Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Olmazsa olmaz topic şimdi bu. ben direk söliyim. VampireFreaks'de gothic kızlarla muhattab oldum. Managerzone da 4. lige çıktım. Çeşitli forum sitelerinde fink attım. Su içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 PAGAN! (hani şu paticik olan) serverda uo oynadım sıkıldım[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 www.birebir.net sozluk.sourtimes.org forum.donanimhaber.com www.itiraf.com www.level.com.tr/forum cm 01/02 oynadım body building yaptım paticiğin açılmasını bekledim paticiğin açılması dua ettim paticik açılınca ilk girenlerden olucam diye gece yarılarına kadar bekledim paticiğin web site uzantılarını günde 100 kez, girebilmek umuduyla kontrol ettim. ve milad şu anda paticik forumlarından çok mutluyum :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Burada geçirdiğim tüm zamanı bu sefer gezmeye alkole yemeğe gitti. Paso içtim patide geçireceğim zamanlarda.. Kilo'da aldım. Ama onun bunla ilgisi var mı bilmiyorum. 7 kilo aldım. Yoksa yoksa, bi üst başlık mı? *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mozillanın başında daha az oyalandım. Hatta maillarıma bakmak internetteki zamanımın en büyük bölümünü oluşturdu. Bide sözlük var tabi. Oyun sitelerine girdim, haberler okudum. Pati açık olsa da yazsam bunları diye düşündüm. Gerekli bi fasilite pati.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kız arkadaşımdan ayrıldım. Başka bir kızla başladım. O kızdan ayrılıp ayrıldığıma geri döndüm. Sonra ondan da ayrıldım. Bu sırada bilimum beyin hücresi öldüren şeyler kullanıldı.Yemek yenildi.Ev battı. Spor'a başlandı. Kirli sepeti doldu taştı (bu süreç halen devam etmekte) Bir site yapımına başladık 4 ortak olarak. Şekip bap'a yardımcı oldum siyah kahve için. Falan. Bu arada yaklaşık 2-3 adet paticik buluşması gerçekleştirildi. Küçük olanlar daha çoktu, onların kadrosu ; Volfied Head Ben Delanoresse Penthesilea Xaer_Aloneheart şeklinde olmaktaydı. Onun dışında ; Dresquin Griz Dralnu Silth ve RzaorJmmiy içeren buluşmalar oldu. Bir de ismini gizli tuttuğumuz bir kişi var ki bizi evimize bıraktığı için şükran duymaktayız kendilerine. Onun dışında delanoresse shuttle'ı kaçırıp bende kaldı.Uyumadan çıktı ve telefonunu bende unuttuğunu farketti (ben çıkarken de uyumaktaydım) kapıyı çaldı fakat uyanmadım bunun üzerine çilingir ile açtırdı kapımı (hala uyuyorum) akşam 8 sularında haberdar oldum bundan. Penthesilea bilimum "LEŞ" ortamlara sokuldu, bilimum "YARATIK" garsonlu mekanlara götürüldü, metalsuyu güzel temsil etti.Zira uzun saçı ve sakalı vardı. Dralnu'ya olan saygımız yaklaşık 100'e katlandı, kendisi bir patron.Don Dralnu. Griz, o hep en iyiydi. Head'e bir kaç diet geldi, içki yasaklandı, ama içirdik. (Banane karaciğerinden çocuk?) Dogmeat Eraq ve yanılmıyorsam Natural_Jedi ile karşılaşıldı, Dogmeat ile Eraq başarıyla masamıza ekşiyip(haha) keyfimize keyif kattılar(ehahah). Böyle.[signature][hline]g3nk it up. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Mayıs 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 world of warcraft da hayatımı çürüttüm.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 he bi de brownikolik oldum onu unutmuşum[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bolca wow oynandı. sozluk okundu çatlanana kadar. itiraf com baştana aşaı okundu sonra da sözlükte "itirafçıların aslıdan demek istedikleri" şeklinde dala geçildi. yonja.com evet yanlış okumadınız yonja ya girildi. umutsuzca pink türevi kzılar tavlanmaya çalışıldı. :P tonlarca oyun sitesi okundu. ps3 ve xbbox 360 a bakılıp iç geçirildi. bir kaç oyun bitirildi. gene bolca wow oynandı :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sıkıldım internet kesildi sıkıldım interneti bağlattım warcraft 3 oynadım dc++ sömürdüm bilgisayar bozuldu sıkıldım bilgisayar düzeldi icq+msn yaptım paticiği bekledim sıkıldım level.com.tr/forum+avaturk.net/forum+trgamer.com yaptım warcraft 3 frozen throne bitirdim. sanitarium bitirdim warez sitelerini dolaştım elimin altında bulduğum bazı oyunları oynadım sıkıldım yarım bıraktım. ekşi sözlüğe başladım sıkıldım internet kesildi ankaraya gittim geldim sıkıldım aa paticik açılmış oley...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 İnternette bulunan bütün forumlara üye olundu, Paticik'in üstüne gül üstüne gül koklandı, ama hiç biri aynı tadı vermedi.. Bilumum arkadaş bulma sitelerine girilip oturup Info doldurup daha sonra bir daha girilmedi.. Sabahlara kadar oturulup muhabbet edildi, damarlarımızdaki alkol oranı arttırıldı.. Star Wars Episode 3 Revenge of the Sith galasına gidildi, utanılmadı 19 Mayıs'daki ilk matineye tekrar gidildi, 19 Mayıs'daki matine -biletleri ilk çıktığında bilmeden aldığımız için- Türkçe çıkınca sonraki matineye tekrar girildi.. Adeks'e gidildi, küçük çaplı bir lan parti yapıldı, sabah undead kıvamında kalkıp tekrar Star Wars'a gidildi.. Bu arada okul ihmal edilmedi, 45 olan devamsızlık hakkı 55'e dayandırıldığı için hergün okula gidildi.. ÖSS'ye 27 gün kala çalışılmaya başlandı.. vs. vs.[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Spidee, 24 Mayıs 2005 12:38 tarihinde demiş ki: ÖSS'ye 27 gün 27 gün mü kaldı ? Vay be zaman ne çabuk geçiyor. Haoehah.[signature][hline]g3nk it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sikilip paticik beklendi bu boyle gitti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Naptım hatırlamıyorum.[signature][hline]h4Xx0r3d by multicast hekin' tim, join us or be nuked nioıahoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 SilphatosIce_ kapandıgı gün bitkisel hayatamı girmiştin hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dersler hayatımı çürüttü paticiği özledim wow'a başladım paticiği özledim 2 ay sonra paticik'i ana sayfamdan silip yerine thottbot.com aldım paticiği özledim wow'u bıraktım paticiği özledim derslere abandım paticik'i dün tekrar ana sayfam yaptım[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 okulda doğru düzgün dersim sınavım olmadığı, neredyese 7/24 boş olduğum ve sıkıldığım bir zamanda kapanması kötü oldu. sıkıldım yani..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 salak salak öleyce dolandım :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dersler warken pek bi anlaşılmıo eksikliği. wow oynadım boş zaman olduysa, su içtim bi de.iyi oldu ama böyle zamanı gelmişti.ama finaller cuma bitio ondan daha şoktan çıkamadım ben.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 O_o[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 wow u bıraktım + özlemedim. derslere asıldım sosyal hayata önem verdim. berk'e 'love and marriage' söylettim. o kadar.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 atolyenin önünddne her geçişte coldwindi tokatladım, o kadar koşturmaca ve ağır dersinarasında tek eğlencem oldu... herkes banasoruyordu patiye ne oldu diye, herkese ayrı bi hikaye yazdım... pati p0rn Summit'e katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: -coLdwind-, 24 Mayıs 2005 13:04 tarihinde demiş ki: wow u bıraktım + özlemedim. hadi hadi, guildde çuvalladım demiyorsunda =P.[signature][hline]g3nk it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 forum.pclabs.gen.tr www.ogame.com.tr www.amazon.com ( DnD kitap siparişlerine devam ! ) www.fileplanet.com ps2 ve gran tourismo 4+ burnout 3 aldım ( orjinal tabi :P ) ps3 alacağım p200 dijital fotoğraf makinesi aldım ( sony 7.2 megapixel falan filan ) lego backhoe aldım ( çift kepçeli pneumatic dozer ) Terminator 2 'nin özel dvd'sini sipariş ettim. Filmde olmayan 20 dk'lık görüntüyü izledim ( arnold'un gülmeyi öğrenmesi, arnold'un chip'inin swich'inin master'dan slave yapılması sonucu chip'in artık yeni şeyler öğrenebilmesi-gülmek,anahtar olayı,hasta la vista falan-, filmin sonunda John Connor'ın senatör olması, annesinin yaşlanıp patlamamış bir dünyada bunları anlatması( bu da alternatif sonmuş) ) Bf 2 yi beklemek WoW pre-order yapıp, elime oyun erkenden geçmesine rağmen üniversite yurtlarında portlar kapalı olduğundan oynayamamak ve oyunun patlaması. daha da anlatırım[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hmm neler yaptık: 1.5 ay boyunca hergün günde 15 saat wow oynadım, sıkıldım oyundan, soraki 2 hafta hiç girmedim :p bu arada rest bonusu kendini aştığı için 2 haftada, sonraki 3 leveli ışık hızında aldım :) başka hiçbi foruma girip bakmadım onlarda bişi olmadığını bildiğimden, paticik bekledim. internetin bende olmayan öbür yarısını indirmeye başladım, notebookumun zavallı 30gblık hdd si doldu doldu boşaldı. yer gök cd oldu. kitap okudum, tv izledim, tuvalete gittim, kedi baktım, dürüm ve kentucky yedik kediyle bol bol, toplamda 150 litre su, 30 litre kola, 60 litrede süt içtim :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar