tellos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Unv. kazandım,bol bol yatdım,mandaya daldık,oyalandık, vs işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Pati kapandı ben wendigo ile diablesse i evlendirip geldim sonra universiteyi bitirip elektrik elektronik mühendisi oldum. itü CCNA 4 kur programi tamamladim. partilerden partilere gezdim concon oldum. pink in konseri mtv turkey acılıs partisi falan der ken gothic kel metal kimligimizi hafif çizdirmeye basladık ama bana belesdi partiler sucum yok zaman geçsin maksat :P epey bir süre amerika ya gidicem planları yaptım firmalarla görüştüm her türlü dökümanı okudum fuarlara gittim der ken ingiltere vizesine basvurdum bugun de vizemi aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Öncelikle ortalamamı rezil etmeme rağmen erasmus oldum. Ford'da staj yaptım. Avusturya, Johannes Kepler Universitesi'ne (Linz) erasmus olarak geldim 11 ayligina, 5 ay geçti. Avusturyaca(köylü almancası ahah) mı ilerlettim, aynı şekilde litvanyaca ispanyolca, isveççe ve finceme katkılarda bulundum. Avrupayı gezdim, yaza kadar daha çok gezeceğim gibi. Alplerde kaydım, 2. gününde uçurumdan uçma ve ölmeme becerisi gösterip bacağımı sakatlayıp atlattım. Gün aşırı yüzüp, basket oynadım (asansöre atlayıp 5 kat inince 2 si de bedava da bana). Yemek pişirmenin ustalıklarını kavradım. Alkolik oldum, sarmadı bıraktım. Türk gencini başarıyla temsil edip, cahil avrupalıları ayar manyağı yaptım. Internetten saniyede 1.3mb ile indirmenin ne demek olduğunu anladım(cahil avrupalılardan medeniyet gördüm). Hoplayanmanda'daydim. Lost, Heroes, How I Met Your Mother, Prison Break, Nip Tuck, O.C., Family Guy, Scrubs, Rome, Battlestar Galactica, Smallville izledim, hala son bölümlerden takip ediyorum. WoW'u biraktim, baya oldu, martta tekrar başlayabilirim, bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 müziğe ağırlık verdim. hep müzik işte. o kadar. şimdide burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 mayfer'le beraber kanadaya okumaya geldim (uni. of british columbia), akışı duydum, ihaneti gördüm, kilo aldım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hoplayanmanda da manda oldum. büyüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 mandaya takıldım 7 dersten kaldım(çok iyi bi bok yedim sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yedim,içtim,uyudum, patiyi okuyamadım,turuncuya hasret kaldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 5 hayat reankarne ettim kızlarla eylendim gezdim tozdum çalıştım didindim bekledim :D cuz i know patience is a virçuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Sigarayı bıraktım. WoW u bıraktım. İşe başladım. Dişlerimi fırçalamaya başladım. İnsan oldum wallahi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mandadaydım, 4 dersten kaldım ama sınavlarla ortalamamı da katarak sorumsuz geçtim (The great escape!) aşık falan oldum, patiyi özledim, mandayı sevdim, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladım, Bir yığın oyun oynadım, Lost manyaa oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yedim, ictim yattim, o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 mandayı takip ettim biraz.dotaya sardım.öss calışıyorum :'(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 meyhanede mesajlaşa mesajlaşa nasıl tek tek insanlarla kaynaştıysam pati zamanında, hoplayan mandada da aynı şekilde ama tüm forumla kaynaştım mesela şimdi bi topikte kavga olsa onları tutcam =) öss kastım hala kasıyorum son zamanlarda. ondan sonra gerçekten sevdiğim bi kız mevzuunda hava aldım. daha çok içer oldum. oyun ortamından soğudum ezik bilgisyarım yüzünden, ama dvd rom artı sağlam harddisk sayesinde mp3 ortamına iyiden iyiye aktım. klasik gitara yeniden döndüm. suikastlere karşı çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yedim, ictim yattim, o kadar... konusma pis hacker! dsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 he bak onu yazmayi unutmusum, hektim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 mandada takıldım burasınıda soyledi arkadas hemen damladim dota wow cod falan öss takıldık oyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 össye hazırlanamadım, bilgisayar bağımlısı oldum, bağımlılıktan kurtulamadım, bilgisayarı hayatımdan çıkarttım, paticik açıldı.. hadi hayırlısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 dotaya sardım, call of duty 2'de hem lan'da hem internette başarılara imza atan bir klana katıldım, bir çok kadınla beraber oldum ve vişne suyu içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hayatın akışına kaptırmışım kendimi. dersler, işler ve projelerle boğuşmaktan vaktin nasıl geçip gittiğini anlamadım. allahtan pati'ye kavuştuk. hala şaka gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 istanbuldan avusturyaya uzanan uzun bi hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 öss ye girdim.dı$arda istdigin bölüm mü yoksa $ehrinde kalıp ba$ka bölüm mü karga$ası ile 9 eylül mak muh ne girdim.seneye öss ye girmeme sebep oldum kendi salaklıgımla.sonracıgıma wow a merak sardım,1 ay oynadım beni pek sarmadı.uo ya nostaljı yaptım bıraz,bir ara msn adresini degi$tirip 5-6 ki$ilik list ile takıldım.eski sevgilinin pe$inden 5 ay boyunca ko$tum,kendimden hiç bekleyemeceğim $eyler yaptım onun için.kendimden ödünü vermeyi bıraktım,artık yüz de kalmadı.ha sonuç bir bok olmadı.öyle i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 öss'yi kazandım.kocaeli'nde okuyorum..Çok istediğim yazılım kursuna başladım mcpd olma yolunda gidiyorum.manda'ya müdavim oldum.Buluştum mandalarla hopladık falan..Villians ile mükemmel bir ilişkiye başladım... öyle yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 manda ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bende merak ettim google'da arattim, bi siteymis, hoplayan manda diye aratirsan bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar