Joker Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beyler pvp için bi char kasıcam bu üçünden birini kasmak istiyorum... sizin tavsiyeleriniz nedir ve bu 3 class hakkında biraz bilgilerinizi recaediyorum... Şimdiden Teşekkürler...[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 senin oyun isteyinle alakalı o. ne tarz bişi istediğini açıklarsan daha iyi yardımcı oluruz[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 "çay mı kahve mi içiyim?" demek gibi olmuş.. "hangisini seviyorsan onu iç" di mi?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 pvpsi sağlam olsun :) tam olarak bilmediğim için sadece rogue oynadım...[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mum_Chamber, 28 Mayıs 2005 01:33 tarihinde demiş ki: "çay mı kahve mi içiyim?" demek gibi olmuş.. "hangisini seviyorsan onu iç" di mi? Mum cugum bilmiyorumki hangisi ne yapıyor, ben caster bişi istiyorum ama 3'ünde kaldım :) biraz bilgi verirseniz daha rahat seçebilirim... Yani benimki biraz ada çayımı olsun seylan çayımı olsunda kaldım :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. [Bu mesaj FakeAccount tarafından 28 Mayıs 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hemen wow-europe a gir ögren o zaman class özelliklerini. bn olsam mage acardim ama : ) ben olsam tabi bu, benim zevkim[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mage oynuyorum gayet zevkli ama büyük bir priest açığı var mesela[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Apache, 28 Mayıs 2005 01:48 tarihinde demiş ki: mage oynuyorum gayet zevkli ama büyük bir priest açığı var mesela Son kararın mı? hehe. Şu an herkes ikinci char olarak Priest oynuyor. Ve bazı arkadaşlar direkt karakterlerini 60 yaptığı gibi Priest'lere başladılar. Bence şu an Warrior ve Priest sayısı gayet düzenli. Biraz Mage eksiği var gibi ve Druid. Burning Legion server'ı için konuşuyorum.[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 classların hepsi güzel bence. mage düz saldırı. manasını dmga çevirmekte çok başarılı ama kendini savunmak için pek yöntemin yok. frost mage bu konuda iyi sayılır yine de warlock magein biraz daha defansifi dota vermis kendini peti de var feari da. her ne kadar trinket fear kaldırsa da chain fear sayesinde kurtarabiliosun druid ise sadece caster degil cok güzel bir hybrid class. gerektiginde off tank olursun hatta bazen tank bile olabilirsin warrior kıtlıgında az buz idare eder. cat formda roguelarla stealth runlar yaparsın. ayrıca healersın. yani secondary fln değil direkt main healer. priestte olan fade ve shield özellikleri yüzünden küçük gruplarda bu zor oluyor tabi ama yine de aranan adamsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ac bi shaman, gerisini blizz e birak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ne tarz birşey istiyorsun diye sorma nedenim, en iyi class diye birşey yok. iş sadece senin oyun stiline kalıyor. ne tarz birşey oynuycaksın onu söyle ona göre yardım edelim. di mi? eğer "pure mage" gibi birşey istiyorsan mage şart. damage büyüleriyle rakibi hızlıca öldürmek için en iyisi. bir de blink gibi ışınlanma büyüleri birleşince rakibi şaşırtabiliyorsun. warlock biraz daha pet'e güvenen bir spellcaster. shadow bolt gibi damage büyüleri olsa da mage gibi direct damage üstüne kurulmuş bir class değil. petlerinin özelliklerini ve damage over time büyülerini kullanıp aradaki farkı kapatabiliyorsun. curseler felan da var baya etkili. mage'in tersine oyuncuyu biran önce öldürmek değil dotları ve curseleri felan iyi kullanmak gerekiyor. druid'i zaten cemad anlatmış. bunun stratejisi ise hayvan formlarını iyi kullanabilmekte yatıyor işte.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bize Warlock lazım. Hem Warlock olmak güzel bişey. Mesela ben lvl30da şunları yapabiliyorum: [li]Minionum var: Imp: Avantajları: staminanı artırıyor, bolca fire dmgsi veriyor, phase shift modundayken saldırılamıyor, fire shield cast yapabiliyor. Dezavantajları: hpsi ve manası az, bazen sinir edici sesler çıkarabiliyor. Voidwalker: Avantajları:çevredeki yaratıklara threat vererek tank görevi üstleniyor, sacrifice ile sahibine 30 saniyelik bol dmg resistli bir shield vererek kendini öldürüyor, yaratıklar halen takip ediyorken kaçmak için iyi bir teknik, sonuçta 30 sn içinde spawn pointlerine geri dönüyorlar zaten. Dezavantajları: sadece PvEde etkili, az dmg veriyor. Succubus: Avantajları: iyi dmg veriyor, seduce büyüsüyle humanoidleri/playerleri 15 saniyeliğine dondurabiliyor (bu rankte), soothing kissle düşmanı başka bir şeye saldırmaya teşvik ediyor (o kadar etkili değil). Diğer playerler tarafından çok ilgi görüyor. (Invis için çok gencim daha, ilerki lvllerde geliyor) Dezavantajları: Seduce büyüsünden etkilenen humanoid/player dmg alınca büyü kayboluyor, hpsi az, bazen playerler tarafından sözlü tecavüze uğrayıp, cevap vermiyorlar, sahibine de laf atılma bahanesi bulunuyor (lol). Diğer minionları yazacak kadar test etmedim henüz.[/li] [li]DoTum var, atıyorsun bir kez, süresi bitene kadar o zararı veriyor. 3-4 dot aynı anda koy, sonra esas dmg büyülerini yapıştır düşmanının yüzüne, zaman senin için işlesin.[/li] [li]Fearım var (tabi priestin de var :-P), zor durumda kalırsan, ya da 2vs1 yaparsan, bir kişiyi kaçırabiliyorsun.[/li] [li]Hellfirem var, eğer grup içindeysen, ve düşmanlar fazlaysa, senin hp fazlaysa, 15sn içinde çevrendeki bütün düşmanlar (artı kendin) epey bi dmg alıyor, (1245).[/li] [li]Soulstonem var, ölünce nerdeyse full hp+mana ile reslenme hakkı. Diğer classların da self resi var tabi...[/li] [li]PvE için Enslave Demonum var, lvl 32ye kadar herhangi bir demonu kendi kontrolünün altına geçirebiliyorsun, (5 dk boyunca).[/li] [li]Drain Life var, saniyede 29 can çalıyorsun, kendine geçiyor, talentlerle daha da güçleniyor, ilerki seviyelerde daha da güçleniyor, yüksek rankler geldikçe. Şu anda, life tap+drain life kullanarak hiç mana harcamadan kendi canımı fullüyorum, karşıdakine de dmg veriyorum.[/li] [li]Yukarda bahsettiğim Life Tapim var, combat esnasında petiniz tanklerken/düşman fearlenmişken/çok hp bulunduruyorken belli bir miktarda hit pointi manaya çeviriyor, şu andaki seviyede 134.[/li] [li]Detect Invisibility ile stealth dışındaki görünmez yaratıkları, büyüyle görünmez olan humanoidleri, playerleri görebiliyorsun.[/li] [li]Shadowburn, bu seviyede instant 154 dmg veriyor.[/li] [li]Eğer bir yere bakmaya korkuyorsan, Eye of Kilrogg var, onu kullan, stealthlı ve hızlı bir yaratık, summon yaptığın anda onun görüşü sana geçiyor ve kontrol edebiliyorsun.[/li] [li]Healthstonem var, büyüyle yaratılmış health potion gibi, ama buna para harcamıyorsun :-P.[/li] [li]Ritual of Summoningim var, partileri çabucak toplamak için çok yararlı bir büyü, bi de community spirit olayını artırıyor, çünkü lvl 20+ warlocklara "can u summon me pls" sorusu geliyor hep, biz de yardımcı oluyoruz genelde, arkadaşlıklar falan doğuyor hehehe.[/li] [li]Suyun altında nefes almanı sağlayan Unending Breath var, çok işe yaramıyor, ama eğer okyanusa yakın bir yerdeysen undead veya warlock (ve galiba druid) dışında playerlerden rahatça kaçabilirsin, bir kaç saniye içinde breathleri bitiyor çünkü. (Potion içmemişlerse)[/li] [li]Sadece demon/elementallerde geçerli olan Banish var, (PvE için), seçtiğin demon veya elementali bir süre boyunca lanetliyor, hareket edemiyorlar, ama buna karşılık bütün büyülere immune olup dmg almıyorlar, poly/seduce gibi denilebilir. (Diğer playerlerin minionları üstünde denemedim, çalışıyorsa süper olur tabi)[/li] Ve bu seviyede rogueler dışında diğerlerinden bir-iki yüksek lvlli olanların çoğunu soloda öldürebiliyorum. Roguelerin stealthı Detect Invisibilityde görülse onları da halledecem de, yok öyle bişii hehe. Ayrıca, ilerki levellerde daha da süper büyüler/özellikler geliyor, mesela lvl 40taki free mount/nightmare en çok sevdiklerimden =J (bu smileyi hemen buldum) Büyüler için buraya bak, talentler için de buraya. [hline]Az önce hayatımın en kötü typosunu yapmıştım, ama düzelttim, meraktan çatlayın.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 28 Mayıs 2005 05:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 mage ac sole bol sakallı bı gnome olsun gnome gucunu hısset sende bı farkın olsun[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yok priest açma sakın her yer priest doldu zaten =J. Rogueden sonra priest var benim census (player information gathering gibi bişey, /who komutlarından elde edilen bilgileri topluyor, daha önce görülmemiş karakterleri database'e aktarıyor, böylece serverin genel durumu görülmüş oluyor) database'inde.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Druid/Warlock PvP de age e göre DPS olarak yavaş kalıyor. Düşmanın ne kadar hayatta kalırsa senin ölme riskinde o kadar artıyor. Caster olarak mage den şaşmamak lazım bence.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 warlockları yanlarında succubus yoksa 5, succubus varsa 16 saniyede filan kesiyorum. saks kısaca. druid pvp'de fena değil, entangling root ile fighter rakiplerini delirtebilirsin (3-4 gün önce delirdim ordan biliyorum) ama druidin pve'sini sevmedim ben şahsen, kasmadım o yüzden. mage güzeldir.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 pvp için warlock accakksan sakın diim aman .. mage ac sen direk .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Undead Mage açtım :) tavsiyeleriniz için çok teşekkürler :) nickte Atheistic bide nick hakkında yorum alıyım :P[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 druid kral bence nabza gore serbet veriyo mage rogue git baktın oolmuyo warrior oluyo yada begenmedimi mage donuyo hemde zor durumda kendini tedavi edio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bravo tam tercihini yapmışsın. kafam olsaydı undead mage açardım bende zamanında. wotf için çocuğumu keserim[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Endgame lootlara byebye de bence şimdiden :) MC'de en basit Arcanist bile 50 puana gidiyor. Ama geçenlerde Onyxia kestikten sonra druid azlığından, bildiğin Stormrage Cover (Tier 2 Druid Set itemi) için bid edecek eleman yoktu! Başka bir guildden elemana satıldı, sen düşün :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 şimdi ben undead mage oynuyorum. fakat şöyle bir durum var, (zaten bunu kendin de göreceksin) mage anlatıldığı gibi "bir ton damage ver" classı değil. aslında öyle fakat bu süre zarfında hayatta kalmak kolay değil. karşısında avantajlı olduğun tek class var, roguelar (ki stealth gezmeyen rogue bulabilirsen) diğer classlar genel olarak senden avantajlı. fakat wow'un pvp sistemi o kadar gelişmiş ki "abi kesin kaçmam lazım" dediğin class sayısı az. mage olarak dikkat etmen gereken şey, health poolu ufak olan classları seviyoruz. warlock misal. damage over time (DoT) büyüleri var. yani bize direkt çok büyük bir hasar veremiyor. yani avantajlıyız. succubus'u varsa biraz zorluk çıkarabilirler. mümkün olduğunca seri bir şekilde damage verip ortadan kayboluyoruz. en yüksek damage veren büyüleri curse'tur, combatta remove curse büyüsünü kullanmayı unutmuyoruz. paladinler bir nevi test tahtasıdır. kendilerini heal edebildiklerinden ve savemyass shieldleri olduğundan öldürmek zordur. fakat kaçmaya başlarsın hiçbir şekilde sana yetişemezler. hızlarını arttıran bir özellikleri yoktur, ayrıca ranged birşey de yapamazlar. frost nova, blink ve taban üçlemesi hayatını kurtarır. teke tek yakalarsan kesin şansını dene, olmadı kaçarsın :D priestler, "flee on sight" olmaya aday karakterlerdir. zaten düşük olan health poolunu çok kısa sürede bitirebilirler. fear attıklarında wotf'u kullanırsan tekrar atarlar. ileriki levellarda counterspell'e silence ekleyene kadar bulaşma derim. ki onların da o levellarda silence'ı olur. yani o zaman da bulaşma. hunterların petlerini sheep ettikten sonra dead point'e gidip istediğini yapabilirsin. bunların okları bilmemkaç yarddan yakında, silahları da bilmemkaç yarddan uzakta çalışmaz. tam o araya gelip, bunları frost nova ile yerlerinde sabitlersen istediğini yapabilirsin. mümkün olduğunca yakınlarında dur, slow effecti olan büyülerini kullan, gerisi allah kerim. roguelar stealth geldiklerinde (özellikle de senden üst leveldalarsa) tek bir ambush criti ile öldürebilirler. en olmadı iki vuruşta. yani sen ne olduğunu anlamadan "release spirit?" yazısı çıkar. fakat unutmaman gereken birşey var. damage rogueları stealth'ten çıkarır. yani etrafta bir rogue varsa frost nova, fireball ya da blizzard ile onların yerini bulabilirsin. özellikle de frost nova onları sabitleyeceğinden tavsiye edilir. health pooları düşüktür. kolay ölürler. sprint'e dikkat et. hakları azaldığında sprint yapıp 15 sn. hızlı koşabilirler. sprinte başlar başlamaz rank 1 frostbolt ile yavaşlatman gerekli. warriorların charge yapmasını önlemek için ilk damage'i senin verip onları combattan çıkarman lazım. bu sana ekstra zaman kazandıracaktır. onun dışında dikkat etmen gereken pek birşey yok. uzak dur, scroch spamla.. slow effecti olan büyülerini iyi kullanır ve blink ile onları şaşırtabilirsen yok senin gibisi. druidlerin ise korkman gereken iki yanları var. ne poly ile ne de polysiz kaçamazsın. shapeshift olup geri gelirler ve starfire ile ne olduğunu anlamadan öldürebilirler. son sınıf olarak bizim yanımızda shamanlar var. boşuna bunlarla duel yapma. vakit kaybı. her şekilde senden avantajlılar. abimin shaman karakteri var. duellerde sadece bir defa hakkını %25'e getirebildim. onda da awaydi. ekrana baktığından sonrasını anlatmıyorum. tahmin ettiğin gibi.. unutmadan, mage olarak en büyük avantajın çok fazla değişik büyün var. yeterince damage büyün var, slow effectli büyün var, polymorphun var, area of effectlerin var. bu avantajlarını ne kadar iyi kullanırsan o kadar iyi bir büyücü olursun. he unutmadan, blizzarddan sakın destek bekleme. büyücüleri sevmiyorlar :D Not: ya yazıyı tekrar okudum. ne niyetle başladığımı hatırlamıyorum ama böyle birşey çıktı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 priest aç.aa dur bi dakka mage druid warlock demişsin, o zaman mage derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben de tekrar açacak olursan priest derim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 saol mum baya yardımcı oldun ama hele bi charı kasam :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar