Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle gölgeleri falan da verdin mi :) şimdi silik oldugu için belli olmuo.

*mürekkep manyağıdır*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
a kenshin ehehe.
güzel olmuş da üç yer rahatsız etti beni. omuz düşük gibi, ikincisi boyundaki fular gibi şey kötü olmuş, sonuncusu da katananın sapı dandik olmuş :-P

onun dışında kenshin'in hissini iyi vermişsin çizimde[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmu$ ellerine sağlık. Görmekle, bakmak arasındaki farkı bulmama rağmen kabiliyetsizliğimden dolayı çizemiyorum :([signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||
>> X+ Project web design <<

Mesaj tarihi:

üstünden gectim belirginlestim omzu biraz daha yukari aldim :P Boyalarimi bulunca arka plan ve renk vercem ama bulamiyorum :(

[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.

Mesaj tarihi:

edik : resim cok büük olmus kücültüp gönderiyom :P

edik : alin iste resim ama elin kusuruna bakmayin baya bi kötülesti kagit yirtiliyordu artik silemedim :)

[spo1=Katana Sapina Cözüm][/spo]
[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.

[Bu mesaj Bellow tarafından 26 Mayıs 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bellow tarafından 26 Mayıs 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bellow tarafından 26 Mayıs 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
euheuaheua abi o mendil mi? :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
helal valla katana olmamis vasat bi tanga tutsun ozaman :) olmaz. birincisi baskasi begenmedi diye silinmez cizdigin sey. cok istersen bastan cizersin, ama cizdigini silme. kagit mi yok kardesim.[signature][hline]sushi.
  • Yeni Oluştur...