BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ya o kadar ii deilim ama bi kac cizim koycam :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mürekkeple üstünden geçmeyi dene o zaman süper olcak bak[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 deniimde mürekkep yok :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 böle gölgeleri falan da verdin mi :) şimdi silik oldugu için belli olmuo. *mürekkep manyağıdır*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 omuz çok aşağıda olmuş oranlara ve konumlara dikkat et[signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yaw bu kopya! : P[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Kafa biraz küçük olmuş gibi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 a kenshin ehehe. güzel olmuş da üç yer rahatsız etti beni. omuz düşük gibi, ikincisi boyundaki fular gibi şey kötü olmuş, sonuncusu da katananın sapı dandik olmuş :-P onun dışında kenshin'in hissini iyi vermişsin çizimde[signature][hline]Beş Hececiler
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Çok güzel olmu$ ellerine sağlık. Görmekle, bakmak arasındaki farkı bulmama rağmen kabiliyetsizliğimden dolayı çizemiyorum :([signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >> X+ Project web design <<
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 üstünden gectim belirginlestim omzu biraz daha yukari aldim :P Boyalarimi bulunca arka plan ve renk vercem ama bulamiyorum :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bence omuz asagıda daha iyiydi bi çokmuşluk havası veriyordu. o hariç boyunda problem var. super yani.[signature][hline]
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 omzu nasil yapiyim sasirdim en iyisi bunun kolunu kopartmak :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 daha güzel olmuş. ama omzu az aşşağı alsan daha güzel olcak gibi. bir de katananın sapı hala olmamış :)[signature][hline]Beş Hececiler
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kata nın sapı dışında bana guzel gozuktu...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 edik : resim cok büük olmus kücültüp gönderiyom :P edik : alin iste resim ama elin kusuruna bakmayin baya bi kötülesti kagit yirtiliyordu artik silemedim :) [spo1=Katana Sapina Cözüm][/spo] [signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.[Bu mesaj Bellow tarafından 26 Mayıs 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Bellow tarafından 26 Mayıs 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Bellow tarafından 26 Mayıs 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi naaptın sen ya.[signature][hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 euheuaheua abi o mendil mi? :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 vites kolu ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 napam arkadaslar bi katana kulpunu begendiremedim :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 :D:D:D[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 cicekli tanga o ya :) ama silinir mi ole cizdigin sey. bozmussun butun resmi.[signature][hline]sushi.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 napayim bi katana sapi cizemedim :D kagit mahvoldu en son bu hale getirdim zar zor :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 helal valla katana olmamis vasat bi tanga tutsun ozaman :) olmaz. birincisi baskasi begenmedi diye silinmez cizdigin sey. cok istersen bastan cizersin, ama cizdigini silme. kagit mi yok kardesim.[signature][hline]sushi.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 tanga deil beaa mendil o cicekli :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Öne çıkan mesajlar