayisi belirtin horde ne gosterelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 zaten bizim 1.5 katımızdan fazla allylar. hala bi de "beleş hk alalım hadi gelin" tarzı şeylerden bahsediyosunuz allah kahretsin ya hayatım boyunca tek başına gözen 1 ally görmedim. olur ha 1 warlock'a dalarsın, hop 3 tane rogue stealth'ten çıkar keser seni. (başıma geldi bu, tek başına warlock duruyodu daldım 3 tane rogue bi anda çıktılar salisesinde öldüm)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: ascraeus, 30 Mayıs 2005 15:26 tarihinde demiş ki: mekan zaman kisi sayisi belirtin horde ne gosterelim :) ahahha uber[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: LvL_Sabo, 30 Mayıs 2005 15:31 tarihinde demiş ki: zaten bizim 1.5 katımızdan fazla allylar. hala bi de "beleş hk alalım hadi gelin" tarzı şeylerden bahsediyosunuz allah kahretsin ya hayatım boyunca tek başına gözen 1 ally görmedim. olur ha 1 warlock'a dalarsın, hop 3 tane rogue stealth'ten çıkar keser seni. (başıma geldi bu, tek başına warlock duruyodu daldım 3 tane rogue bi anda çıktılar salisesinde öldüm) ally horde ayrımı yapmayın aynısını hordelarda yapıyor dun diablesse oynarken izledim. piskopat bi lvl 48 horde 3-4 tane lvl 25 ally nin dibinde camp yaptı 1 saat. sonra aldı kafasına o ayrı ;)= kimi charların solo oynaması pek mumkun degil ama ben q lerimin %70 ini solo yaptım ve ortalıktada yanlız geziyorum mesela[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya horde ally ayırımı yapmıyorum davranış biçimi bakımından. neymiş şu şuna kamp yapmış. lvl 60 lvl 10'u öldürmüş. bunlar iki tarafta da var ama allylar bizim 1.5 katımız yani bu bir istatistiki gerçek. buna karşı bişey yapılamıyor. ally'lara karşı hiç bi zaman eşit sayıda olup da düzgün savaşamıyoruz. illa sayıca fazla oluyolar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: cashar, 30 Mayıs 2005 14:42 tarihinde demiş ki: said: Head, 30 Mayıs 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Her gün olduğu gibi yine Southshore'deki raidlerden birine katıldık Wanderlust rumuzlu arkadaşımla. Sonra baktık ki , Alliance koşuyor TMdeki guardları çekiyor , onlar ile birlikte Horde üyeleri , herkes ölüyor ; sonra tekrar geri gidiyoruz tekrar guardları çekiyoruz. Bu rutinden sıkılıp kendi aramızda bölgesel bir savunma yapmaya karar verdik. ve hemen çevremizdeki insanları yanımıza çektik. tam Tower'in arkasında bir 3 yol var , üzerinde tabelalar bulunan. Bir tepe var , üzerine çıkabilinen. Oraya çıkıp [Ornate Spyglass] ile savaşı izliyoruz , ve yakınımızdan geçen horde üyelerine saldırıyoruz. Bu tepeye Beleştepe 1 adını verdik , aynı şekilde kıyıdan Southshore'ye doğru olan tepeler de Beleştepe 2 , Beleştepe 3 diye devam etmektedir. Bunu neden diyorum , olur da "Alliance paso geriye kaçıyor ölüyoruz tükeniyoruz hattı tutamıyoruz" derseniz Beleştepelere bekleriz , shaman varsa hallederiz. %90 outnumbered durumda olmamıza rağmen( horde ) sen hala böyle taktikler geliştiriosan tebrik ettim valla... Allah akıl fikir versin... işte , zekanın yolu sıradanlığın üzerinden geçmiyor. saol.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull dokuzyüz yıl oldu senin süren doldu yeter artık yoda artık istifa artık istifa oooooooo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar