Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bira ile ba$layip son 1 yildir sudan cok vodka icerim abso ve smirn otesi warmi ?[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 milletin babası felan içiriyo iyiymiş valla bizimkisi karşı alkole kendisi alkolik zaten benim gibi olma lan der :) ama alkolsüzde olmaz dimi ama ? ilk hocalar vodka içmiştim ha bide kola+vodka+limonsuyu deneyin piskopat bişi :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 geçen yaz içtim ilk biramı...hiç bişi olmadı...epey bir aradan sonra kasdav finalinde içtim...ve feci çarptı kendimi kaybettim...yaptıklarımı okulda milletten dinliyodum...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 babam içtiği her içkiden mutlaka tattırırdı bana merakım geçsin diye ben de garip bi şekilde sevdim ilk birayı içeli çok oldu da ilk ciddi kafa geçen yaz oldum bende bodrumda 1 duble vodka sonra da 4 arjantin içmiştim arkadaşlarla eve gelebildim ama nasıl geldim bilmiyorum:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eheh bisde 5 arkadaş birinin evinde kalıyoduk.bira fln ayarlandı.ama 2 tane dini bütün arkadaş biramı bizmi diye tutturdu bisde bira diyemedik tabi.gece 2 de onlar bilgisayar oynarken içmiştik.heyecanlı olmuştu.[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 4 aylıkken dayım biberonuma biraz rakı karıştırmış uyumama için orda tanışmşım sonra sofralarda otlana otlana 11 yaşımda felandım kendim bira alıp içmiştim sonrası allah kerim zaten :) her hafta genelde 2 min 1 gece bu gece bardaaa gönlüm hovardaaaa çalsın sazlar oynasın kızlaaaaar tabi öss sux[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Korlic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bende ilk bira ile başlamıştım baya küçük sayılırdım ama kaç yaşında olduğumu hatırlamıyorum.Sadece bir yılbaşı gecesiydi ve dayım bana o yaştayken 1 kutuyu içirtmişti :).İlk sarhoşluğum ise bundan 2 sene evveldi ve çok zevkliydi tabi ondan sorada bol bol devamı geldi :)[signature][hline]The Guardian
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1. yasgunumde galba şampanya şişesini kafaya dikmişim babamlar öle diyo =P dedem medem rakı icirmis kucukken soora öle yani ehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 4-5 Sene önce arkadaşlarla bira alıp içmiştik.. Sonrası malum : )[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 5 sene önce flndı. rakıydı sanırım tam hatırlayamıyorum.[signature][hline]nothing
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 uncla az içmemöişin herhalde :)[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
Sheridan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 7 yasinda babamlar evde yokken biraz raki icip sarhos olmustum ilk deneyimim 7 yasinda oldu :D[signature][hline]Shery
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 beyler bu muhabbetin üstüne paticik meyhane toplantısı yakışır..olmadı kaparız biraları sahilde otururuz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilk deneyimim orta 3deydi sporcuydum okulu 59 gun dewamsizlikla gectim hevesine şarap bira karışmı 7 bardak 4-5 saniye araylami ne fondipliyordum sonra evde uyurken kusuyormşum paso simdi ne oldu alkoliyiz :)[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler...
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kanıtı var buyur :) [signature][hline]Pyro Andoria
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ewde peder valide felen 1 si icerken 1 yudum tadardimda arklarla ilk icisimiz 7. siniftaydi. Kampa gitmistik disardan 1.5 lt su sisesi icinde sokmustuk rakiyi susuz mezesiz icmistik halimizi siz dusunun :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bira+orta 3 ama benim için hayatım 2 ye ayrılır viskilipapazkaçtıdanönce viskilipapazkaçtıdansonra aka->masa kurulur poker oynanacaktır yıl 2003 yaza dogru... Estel,Tharkas,Dogdog ve Quivalen(ki quinin ev boş ve tharkasın içki büfesine olan göz teması ile açılan yarım şişe JB[yada johnny walker mydı beaw] ) ehm neyse yavaş yavaş içilmeye başlanır.. dogdog hafiften götürmektedir ancak bendeniz,estel ve tharkas açgözlülüklerinin kurbanı olurlar ve viskiden tiksinirler... ancaaak ok yaydan çıkmıştır bir kere doldurulan bardaklar er yada geç, hede yada hödö... bitecektir... mütakiben oyun yavşar bir tek qui pokeri tam dogru dürüst bilmektedir bir anda oyun papazkaçtıya döndürülür... amaç... papaz kimde kalırsa viskiden hyper bir yudum alıp yuvarlayacaktır... arkasından oyun çevrilen saf ve mazlum quivalen soth.. ne yazıkki tharkas ve estelin kurnaz ve hain planlarına yenik,esir düşer... veeee (yere düşen beyaz leblebinin üstüne atlar dudagı yere yapışır ve katır kutur yemeye başlar)[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bira içmiştim klasik olarak...[signature][hline]snuk!
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sırf merak yüzünden alkol aldım, alkol olarak viskiyi denedik 2.5 lt colanın içine 330 ml kadar viski koydum, içmesi yeterince zordu benim için ağzımda ne kadar bekletirsem yutması o kadar zor oluyordu ve ben spazm geçiriyordum her yudum için. Sonralardan birde rakı muhabbeti oldu sahtedir korkusuyla miğde yıkatmak zorunda kaldım :D sırf özenti benimki ba$ka bişe değil. Birdaha ağzıma sürmem inşallah şu saatten sonrada alkol alma taraftarı değilim daha doğrusu alamıyorum :D benim için alkol içebilmekte bir kabiliyettir gibisinden bakıyorum ve umarım bu konuda yetenek kazanmam :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arada tattırırlardı, ama şaraptan nefret edip, biradan tiksinip, bir de rakıyı bu ne len kolonya gibi diye ittirince vaz geçtiler:) hala da nefret ediyorum içkiden. belki votka, bacardi falan sevebilirim içersem ama merak etmiyorum:) sarhoş olmadım hiç, olmak ta istemem.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ebeveynlerde amma meraklıymış içki içirmeye. bana 5-6 yaşımdayken vermişler ilk. Ben tadıcam sonra ıyyh falan yapıcam bunlar da "eh çocuk işte" edasıyla heh heh diye gülücekler. Ama tadıp "fena deilmiş" edasıyla nam nam yapınca bunlar kalakalakalakalakalakalmışlar.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben bebekken babam ben uyuyim die emziği rakıya banıp agızıma verırmıs :D eah ueahe[signature][hline]DJ Tiesto
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilk cocukken azima kofteleri tikinca babamin bardakdaki su katilmamis rakisini kafaya dikmistim tbai sonra karsimdakinin suratina bosaltmisttim o ayri zuaha. olay restorantta gercekseiyor bu arada babamin arklari fala nvar.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilk 12 yaşındayken 20 yaşlarında bi abim sayılan biriyle barda vodka içmiştik.vişne vodkanın yarısını içtigimde kafam guseldi ama ogun bugundur rakı bira vodka cin falan alkolik olduk[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 not yet:P daha alkol deneyimi sayılabilecek bişey gecmedi basımdan, babamın birasını kokladıktan sonra da içmemeye karar verdim birayı, guzel olanları var diyorlar ama bakalim.
Öne çıkan mesajlar