Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk alkol deneyiminiz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
milletin babası felan içiriyo iyiymiş valla
bizimkisi karşı alkole kendisi alkolik zaten benim gibi olma lan der :)
ama alkolsüzde olmaz dimi ama ?
ilk hocalar vodka içmiştim
ha bide kola+vodka+limonsuyu deneyin piskopat bişi :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
geçen yaz içtim ilk biramı...hiç bişi olmadı...epey bir aradan sonra kasdav finalinde içtim...ve feci çarptı kendimi kaybettim...yaptıklarımı okulda milletten dinliyodum...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
babam içtiği her içkiden mutlaka tattırırdı bana merakım geçsin diye ben de garip bi şekilde sevdim
ilk birayı içeli çok oldu da ilk ciddi kafa geçen yaz oldum bende
bodrumda 1 duble vodka sonra da 4 arjantin içmiştim arkadaşlarla eve gelebildim ama nasıl geldim bilmiyorum:D[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
4 aylıkken dayım biberonuma biraz rakı karıştırmış
uyumama için orda tanışmşım
sonra sofralarda otlana otlana
11 yaşımda felandım kendim bira alıp içmiştim
sonrası allah kerim zaten :) her hafta genelde 2 min 1 gece bu gece bardaaa gönlüm hovardaaaa çalsın sazlar oynasın kızlaaaaar
tabi öss sux[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
Bende ilk bira ile başlamıştım baya küçük sayılırdım ama kaç yaşında olduğumu hatırlamıyorum.Sadece bir yılbaşı gecesiydi ve dayım bana o yaştayken 1 kutuyu içirtmişti :).İlk sarhoşluğum ise bundan 2 sene evveldi ve çok zevkliydi tabi ondan sorada bol bol devamı geldi :)[signature][hline]The Guardian
Mesaj tarihi:
1. yasgunumde galba şampanya şişesini kafaya dikmişim babamlar öle diyo =P dedem medem rakı icirmis kucukken soora öle yani ehe.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
4-5 Sene önce arkadaşlarla bira alıp içmiştik..

Sonrası malum : )[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
beyler bu muhabbetin üstüne paticik meyhane toplantısı yakışır..olmadı kaparız biraları sahilde otururuz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ilk deneyimim orta 3deydi sporcuydum okulu 59 gun dewamsizlikla gectim hevesine şarap bira karışmı 7 bardak 4-5 saniye araylami ne fondipliyordum sonra evde uyurken kusuyormşum paso simdi ne oldu alkoliyiz :)[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler...
Mesaj tarihi:
Ewde peder valide felen 1 si icerken 1 yudum tadardimda arklarla ilk icisimiz 7. siniftaydi. Kampa gitmistik disardan 1.5 lt su sisesi icinde sokmustuk rakiyi susuz mezesiz icmistik halimizi siz dusunun :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
bira+orta 3

ama benim için hayatım 2 ye ayrılır
viskilipapazkaçtıdanönce
viskilipapazkaçtıdansonra

aka->masa kurulur poker oynanacaktır yıl 2003 yaza dogru... Estel,Tharkas,Dogdog ve Quivalen(ki quinin ev boş ve tharkasın içki büfesine olan göz teması ile açılan yarım şişe JB[yada johnny walker mydı beaw] ) ehm neyse yavaş yavaş içilmeye başlanır.. dogdog hafiften götürmektedir ancak bendeniz,estel ve tharkas açgözlülüklerinin kurbanı olurlar ve viskiden tiksinirler... ancaaak ok yaydan çıkmıştır bir kere doldurulan bardaklar er yada geç, hede yada hödö... bitecektir... mütakiben oyun yavşar bir tek qui pokeri tam dogru dürüst bilmektedir bir anda oyun papazkaçtıya döndürülür... amaç... papaz kimde kalırsa viskiden hyper bir yudum alıp yuvarlayacaktır... arkasından oyun çevrilen saf ve mazlum quivalen soth.. ne yazıkki tharkas ve estelin kurnaz ve hain planlarına yenik,esir düşer... veeee
(yere düşen beyaz leblebinin üstüne atlar dudagı yere yapışır ve katır kutur yemeye başlar)[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
Sırf merak yüzünden alkol aldım, alkol olarak viskiyi denedik 2.5 lt colanın içine 330 ml kadar viski koydum, içmesi yeterince zordu benim için ağzımda ne kadar bekletirsem yutması o kadar zor oluyordu ve ben spazm geçiriyordum her yudum için. Sonralardan birde rakı muhabbeti oldu sahtedir korkusuyla miğde yıkatmak zorunda kaldım :D sırf özenti benimki ba$ka bişe değil. Birdaha ağzıma sürmem inşallah şu saatten sonrada alkol alma taraftarı değilim daha doğrusu alamıyorum :D benim için alkol içebilmekte bir kabiliyettir gibisinden bakıyorum ve umarım bu konuda yetenek kazanmam :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
arada tattırırlardı, ama şaraptan nefret edip, biradan tiksinip, bir de rakıyı bu ne len kolonya gibi diye ittirince vaz geçtiler:)
hala da nefret ediyorum içkiden. belki votka, bacardi falan sevebilirim içersem ama merak etmiyorum:) sarhoş olmadım hiç, olmak ta istemem.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
ilk cocukken azima kofteleri tikinca babamin bardakdaki su katilmamis rakisini kafaya dikmistim tbai sonra karsimdakinin suratina bosaltmisttim o ayri zuaha.

olay restorantta gercekseiyor bu arada babamin arklari fala nvar.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
ilk 12 yaşındayken 20 yaşlarında bi abim sayılan biriyle barda vodka içmiştik.vişne vodkanın yarısını içtigimde kafam guseldi ama ogun bugundur rakı bira vodka cin falan alkolik olduk[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
not yet:P
daha alkol deneyimi sayılabilecek bişey gecmedi basımdan, babamın birasını kokladıktan sonra da içmemeye karar verdim birayı, guzel olanları var diyorlar ama bakalim.
  • Yeni Oluştur...