duende Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 babam hasta tedaviye girdi gayet guzel bi sonuc almis ilk olarak ablami aramis guzel haberi paylasmis sonra annemi aramis onlada paylasmis sonra ben eve geldm bikac saat sonra babam geldi annem ooh bugun mutlusundur dedi ben tedaviye girdigini ozmn ogrendm kendimi aileye ait gormuyorum artik yaa 3u ve ben gibiyiz butun muhabbetimiz derslerim ve muzik yuzunden herseyi birakisim su an babm stres topu gibi kullaniyo beni cani sikildikca bana bagiriyo hasta sinirlenmesn vs. diye cvp bile vermiyorum offlayip uzga gidiyorum ama bigun patlicam ama nezmn bilmiom saat 10a kadar calsip bilgissayarin basina otursam bile off bugun hiç calismdn direk bilgisayar diolar bigun patlicam ama bunu yazmak bana cok ii geldi ohh be[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kötü bir durum benimkiler beni hic takmadi neden cünkü bizim ailemiz cabuk parcalandi bildigin gibi ama simdi ne oldu bisi olmadi kimse kimseyi takmiyor gecinip gidiyoruz :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sende onları sallama ne diem :)[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya ama sizn aileyi biliom kimse kimseyi sallamiyo aslinda o elenceli bile olabilr(uzaktan oyle gozukuyo izn almak vs. yok) ama bnmkiler amacsizca sikip (dersler flan) hemde onun haricindeki bi konuda sallamiyolar bigun patlicam bilmiorm depresyonda gibiyim buraya yazmak ccok ii oluyomus yaa saol bellow bu arada[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eet bizim aile disardan gözüktügü gibi :) gidip köpek aldim milletten habersiz besliyoz evde :P kimse bisi demiyor ama tüm sorumlulugu bana ait :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eğer sana kızacak bişeyler buluyosalar bu az veya çok senle ilgilendiklerini gösterir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 lan olm o bişeymi kaan ben aksamdan bi ark. getirdim yatıya bizde kaldı annem sabah geldi arkadasın ne zmn geldi dedi bende sasrıdım :D[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Benim babam yok :(.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ailen ablani neden umursuyor da seni umursamiyor o zaman? Hatayi her zaman büyüklerinde arama. Müzik icin de her seyi birakma. Tepkileri ondan da olabilir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ablanın durumu ne yani okul açsınıdan ne bileyim okulu güzel bir şekilde bitirmiş iyi bir işe girmiş vs. ailen aynısını sendende bekler benim kuzeniminde aynı problemi var ablaları üni. bitmiş işe girmişler vs. kuzen okulda kaldı şimdi öss peşinde aileside aynısı ondan bekliyor normal bir şekilde.Ders konusunda inanılmaz bir şekilde bastırıyolar ders çalış ders çalış. Müzik konusu ise zamanında bi anlık çıkan satanist olayı yüzünde metal tarzı müziklerde etkilendi (sadece turkiyede) metal dinlenenler satanist olayı oldu haliyle ailende senin onlar gibi olmayasın diye otür müziklerini dinleme felan diyodur şahsen benim annem diyor çizdiğin en ufak tribal resimlere bakıyor bu şeytan işimi bu felan diyo senin ailende bundan dolayı dinle diyo olabilir.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_cHaRm_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ailen bişilerine kızdığına göre sni dikkate alıyor demektir.. müzik yüzünden herşeyi bırakman çok yanlış bnce..neden isteklerine daha çabuk ulaşmak için çevrende sna sunulmuş fırsatları değerlendirmelisin..elbette vardır bi kaç tane.. böylece ailenin gözüne girmiş olursn..ve onlarda isteklerini yapar..ama ilk önce haketmen gerekio.. dialoğunu hiç kesme..en basiti evdeyken kapı her çaldığında sn aç ve gelen aile üyesine..merhaba günün nası geçti sorusunu sor..ilk bi kaç gün geçiştirirler ama snra onlarda muhabbete katılır..derken durumlar çok daha iyi olur.. kndini dışlama..en önemlisi de bu tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya aslında kızmasının nedeni ilk postta soyledgm gibi beni stres topu gibi kullanıyo mesela dun oha dedm die kızdı bana yuh artık yaa[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o biraz fazla kaçmış hakkatten. oha sonuçta :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 senin ders çalışmayıp zamanını boşa geçirdiğini düşünüyorlarsa tek yolu notlarını yüksek tutman. notların gayet iyi olduğu zaman o notları başkasının aldığını düşünmicekler heralde.. güven verdinmi bi kez kimse karışmaz. haber olayına gelince gidip babana senle neden paylaşmadığını sorabilirsin. acaba senin onun için endişelenmediğimi düşünüyor ki? (bu imkansız tabi sadece sormalısın hatırlatmak için)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya yok artık oturup bunları hayatta konusmam banane soylemezse soylemsein artık sallamıyorumda banane istedklerini yapsınlar ama su anda sorun durmadan bişiler bullup kzıamsı vs. ya derslerime laf soyler onda sorun yoksa yaımın kotu olması o oda olmadı odamn dagınıklıgı vs. vs. vs. sonsuza kadar gidio yani birine baırmak için nedn bulmak hiçde zor diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Aynı şey başıma iki gez geldi bilmiorum naapılır[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu olaylar olur ailemizrobot deil onlarinda sinirib ozulduup sevdiklerinden sinirlerini cıkarabilyolar evet ama bunu yaptiklarinda onlarin suratina vurursan yaptiklarii sonra adam oluolar bi dene derim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende aynen butun gun odamdayım arasıra yanlarına gıdıorum hepsını sevıorum ama ya banane dıorum takmıorum hıc oturuorum msn de arkadaslarla konusuorum fılan aksam dısarı cıkıorum gezıorum fılan[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 arda bana da oluyo.ben de onlar öyleyse ben de öyle olurum diyip eve sabah çıkp akşam giriyorum.sonra annem babam tıpış tıpış geliyolar bi sorun mu var die?sonra ben soruyorum onlara evet bi sorun mu vardı ?siz ne zamandır bana böyle davranıyosunuz madem bu kadar tuhafınıza gitti niye böylesiniz diyorum onlar da bi şekilde açıklayamıyolar ve kendilerini düzeltmeye çalışıyolar.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya sonuçta arada sırada kızıolarsa seni sevdikleri ve iyiliğnii istedilkleri içindir.İnsan sevdiğine kızarmıs ;) Hem belkide ailen seni sallıo ama sen bunu pek göremiosun kafan karısıktır belki biraz.Baban hastaysa hastalığından dolayıda biraz anlayışsız olabilir,sen birazcık alttan al.Ayrıca benim ailemde dio hemen bilgisayara kosuosun ders çalıs fln diolar en iisi he deyip geçmek :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 allah sabır wersın ne zaman kendı ekonomık ozgurlugun olur ozaman rahatlarsın:=)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 rahatladıysan güzel , bunları oku ve ailen hakkında bi karara varırken iki kere düşün :)[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya bugunde kavga ettm direk odama gittim annem zora yemege cairdi hizli hizli yiyip gittim odama ya ama hastalikla flanda alakasi yokki hep boyleydi oyuzden patliyip evden cekip gidicegm gunu bkliorm ya su sinav haftasi bitse kalkip gidicem baska yerlere offfff saolun sizede yardimlariniz ve yorumlariniz için[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: trgdy, 27 Mayıs 2005 11:38 tarihinde demiş ki: ya aslında kızmasının nedeni ilk postta soyledgm gibi beni stres topu gibi kullanıyo mesela dun oha dedm die kızdı bana yuh artık yaa OHAA[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bence ailelerin her zaman istediği sey cocuklarının bi an once işe girip hayatlarını tek başına sağlar konuma gelmesidir. bunu goremediklerinde kızıyorlar küsüyorlar vs.. tabi bence bunun nedeni sadece biz değiliz bizim ebeveylerimizinde arkdaşları ve onlarında çocukları var. ve onlarda sürekli kendi cocuklarının iyi yada kotu yonlerini onlara mutlaka anlatıyorlar. ama sundan eniminki hiç bir anne yada baba başkasına çocuklarının kötü değilde iyi yönlerini anlatır. tabi bu durumda bizim aile büyüklerimzin kafalarında bir tür karşılaştırma oluyor. sonuçta onlarda birer insan. ayrıca bizim aile buyuklerimizin bizlerden cok daha zor şartlarda eğitim gördüğünü ve bizim şartlarımızında onların gençlik yıllarında olsaydı sunları yapardık yada bunları yapardık diye söylenmeside herkesin başına gelmiştir burda. buda başka bir faktör bence başka bir unsur ise bir insan hata yaptıkça cok fazla deneyim kazanıyor. eğer bu hatayı gençliğinde yaparsa bence daha az zarar görüyor ve daha kolay telafi edebiliyor. çünkü büyükler var yardım alabileceği kişiler var. ama ilerde iş hayatında yapar ise aynı hatayı işinden olabiliyor. kurduğu aile ortamında ciddi gerginlikler olabiliyor vs vs.. yani genliğimizde bazı şeyleri hata yaparak öğrenmeliyiz bence. işte bizim ailemiz (çoğu) bence bu olayı bilmiyor. bizim surekli hatasız olmamızı istiyorlar yalnış bi görüş. işte böyle şeyler aile içinde huzursuzluklara yol açıyor.düşünsek dahada cıkar belki ama bu huzursuzlukları ders alırsak bizim ilerde ailemizde yapmamamızı sağlar. çocuklarımıza bizim anne ve babamızın bize yaklaşımından daha olumlu bir şekilde yaklaşırız bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar