narin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 paticikten ozelimiz mi var ? ; )[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tekneloji televizyonu forumlarına moderatör oldum onunla uğraşıyordum.gerçi hala uğraşıyorum :)[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: narin, 24 Mayıs 2005 16:31 tarihinde demiş ki: paticikten ozelimiz mi var ? ; ) jnms sçs.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 osbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 od3on aşmış işi :P kaydım baya bi moda girdim tiki oldum :P kaydımdan mahsat kaykay yanlış anlaşılmasın [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 24 Mayıs 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Sen onu da aştın. "I get some, do ya?"[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 wolfenstein - enemy territory oynadım. avatürk forumlarında ve serverlarında takıldım . sınavlara kastım .. msn de chat yaptım ve dc++ sömürdüm. bir de basket oynadım[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ders çalıştım...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaşlar dikkat ederseniz paticik kapanmadan önce tonlarca olan lamer akımı şuan durmuş durumda :) Umalım da böyle kalsın[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 3 4 gün sonra bu sözü unutma sensible :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yakinda baslar merak etme. lamersiz internet ortami dusunulebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ders calıstım dota oynadım ekşi sözlükteki herşeyi okudum:) ders calıstım dota oynadım[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mix aynen ya bu dota super bisi.5 vs. 5 piskopat oluyo momomomomonster killl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya ilk günler ben bi bocaladım çünkü tek bu siteye giriyodum .sonradan yavaş yavaş alıştım.forum donanım haber e girdim.müzik siteleri falan yaptım bişiler...:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ayrıca pati yokken patisiz bir hayat hayat deildir felsefesini yer edindim :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden [Bu mesaj Horrible tarafından 24 Mayıs 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nette yapacak bişey olmuyodu, sırf msn. ama onunda be.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 WoW oyandım sonra ee be mmrpg bile yanlız oynuyoruz şeklinde sıkılıp kapattım (ark. öss bitsin açacam) Anime izledim hafiften baydım artık daha fazla manga okuyorum Lineage 2 denedim beyenmedim Bol bol msn konuştum. Mirc tan çok fazla olmasa anime sömürdüm Prince of Persia oynadım (aslında monkey of persia oynuyorum sanıyordum ama ada prensmiş heh) Fenerbahçenin şampiyonluğunu kutludık hep beraber öyle işte..[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Lan pati sen yokken neler oldu neler.... ADSL aldım. P2P ye giriştim yardım aradım ama siteler senin gibi değilki. bide ogame e başladım. aslında biliomusun pati bi baktım şimdi bi bok olmamış :=)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 öss ye ağırlık verdim :) ii oldu galiba benim için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Neler yaşandı neler bitti.. Of of :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 okul-ders-dershane en kötüsüydü.. okul forumlarına takıldım wow oynadım gezdim-tozdum paticik açılsın diye bekledim ;)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1.delirdim 2.delirdim 3. dersaneden kacip wow oynadim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: blackchaos, 24 Mayıs 2005 17:25 tarihinde demiş ki: aslında biliomusun pati pati , biliyormusun pati aslında sen süpersin seni çok seviyoruz. :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kitap okumaya sardım...ekşisözlüğü hiç sevmesemde orda zaman geçirdim(ve inanırmısınız paticiğin tırnağı olamaz..)vampirfreaksteydim(Fistan duy beni ;)) bir kaç pc oyunuyla avundum...ve çok sıkıldığım anlarda paticik tayfanın kulağını çınlattım..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar