Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerden gitar dersleri alırım online ???


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Bass gitar icin de arıyorum ben de online ders, bulamadım ama daha =([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guitar Basics
Guitar starting lessons
Guitar Lessons
Guitar techniques

keywordleryile google'da aradıklarını bulabilirsin. Birdaha bak. Ayrıca şöyle bişi var,istediğin tüm dersleri tek bi sitede bulamazsın mutlaka eksik oluyorlar. Bisürü site gezmen lazım o yüzden google'dan gez hepsini[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guitar Lesson - John Petrucci - Rock Discipline

adı bu, Marty Friedman'ın da vardı ama rock discipline i tavsiye ederim çok güzel anlatıo masajından ölüm sweep pickinge kadar :) ha bi de hemen çalamıınca bozulmamak gerkio çünkü adam egzersizi bi yavaş gösterio sonra "gerçeği böle" diip abanıo yani :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 25 Mayıs 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
egitim videoları çekin. aklıma gelen john petruccinin vardı bi tane. adını bilmiyorum john petrucci diye aratın emuledan bulursunuz.

petrucci nin ki bayağı sağlam ya adam iyi şeyler gösteriyo en azından öğrenmeye niyetin olmasa bile vay anasını diyosun[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben petrucci'yi yeni başlayanlar için tavsiye etmem. Yavaş gösterdiğini bile çalamayınca, bu ne ya ben mi hödüğüm diye komplekse girebiliyorsunuz.

cyberfret.com 'dan techniques bölümünde çok güzel teknik dersleri var. real player olarak kaydedilmiş ufak video'larla bir çok açıdan ne ne değildir görebiliyorsunuz.

guitar.com 'un yaptığı bir sürü röportaj ve eğitim video'ları var. p2p programlarında guitar.com keyword'üyle video arayın bulursunuz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...