Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor System

Joker

Öne çıkan mesajlar

Oyle dusunursen haklisin ama ben memnunum cok. hem 2 tane immunity olmasi daha garanti bana gore..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Level 60ta farkedilemeyecek kadar kucuk farklar kaliya bana gore..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 27 Mayıs 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
wotf rulz. başka bir serverda horde'a başlarsak ilk yapacağım iş undead rogue açmak.

ama bi de shaman açıp overpowered über class oynamanın zevkini de tadabilirim tabii.

shaman overpowered diye bisi yok kim cikardiysa sunu direk kiskancligina yani shaman priest e ölür rogue stealth arkadan gelse oldurur(balina winfury vurursa ayri) hunter zaten arkadan vuracak yanina gelip ben shaman oldururum diyosa komik olur zaten..mage i cok kolay olduruyo diyolar evet olduruyo ama mage ayri bi olay siz shaman in yanina gelip savasiyosaniz zaten olmeyi hak ediyosunuz..druid le kapistiklarinda basa bas gidiyo(en azindan dueloda pvp da gormedim) vs vs..shaman yakin dovus adami caster olarak yanina gitmeyeceksin olay bu..oynamayi bilme meselesi..

nerf olayindan bahsedeceksek direk paladin e gelmeli adam guard larin arasinda gelip bana vuruyo olduruyo sora shield acip kaciyo shield varken dalmak ayri bi komiklik
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben kimi gördüm dalarım.benden 6 lvl yüksek olsun yada düşük olsun ne kadar olursa,özellikle düşüklere kıllık yapmak çok güzel.geçen lvl 39 ken bi adamı res kill yapıyodum 35,arkadaşını çaardı 44 rogue.geldi o da kesemedi. :D gitti bunlar 1 tanede 37 getirdi 37 ve 35 i kesip kaçtım 44 e poly attıktan sora. :D acayip komikti ama adamlar mor oldu.vede pvp kalitem iyi düşünüyorum çünkü öle adam mob keserken dalmıyorum.daha çok cp almak için bekliyorum resleniyo kalkmadan poly atıp kesiyorum geçen hafta 37 adamdan 380 cp almışım :lol:[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 27 Mayıs 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

CP için alliancesanız Western plaugelands-Trisfal Glades arasındaki Bulwark kapısı,hordesanız yine western plaugelandsde Chillwind camp veya sorrow hill de savaşmanızı tavsiye ederim :).TM savaşları genelde 13232134 hk 1000 cp ile sonuçlandığı için orda savaşmak mantıksız,özellikle de roguelara göre.Solo veya ufak bir grupla dediğim yerlerde düşman avlarsanız daha kazançlı çıkarsınız.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...