Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Pati kapandı ben wendigo ile diablesse i evlendirip geldim sonra universiteyi bitirip elektrik elektronik mühendisi oldum.

itü CCNA 4 kur programi tamamladim.

partilerden partilere gezdim concon oldum.
pink in konseri
mtv turkey acılıs partisi
falan der ken gothic kel metal kimligimizi hafif çizdirmeye basladık ama bana belesdi partiler sucum yok zaman geçsin maksat :P

epey bir süre amerika ya gidicem planları yaptım firmalarla görüştüm her türlü dökümanı okudum fuarlara gittim der ken ingiltere vizesine basvurdum

bugun de vizemi aldım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ortalamamı rezil etmeme rağmen erasmus oldum.

Ford'da staj yaptım.

Avusturya, Johannes Kepler Universitesi'ne (Linz) erasmus olarak geldim 11 ayligina, 5 ay geçti.

Avusturyaca(köylü almancası ahah) mı ilerlettim, aynı şekilde litvanyaca ispanyolca, isveççe ve finceme katkılarda bulundum.

Avrupayı gezdim, yaza kadar daha çok gezeceğim gibi.

Alplerde kaydım, 2. gününde uçurumdan uçma ve ölmeme becerisi gösterip bacağımı sakatlayıp atlattım.

Gün aşırı yüzüp, basket oynadım (asansöre atlayıp 5 kat inince 2 si de bedava da bana).

Yemek pişirmenin ustalıklarını kavradım.

Alkolik oldum, sarmadı bıraktım.

Türk gencini başarıyla temsil edip, cahil avrupalıları ayar manyağı yaptım.

Internetten saniyede 1.3mb ile indirmenin ne demek olduğunu anladım(cahil avrupalılardan medeniyet gördüm).

Hoplayanmanda'daydim.

Lost, Heroes, How I Met Your Mother, Prison Break, Nip Tuck, O.C., Family Guy, Scrubs, Rome, Battlestar Galactica, Smallville izledim, hala son bölümlerden takip ediyorum.

WoW'u biraktim, baya oldu, martta tekrar başlayabilirim, bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

meyhanede mesajlaşa mesajlaşa nasıl tek tek insanlarla kaynaştıysam pati zamanında, hoplayan mandada da aynı şekilde ama tüm forumla kaynaştım mesela şimdi bi topikte kavga olsa onları tutcam =) öss kastım hala kasıyorum son zamanlarda. ondan sonra gerçekten sevdiğim bi kız mevzuunda hava aldım. daha çok içer oldum. oyun ortamından soğudum ezik bilgisyarım yüzünden, ama dvd rom artı sağlam harddisk sayesinde mp3 ortamına iyiden iyiye aktım. klasik gitara yeniden döndüm. suikastlere karşı çıktım.
Sosyal ağlarda paylaş

öss ye girdim.dı$arda istdigin bölüm mü yoksa $ehrinde kalıp ba$ka bölüm mü karga$ası ile 9 eylül mak muh ne girdim.seneye öss ye girmeme sebep oldum kendi salaklıgımla.sonracıgıma wow a merak sardım,1 ay oynadım beni pek sarmadı.uo ya nostaljı yaptım bıraz,bir ara msn adresini degi$tirip 5-6 ki$ilik list ile takıldım.eski sevgilinin pe$inden 5 ay boyunca ko$tum,kendimden hiç bekleyemeceğim $eyler yaptım onun için.kendimden ödünü vermeyi bıraktım,artık yüz de kalmadı.ha sonuç bir bok olmadı.öyle i$te.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...