oradaburada Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Crow Form (Shapeshift) 625 Mana 3 sec cast Transforms the druid into a storm crow, giving him the ability to fly. While in Storm Crow Form he cannot cast any spells. Also protects the caster from polymorph effects. Only useable outdoors. The act of shapeshifting frees the caster of movement impairing effects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben patchnotes'ta göremedim öyle bir şey? Bu kuş formu taaa betanın başlarında vardı, sonra baktılar zilyon bug'ıyla şuyuyla başedemiyorlar kaldırdılar. Kaynak verin efenim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kaynak yok, bence bu bir şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet betanın başında kaldırma kararı alınmıştı. uzun bir süre tekrar koymayı düşünmezler sanırım. ayrıca diyelim ki oldu, sınırsız dolaşım özgürlüğü olamaz çünkü gidilmemesi gereken yerler çıkılmaması gereken yükseklikler var. maksimum yerin çok çok üstünde, bizim kafa hizamızda uçarlar. Ama işte o bile buglı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Burda böyle birşey yazmıyor. Olsa en çok ben sevinirim tabi, finaller bitince Tauren Druid le geliyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Peki.. Ben tüfekle kuş avına çıkabilirmiyim yani[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 büyük yalan. bunu koymayı düşünüyolardı ancak çok muhteşem bir özellik diye oyuncuların %90'ı druid seçecek diye vazgeçtiler. olmaz böyle birşey hiç sanmıyorum. w3'te druid'lerin belki de en güzel özelliği ama wow'a olmaz unbalanced olur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 3 sec cast ile movement impairing effect lerden kurtulana kadar ohooo[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Tamam yapılırda belli bi uçuş yüksekligi olur.Yani tutupta Sw den IF ye uçarak mount yolunu takip ederek Druidler gelmicektir herhalde.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Taurenlerin kuşa dönüşmesini görmek komik olacak desenize :) Doğa neler yaratıyor ^^ Öküz -> Karga :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 magelere stealth shamanlara divine shield gelecek zaten iyice dengelenecek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya gelsin uçma nedir abi güçlencekse güçlensin ztn güçsüz bir class druid yani nedir?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bana kalırsa yükselme olmaz kuş formuyla,bildiğimiz moblar seviyesinde uçar.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: BonePART, 29 Mayıs 2005 15:20 tarihinde demiş ki: su ana kadar 2 tane ucan char olan oyun oynadım birinin adını bile hatırlamıyorum neydi yaw aman sole diyim birinde pvp yoktu oyunların(horizons) dierinde de ucus cok cok cok kısıtlıydı endurance yiyordu anca ole bisi olcakta ucucaklar yoksa surekli ucarak gezcekelrse oynamam ben Bahsettiğin oyunlardan biri Shadowbane galiba eheh çok dandiktir kendisi[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: BonePART, 29 Mayıs 2005 15:20 tarihinde demiş ki: su ana kadar 2 tane ucan char olan oyun oynadım birinin adını bile hatırlamıyorum neydi yaw aman sole diyim birinde pvp yoktu oyunların(horizons) dierinde de ucus cok cok cok kısıtlıydı endurance yiyordu anca ole bisi olcakta ucucaklar yoksa surekli ucarak gezcekelrse oynamam ben hey gidi shadowbane, kulakları çınlasın :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hatta Shadowbane de de lvl 30 druidlerin kuşa dönüşmesini sağlayan bi büyü vardı. Peyy ne kaçardım onla roguelardan. SB de uçmak kaçmaktan başka bi işe yaramazdı zaten, travelling için kullanılamıyordu. Bone un dediği gibi deli gibi stamina yiyordu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hayatımda bir kere bile shadowbane oynamadım.. kısmet olmadı.. ayrıca bu olay gerçekleşirse druid açıyorum adını da "Peter Pan" koyuyorum..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 şu vultureların uçtuğu yükseklikte olur, sanırım vulture gibi yere düşürüp silence özelliği falan olucak[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ohh tamam kuş formuda gelir druidler artık hiç ölmez zaten kolay kolay ölmüyodu yarasın ne diyeyim[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 druid için epic mount olabilir aslında ileride böyle birşey. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kesin belli bir yerden sonra fatigue dusmeye basliyordur, bliz boyle birseyi koyduysa dusunmustur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 onun da çözümü var kuş formundan çıktıktan sonra 10 15 saniye cast edemiycek mesela?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Helnar, 29 Mayıs 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Taurenlerin kuşa dönüşmesini görmek komik olacak desenize :) Doğa neler yaratıyor ^^ Öküz -> Karga :P Ayı olmalı bile gayet komik zaten =) Wc den alıştık tabı ayı olunca druidler buyuyodu, ulan bi ayı oldum taurenle adam kücüldü büyüycene =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dırek travel olsa bişi olmas.[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: BonePART, 29 Mayıs 2005 15:20 tarihinde demiş ki: su ana kadar 2 tane ucan char olan oyun oynadım birinin adını bile hatırlamıyorum neydi yaw City of Heroes olabilir mi?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 30 Mayıs 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar