Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

ya ilk günler ben bi bocaladım çünkü tek bu siteye giriyodum .sonradan yavaş yavaş alıştım.forum donanım haber e girdim.müzik siteleri falan yaptım bişiler...:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca pati yokken patisiz bir hayat hayat deildir felsefesini yer edindim :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

[Bu mesaj Horrible tarafından 24 Mayıs 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

WoW oyandım sonra ee be mmrpg bile yanlız oynuyoruz şeklinde sıkılıp kapattım (ark. öss bitsin açacam)
Anime izledim hafiften baydım artık daha fazla manga okuyorum
Lineage 2 denedim beyenmedim
Bol bol msn konuştum.
Mirc tan çok fazla olmasa anime sömürdüm
Prince of Persia oynadım (aslında monkey of persia oynuyorum sanıyordum ama ada prensmiş heh)
Fenerbahçenin şampiyonluğunu kutludık hep beraber
öyle işte..[signature][hline]SenariouS
The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World
Sosyal ağlarda paylaş

kitap okumaya sardım...ekşisözlüğü hiç sevmesemde orda zaman geçirdim(ve inanırmısınız paticiğin tırnağı olamaz..)vampirfreaksteydim(Fistan duy beni ;))
bir kaç pc oyunuyla avundum...ve çok sıkıldığım anlarda paticik tayfanın kulağını çınlattım..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...