Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch 1.5.0 Druid kuş formu

oradaburada

Öne çıkan mesajlar

evet betanın başında kaldırma kararı alınmıştı. uzun bir süre tekrar koymayı düşünmezler sanırım. ayrıca diyelim ki oldu, sınırsız dolaşım özgürlüğü olamaz çünkü gidilmemesi gereken yerler çıkılmaması gereken yükseklikler var. maksimum yerin çok çok üstünde, bizim kafa hizamızda uçarlar. Ama işte o bile buglı...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Peki.. Ben tüfekle kuş avına çıkabilirmiyim yani[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

büyük yalan.
bunu koymayı düşünüyolardı ancak çok muhteşem bir özellik diye oyuncuların %90'ı druid seçecek diye vazgeçtiler. olmaz böyle birşey hiç sanmıyorum.

w3'te druid'lerin belki de en güzel özelliği ama wow'a olmaz unbalanced olur[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 29 Mayıs 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
su ana kadar 2 tane ucan char olan oyun oynadım birinin adını bile hatırlamıyorum neydi yaw

aman sole diyim birinde pvp yoktu oyunların(horizons) dierinde de ucus cok cok cok kısıtlıydı endurance yiyordu anca ole bisi olcakta ucucaklar yoksa surekli ucarak gezcekelrse oynamam ben

Bahsettiğin oyunlardan biri Shadowbane galiba eheh çok dandiktir kendisi[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

said:
su ana kadar 2 tane ucan char olan oyun oynadım birinin adını bile hatırlamıyorum neydi yaw

aman sole diyim birinde pvp yoktu oyunların(horizons) dierinde de ucus cok cok cok kısıtlıydı endurance yiyordu anca ole bisi olcakta ucucaklar yoksa surekli ucarak gezcekelrse oynamam ben

hey gidi shadowbane, kulakları çınlasın :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Hatta Shadowbane de de lvl 30 druidlerin kuşa dönüşmesini sağlayan bi büyü vardı. Peyy ne kaçardım onla roguelardan. SB de uçmak kaçmaktan başka bi işe yaramazdı zaten, travelling için kullanılamıyordu. Bone un dediği gibi deli gibi stamina yiyordu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helnar, 29 Mayıs 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
Taurenlerin kuşa dönüşmesini görmek komik olacak desenize :) Doğa neler yaratıyor ^^

Öküz -> Karga :P

Ayı olmalı bile gayet komik zaten =) Wc den alıştık tabı ayı olunca druidler buyuyodu, ulan bi ayı oldum taurenle adam kücüldü büyüycene =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

dırek travel olsa bişi olmas.[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

City of Heroes olabilir mi?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

[Bu mesaj DA2019 tarafından 30 Mayıs 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...