bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Online gitar sitesi varmı google ardım abuk abuk siteler çıktı ben şöylee gittar dersi vericek sonracığıma tutrialları olcek şöyle güzel bir site istiyorum varmıdır mevcut mu dur bi alem-i nette ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gabri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yav bana da lazım turkce olursa pek bi sewnırım hocayı bıraktım adam turkce pop ogretıyodu[signature][hline]Come As You Are... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 interaktif programlar var diye biliyorum. bazı tab sitelerinde ders niteliği taşıyan bazı notlara da yer vermişler. ama bence canlı canlı ders al, daha kolay olur[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bass gitar icin de arıyorum ben de online ders, bulamadım ama daha =([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Guitar Basics Guitar starting lessons Guitar Lessons Guitar techniques keywordleryile google'da aradıklarını bulabilirsin. Birdaha bak. Ayrıca şöyle bişi var,istediğin tüm dersleri tek bi sitede bulamazsın mutlaka eksik oluyorlar. Bisürü site gezmen lazım o yüzden google'dan gez hepsini[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 türkçe istemiş arkadas[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 www.gitarix.com İçeriği tam olarak bilmiyorum ama bir göz at derim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 www.gitarx.com olacak..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 egitim videoları çekin. aklıma gelen john petruccinin vardı bi tane. adını bilmiyorum john petrucci diye aratın emuledan bulursunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Guitar Lesson - John Petrucci - Rock Discipline adı bu, Marty Friedman'ın da vardı ama rock discipline i tavsiye ederim çok güzel anlatıo masajından ölüm sweep pickinge kadar :) ha bi de hemen çalamıınca bozulmamak gerkio çünkü adam egzersizi bi yavaş gösterio sonra "gerçeği böle" diip abanıo yani :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende petruccinin ve paul gilbert ın eğitim cd lerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 daha baska bir site vardı hatırlarsam söylücem[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 uazılı olarak kaynak arıyorsan www.ultimate-guitar.com da ki derslere göz gezdirebilirsin. burası aynı zamanda bir tab ve nota sitesi..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 birkaç gitarist'in öğrenim videoları var onlardan bulup öğrenmeyi deneyebilirisin.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: lord_elvyn, 25 Mayıs 2005 22:31 tarihinde demiş ki: egitim videoları çekin. aklıma gelen john petruccinin vardı bi tane. adını bilmiyorum john petrucci diye aratın emuledan bulursunuz. petrucci nin ki bayağı sağlam ya adam iyi şeyler gösteriyo en azından öğrenmeye niyetin olmasa bile vay anasını diyosun[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Petruccı sanırım Dream Theaterdakı olucak...Eger o ıse gercekten cok saglam adam..Bır solosunu ızledım gecenlerde sıfır hata Muthıs calmıstı...:)[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben petrucci'yi yeni başlayanlar için tavsiye etmem. Yavaş gösterdiğini bile çalamayınca, bu ne ya ben mi hödüğüm diye komplekse girebiliyorsunuz. cyberfret.com 'dan techniques bölümünde çok güzel teknik dersleri var. real player olarak kaydedilmiş ufak video'larla bir çok açıdan ne ne değildir görebiliyorsunuz. guitar.com 'un yaptığı bir sürü röportaj ve eğitim video'ları var. p2p programlarında guitar.com keyword'üyle video arayın bulursunuz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar