micha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kitesurf, dunyada henuz cok yeni bir spor olmasina ragmen ulkemizde dunyayla eszaman icinde tanindi ve gittikce populer olmaya basladi. Bu konuda soz sahibi olmaya baslayan Turkiye dunya sampiyonasi ayaklarindan birini iki yildir duzenleyerek bu konuda iddiali oldugunu da gozler onune seriyor. Nasil yapilir ? Aslinda bu sporda daha cok ruzgari kullaniyorsunuz.Suyun ustune araliklarla deyip tekrardan havaya yukselmeniz insana ayri bir heyecan yasatmakta.Bir tur ucurtma parasut karisimi bir seye tutunuyorsunuz,onun destegi ile havaya yukseliyorsunuz.Belirli araliklarla suya deyiyorsunuz. Kitesurf ayni anda ziplamanizi, buyuk bir hizla gitmenizi, sorf yapmanizi gerektiren bir spor. Ilgili resimler =>http://www.wcc.hawaii.edu/oceanrec/images/kitesurf.jpg http://www.kitexcite.com/kiteboarding/kitesurf-schools.jpg http://www.jonoknight.com/kitesurf/images/chriskitejawsds.jpg http://www.gwa.gr/images/ksgrabs2.jpg[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yazın kumsalda güneşleniyoruz arkadaşlarla falan psikopatın teki yapıyordu bunu süper oha falan olmuştum yapmak istiyorum bende. ama nerde nasıl.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ahada şu 1 Bu iki click click bah bah Bu da uc burayada bakiniz efem Alaçati denilen yer bu sporda bir numarali tercih sanirim.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ay em e kiteboader :D more questions, ask me...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Her turlu soruyu sorabılırsınız arkadaslar.Umarım bu sporla ılgılenenlerın sayısı her gecen gun artar.Oldukca az kısıyız cunku Turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 düşe kalka öğrenilir mi bu :) uçurtma alıp başını gitmesin.. normal uçurtmadan farkları nedir tam olarak? çekim gücü fazla olsun diye boyutu elbet daha büyüktür ama başka ne farkları var? (uçurtma hareketleri, yüksekliği, rüzgara tepkisi vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Müthiş birşey diğer sörflerden farklı olarak havada takla fln atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben geçen sene başladım. bu sene ilerletmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Türkiye'de rugby'i yaymaya çalışanlardan ve spor aşığı biri olarak bu tip yeni sporlara her zaman açık biriyim. Gördüğüm izlediğim kadarıyla zaten bunun ne kadar zevkli olup olmadığını tartışmaya gerek bile duymuyorum. İlgilenmek çok isterim yalnız ekonomik çöküntü içerisindeyim ve mucize olmazsa bu sene İstanbuldan dışarı pek adımımı atamayacağım. Bu kriterlere rağmen hala bu sporu yapabilmem için bir umut ışığı varsa söyleyin dostlarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 var mi yapan hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Geçen sene yapmıştım ayvalıkta müthiş zevkli birkaç kere yapabilme imkanım oldu. Geliştirebilmek için para lazım işte =) en yakın zamanda ilerleticem şartlar müsait olsun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dersler, malzeme kirası vs. derken kaça patlıyor? (Alaçatıda yapma imkanım olabilir bu yaz. Orada kaça patlar diyim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gercekten cok zevkli degil mi ya of :) nasil istiyorum ama.. cok tehlikeli mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kite sporları gercekten cok zevklıdır. Ben landboarding yapıyorum. Yani karada yapılanı. Emin olun kiteboardingden cok daha keyifli ve daha zor. Ucurtmalar yapı ıtıbari ıle denizde kullanılandan cok farklı.Ornegın 7.5 m lik kiteboarding kite'i 3.5 lik landboarding kite'in dan daha gucsuzdur.Cunku landboardingler yani karada kullanılan ucurtmalar cift katmanlıdır.Ve cekım kuvvetı cok daha kuvvetlıdır.Ben herkese tavsıye edıyorum.Sonucta alacagınız ucurtmalar ruzgarın ve kullanım amacınıza gore cesıtlere ayrılıyor.Ama 3-5 ucurtma ıle emın olun bır omur boyu mutlu olabılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 cok tehlikelidir karad olani ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Dunyanın en tehlıkelı spor dallarından bırısı olarak gosterılsede benım ıcın en buyuk zevk. Extreme sporları sevıyorsanız kesınlıkle deneyım derım.Lanboarding yapabılırsınız ozel tekerlıklı boardu ıle.Ya da denızde, ben jumping yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar