Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı baglantılar açıldı gibi...

DISintegrated

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 14 June 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
ehe kapandi hat tekrar :) 30 dk acik biraktiktan sonra 'yeter bu kadar umutlandirma, iyi oldu artik bunlar 2 gune bitecegini inanirlar ve biz 1 ay daha uzatabiliriz' dediler saniirm :)[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

:)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 14 June 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
ehe kapandi hat tekrar :) 30 dk acik biraktiktan sonra 'yeter bu kadar umutlandirma, iyi oldu artik bunlar 2 gune bitecegini inanirlar ve biz 1 ay daha uzatabiliriz' dediler saniirm :)[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

ahhaahha sufer[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 15 June 2003 10:17 tarihinde demiş ki:
valla ben 3gundur kazaa yı 16 cıvarı ıle somuruyorum.
animatrix serisi bitti 72saatte ve dunya kadar ıvır zıvır sey cektım
bence net duzeldı[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

O zaman ben niye iki metallica ve bir ıron maiden mp 3 indiremedim 2 gündür ?[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ciazma, 15 June 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
eMule'de de hafif bir düzelme var gibi. Bir iki gün öncesinde ortalama download 2 Kbps'nin altındayken şimdi 3,98 Kbps'ye çıktı. Çok fazla bir artış yok ama yine de artık eMule'de uzun süredir görmediğim iki basamaklı download hızlarını görmeye başladım.[hline]MS[dot]com

Yavaş yavaş acele etmeyin.turk telekom da benım gibi düşünüyor heral de geç olsun temiz olsun :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 16 June 2003 16:06 tarihinde demiş ki:
su 32 lik dl / upload
olan girmis oburude girio demek devreye ama soprun dl de deil simdilik anlamıolar
oyun oynayanlar olarak bagırıyorum ki bize UPLOAD LAZIM

Kesinlikle katılıyorum. Zaten ben hiç download kısmına bakmıyorum, gözüm hep uploadda[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Sosyal ağlarda paylaş

Sayfanın en altına sola bakın. Ankara E3 Monaca adında yeni bit hat açılmış. Bir saattir falan sanırım 32MBit ile bağlantı var.

Ya yeni hakkaten, ya da ben yeni gördüm falan.

Bir de onun sağında Acibadem - E3 IABG var, o da sanırım gece açılmış, ya da 1 gün önce falan. O da yaklaşık 30MBit ile bağlanıyor.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...