Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yokmu böle bi sey olabilirmi yaparlarmi acaba bi bilginiz varmi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yarı mmorpg gibin bişey ya Geliştirebiliyorsun oyunu[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oyunu gelisen kısmı farkli yanliz ya itemlar pathcler zart zurt bunlar gelisyo ama multiplayer olmuyo o oyun benim bildigim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mmorpg olsa tatli olur ama yapmiyorlar onun icin cok ugrasmak lazim :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nası yok yaw? Mix in server ı war ve geliştiriyorlar ?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 benim bildigim kadar yok ve mix dedigin türk serveri idi sanirim onun serverini kaldirmak icin baya iyi bir makine gerekli bence yapiliyorsa bile (ki hic bir bilgim yok) baya zorluklarla karsilascaklar cünkü yabanci serverlarini bile görmedim bunnarin ben..[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 morrowind ? eminmisin .. alla alla nasil ya oyunu kendi seceneginde yok zaten öle bi modmu gelistirdiler ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ulan morrowind!!! allah!!! pardon beyler nwn sandım ya ben offf [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 simdi nette nokudum morrowind in kendi teami sanirim bi cesit multiwind adli bi mod gelistiriyolarmis morrwindi arkadasinizla oynamak iin sanırsam ama Mmorg pek sanmiorum İnşallah dogrudur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Erutan, 27 Mayıs 2005 14:49 tarihinde demiş ki: ulan morrowind!!! allah!!! pardon beyler nwn sandım ya ben offf [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Erutan allah cizirtini :D Bende sarildim nete ulan Morrowind yapiyorlar nasil bilmiyorum diip arastirma yapiyodum :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Bellow, 27 Mayıs 2005 14:53 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 27 Mayıs 2005 14:49 tarihinde demiş ki: ulan morrowind!!! allah!!! pardon beyler nwn sandım ya ben offf [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Erutan allah cizirtini :D Bende sarildim nete ulan Morrowind yapiyorlar nasil bilmiyorum diip arastirma yapiyodum :D AHAHAHaahahahHAH :D YANLİZ Elder scrols 4 destekliomus mulitplayer modunu[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oblivation dan cok umutluyuzz demi arakdaslar :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 of off morrowind dediniz Nox getirdiniz aklıma ah şununda multisini cıkarsalarda oynasak ya :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Nox un landan multisi var ya :P (öyle olmasi lazim öle hatirliyorum cünkü biz oynuyorduk :/)[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet nox un landen multisi var internetten olsa harika olcak westwood da kapandı (yıllaro ldu :D)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Westwood geri gelmiş ama bu mişlere hiiç inanamdim hala da inanmiyorum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben imkan vermiyorum. en azından bilgisayarım oynamama izin vermez o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bakınız: imza[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben de tam o imzayı söylüycektim. inşallah olur diyorsunuz da nesi inşallah olacak ki? daggerfallın veya morrowindin tadını alabileceğinizi mi sanıyorsunuz o mmorpg'de? herkes oturup lvl max olmaya kasıcak, sonra pvp ile vaktini harcıycak. aman kalsın elder scrolls serisinin o ruhu kaybolmasın. fallout da mmorpg olmasın aman allah korusun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 herkes seçtiği rolünü hakkını vererek yapsa morrowind tadından yenmez ama gene pp ciler dolar zevki çıkmaz[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 morrowind gibi bol dialog lazım, bol quest lazım, bir oyuncu tek başına questleri yapabilmesi, tek başına adventure'a atılabilmesi lazım. ama aynı zamanda mmorpg olcak bu. powerplay yapmak istiyenler, playerkiller gıcıklığı yapmak istiyenler, orda burda pvp'ye soyunanlar olucak. doğru, elder scrolls dünyası çok zevkli. büyük ihtimalle oblivion da öyle olacak. insan gerçek kişilerle canlı bir dünyada oynamak istiycek. ancak hangi mmorpg bir morrowind'in yerini tutabildi ki? uo, ao, lineage2, wow.. hepsini gördük. mmorpg mantalitesini gördük. elder scrollsta 10 yaratık öldürerek level atlarken, bu oyun mmorpg olunca aynı leveli 30 yaratık öldürerek atlamak zorunda kalıcan. mmorpg'ler "canlı dünya" hissinden çok uzak hala. kasıp level max olup ego tatmini yapmak için oynanıyor mmorpg'ler. o canlı dünya hissini morrowind bile kat kat daha iyi veriyor. işte sam'in imzasında yazılan konu ise bunun üzerine. senin birkaç yaratıkla boğuştuğunu gören adam bunu fırsat bilerek arkandan saldırıp öldürüyor lootunu alıyor felan. iki cümle birleştirip konuşmaktan aciz. bunun yerine bilgisayar kodlarına karşı oynarım öyle rp yaparım daha iyi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mmo nun olduğu şey konusunda haklısınız ama arkadaş desteği ile gerçekten rp havası yakaladığım çok olmuştur benim,belki bigün denk gelirsek kendinizde görebilirsiniz maksat kendiniz gibi adamları çevrenizde toplamak :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oda dogru ama oyunun oynaabilriligi ve oyun tarzi ve tadı insanlari istemeden rp yapmaya itecektir bence....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rpg'ler multi olunca iş eninde sonunda item'dı skill'di tartışmasına döner, hangi class hangisini dövüyorduya döner. elder scrolls serisinin multi olmakta bir iddiası yok zaten yapımcılar söyledi bunu, etraftan multiplayer rpg fışkırırken bari bu bize kalsın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bethesda mmorpg yağmayı sevmiyo zaten.. Fallout'un mmorpg haklarını da almadılar zaten...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar