Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

morrowind mmorg olmazmi ?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

oyunu gelisen kısmı farkli yanliz ya itemlar pathcler zart zurt bunlar gelisyo ama multiplayer olmuyo o oyun benim bildigim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildigim kadar yok ve mix dedigin türk serveri idi sanirim onun serverini kaldirmak icin baya iyi bir makine gerekli bence yapiliyorsa bile (ki hic bir bilgim yok) baya zorluklarla karsilascaklar cünkü yabanci serverlarini bile görmedim bunnarin ben..[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi nette nokudum morrowind in kendi teami sanirim bi cesit multiwind adli bi mod gelistiriyolarmis morrwindi arkadasinizla oynamak iin sanırsam ama Mmorg pek sanmiorum İnşallah dogrudur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 27 Mayıs 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
ulan morrowind!!! allah!!! pardon beyler nwn sandım ya ben offf

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Erutan allah cizirtini :D Bende sarildim nete ulan Morrowind yapiyorlar nasil bilmiyorum diip arastirma yapiyodum :D[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 27 Mayıs 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 27 Mayıs 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
ulan morrowind!!! allah!!! pardon beyler nwn sandım ya ben offf

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Erutan allah cizirtini :D Bende sarildim nete ulan Morrowind yapiyorlar nasil bilmiyorum diip arastirma yapiyodum :D

AHAHAHaahahahHAH :D YANLİZ Elder scrols 4 destekliomus mulitplayer modunu[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

bakınız: imza[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tam o imzayı söylüycektim.
inşallah olur diyorsunuz da nesi inşallah olacak ki?
daggerfallın veya morrowindin tadını alabileceğinizi mi sanıyorsunuz o mmorpg'de?

herkes oturup lvl max olmaya kasıcak, sonra pvp ile vaktini harcıycak. aman kalsın elder scrolls serisinin o ruhu kaybolmasın.
fallout da mmorpg olmasın aman allah korusun.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

morrowind gibi bol dialog lazım, bol quest lazım, bir oyuncu tek başına questleri yapabilmesi, tek başına adventure'a atılabilmesi lazım.

ama aynı zamanda mmorpg olcak bu. powerplay yapmak istiyenler, playerkiller gıcıklığı yapmak istiyenler, orda burda pvp'ye soyunanlar olucak.

doğru, elder scrolls dünyası çok zevkli. büyük ihtimalle oblivion da öyle olacak. insan gerçek kişilerle canlı bir dünyada oynamak istiycek.

ancak hangi mmorpg bir morrowind'in yerini tutabildi ki? uo, ao, lineage2, wow.. hepsini gördük. mmorpg mantalitesini gördük.
elder scrollsta 10 yaratık öldürerek level atlarken, bu oyun mmorpg olunca aynı leveli 30 yaratık öldürerek atlamak zorunda kalıcan.

mmorpg'ler "canlı dünya" hissinden çok uzak hala. kasıp level max olup ego tatmini yapmak için oynanıyor mmorpg'ler. o canlı dünya hissini morrowind bile kat kat daha iyi veriyor.

işte sam'in imzasında yazılan konu ise bunun üzerine.

senin birkaç yaratıkla boğuştuğunu gören adam bunu fırsat bilerek arkandan saldırıp öldürüyor lootunu alıyor felan. iki cümle birleştirip konuşmaktan aciz.
bunun yerine bilgisayar kodlarına karşı oynarım öyle rp yaparım daha iyi.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

mmo nun olduğu şey konusunda haklısınız ama arkadaş desteği ile gerçekten rp havası yakaladığım çok olmuştur benim,belki bigün denk gelirsek kendinizde görebilirsiniz maksat kendiniz gibi adamları çevrenizde toplamak :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Sosyal ağlarda paylaş

rpg'ler multi olunca iş eninde sonunda item'dı skill'di tartışmasına döner, hangi class hangisini dövüyorduya döner. elder scrolls serisinin multi olmakta bir iddiası yok zaten yapımcılar söyledi bunu, etraftan multiplayer rpg fışkırırken bari bu bize kalsın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...