Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tacizci serefiszler & fırsatcılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
eldar, 27 Mayıs 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
insanın en doğal ihtiyaçlarından olan cinselliği bir dizi tabu yüzünden rahatça yaşayamayan bir toplumda gayet normal değil mi bunlar..Eğer ki insanlar utanmadan sıkılmadan cinselliğini doyurabilceği ortam ve koşullara sahip olsaydı, ne iki kişi öpüşürken 20 kişi gözünü dikip bakardı ne de bazı şeyleri aşmış avrupalı dişilere bu gözle bakılırdı.

ben katılmıyorum

cinselliğini doyurmak istiyorsa yasal olarak çalışan genel evler var oralara müracat etsinler

ha beleş sex istiyosalar, kandırabiecekleri bir kız bulsunlar

belki insanları azdıran, başkalarının öpüşmesi, başkalarının cinselliğini kolayca doyurabilmesi, başkalarının, bu tabularla çevresine hava atması.

bu sarkma olayı ise ayrı değerlendirilmeli; cinsellik istediği kadar tabu olsun, herkes sokakta rahatçana sevişebilsin, grup sex olayı yaygın olmadıkça başkasının kız arkadaşıyla sex yapmaya çalışmak senin yazdığın şekilde açıklanacak bir olgu değil.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 27 Mayıs 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
huun, 27 Mayıs 2005 06:57 tarihinde demiş ki:
niye hemen turk millete atfediyorsunuz ki icip icip kafayi kurtarmis 3-5 dallamanin yaptiklarini onu anlamiyorum ben de .

Pardon evet haklısın Uganda milletine mal etmemiz gerekiyordu...

Bu arada Forgiver +1[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 27 Mayıs 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
insight, 27 Mayıs 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Bizim kadar onlarda suçlu... Warmı ya böle bi açıklama.. "İngilizler şampiyon oldu taşkınlık yapacaklar mazur görün"

Oldu efendim çok güzel... Bizde salağız onlar gelip caddede karımıza kızımıza laf atıcaklar bizde "şampiyon oldular ya seviniyolar garibanlar" diyip geçicez... yok öyle yağma !..

Adamlar alkol manyağı içip içip sapıtıyolar.. Ayrıca bizden kimse onlara saldırmadı...

bu açıdan da doğru tabii ki..[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
bu insanlar ders almaz...
insanmi dedim pardon hayvan bile diyemem....
ya o da neki...sadece türkiyedemi saniyosunuz..
Almanyada yasayan Türkleri bi görseniz... o kadar saygisizlarki,ülkelerinde yasadiklari insanlara karsi..
coguda ülkücü tipler zaten...
Gecen sene, 3-4 türk olduklari varsayilan! organizmalar, arabada giderken yolda bisikletli alman bi kizi kaciriyolar ... kiz daha 14-15 yaslarinda düsünün... orman yolu gibi bi yerde oluyo bu.
ve kizi kaptiklari gibi tecavüz ediyo hepsi.. of ya.... bunu tvde gösterdiler.. o an türklügümden utandim...
ulan kendi anlik zevklerini düsünüyolar,gerisini düsünmüyolarki.. bu kadar olur.. sonra bütün bi türk milleti olarak adimiz cikiyo ..
en nefret ettigim sey yabancilarin, bikac bu tip olaydan sonra bütün türklere karsi önyargilarinin olusmasi... aslinda her toplumda var böle insanlar ama bütün türk toplumu hristiyan olsa ,seslerini cikaramazlardi bu kadar.
nasil imha edilir bunlar ya...!? yok sanirim edilemezler, onlarla yasamaya alismamiz gerekicek... akillanmaz bu dagdan inme magandalar...
gitgide cogalirlar üstelik...[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!?
Mesaj tarihi:
zaten müslümanlar dünyada terorist olarak görülüyor. hristiyanlar hep bi önyargıyla yaklasıyor zaten. ve bu tür olaylar önyargılarını kırmalarını zorlaştırıyor. o ormanda millete tecavüz eden şerefsizler bizim adımızı kötüye cıkartıyor ama buraya gelip taksimde donunu indiren ingiliz taraftar bizim gözümüzde "sempatik" oluyor.

birkac kisinin isledigi suc yüzünden bütün bi millete önyargıyla yaklaşmak ise öküzlüktür o apayrı. aynı seyi biz yapmıyo muyuz? yapıyoruz. en basit örnegi: pis araplar. pis hintliler.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 27 Mayıs 2005 17:15 tarihinde demiş ki:

Gecen sene, 3-4 türk olduklari varsayilan! organizmalar, arabada giderken yolda bisikletli alman bi kizi kaciriyolar ... kiz daha 14-15 yaslarinda düsünün... orman yolu gibi bi yerde oluyo bu.
ve kizi kaptiklari gibi tecavüz ediyo hepsi.. of ya.... bunu tvde gösterdiler.. o an türklügümden utandim...
ulan kendi anlik zevklerini düsünüyolar,gerisini düsünmüyolarki.. bu kadar olur.. sonra bütün bi türk milleti olarak adimiz cikiyo ..
en nefret ettigim sey yabancilarin, bikac bu tip olaydan sonra bütün türklere karsi önyargilarinin olusmasi... aslinda her toplumda var böle insanlar ama bütün türk toplumu hristiyan olsa ,seslerini cikaramazlardi bu kadar.
nasil imha edilir bunlar ya...!? yok sanirim edilemezler, onlarla yasamaya alismamiz gerekicek... akillanmaz bu dagdan inme magandalar...
gitgide cogalirlar üstelik...

boyle bir olayla turklugunden utanman bence cok yanlis.cunku su anlattigin olay cok rastlanan ,genele yanisimis bir olay degil.ve eger biz bunu insan seviyesine indirip bir kiyaslama yaparsak ,almanlarin almanliklarindan utanmalari lazim.Almanlari sapiklari daha psikopat,daha yaratici ve de sayica fazlaca oluyorlar.Ha almanyada bazen "wo kommst du her "(nerelisin) sorusuna "panama " yanitini vermek durumunda kaldigim cok olmustur.

said:

Almanyada yasayan Türkleri bi görseniz... o kadar saygisizlarki,ülkelerinde yasadiklari insanlara karsi..
coguda ülkücü tipler zaten...

bu tarzlarin 70% ine komplike bi turkce satasmada bulundugun zaman susuyorlar.Geri kalani ise ters tepebiliyor :P
Mesaj tarihi:
türklügümden tabiiki utanmiyorum aksine gurur duyuyorum.. ama böyle olaylar oldugu zamanda ,bu insanlardan nefret ediyorum. kisacasi o ülkede bende bi yabanci oldugum icin utaniorum o anlik tabiiki..Yerimde olan herkes bunu düsünüyodur sanirim.
Ha almanlar daha pislik olabilir tabi, ama biz her zaman avrupalilarin gözünde daha pislik olucaz.. Bu önyargidan kurtulcaklarini sanmiyorum cünkü.. arada din farki var... onlar böyle düsünüyolar yani..[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!?
Mesaj tarihi:
yobazlık işte başka bişey değil.
Kendi anasına bacısına yapsalar cinayet çıkar.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
Adamlarin ciktigi bir kiz olmamis, bir kizarkadasi olmamis ki. Oturup bir kizla nasil konusulr falan bilmiyor. Gencligi belki sanayide calisarak, belki kahve koselerinde harcanan adamlar cogu, karsi cinsle karsilasinca ne yapacagini bilemiyor. Dedigi gibi filmlerin falan etkisiyle, gavurlar bir sey demez zannediyorlar. Ha bu tamamen onun sucu mu? bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 27 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki:

ben katılmıyorum

cinselliğini doyurmak istiyorsa yasal olarak çalışan genel evler var oralara müracat etsinler

ha beleş sex istiyosalar, kandırabiecekleri bir kız bulsunlar

belki insanları azdıran, başkalarının öpüşmesi, başkalarının cinselliğini kolayca doyurabilmesi, başkalarının, bu tabularla çevresine hava atması.

bu sarkma olayı ise ayrı değerlendirilmeli; cinsellik istediği kadar tabu olsun, herkes sokakta rahatçana sevişebilsin, grup sex olayı yaygın olmadıkça başkasının kız arkadaşıyla sex yapmaya çalışmak senin yazdığın şekilde açıklanacak bir olgu değil.

Neden genel eve gideyim ki?sen hiç gitmedin galiba ya da çok şanslıydın cinsel doyuma ulaştın harbiden..
katılmadığın mesajda cinsel ihtiyacını tam olarak gidermekten bahsediyor..böyle bir ortam türkiyede yok olamdı olması da zor..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Mesaj tarihi:
bunlar doğdukları andan itibaren pipi kültüründe yetiştirilmiş insanlar.
ayrıca cinsellik ihtiyaç falan değildir kardeşler, kandırıyorar bizi.[signature][hline]Light in the shadows has words to say

[Bu mesaj Aurora tarafından 27 Mayıs 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Türkiyede'ki hayvan bile dilim varmadığı - çünkü hayvanlarda bile bi seviye vardır,onlara hakaret etmek istemiorum- ne olduğunu anlayamadığım varlıklardan utanıorum ne diim.Hepsi gerizekalı ve bir an önce uzaklaştırılması gereken sapık ruhlu dünya üzerinde yaşamayı haketmeyen canlı türleri.Allah belalarını versin...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
bu arada vanille ne alaka ki türklükle yazdığın tecavüz olayının?
onu çıkaramadım yani..abd deki suçluluk oranları vardı geçen gazetede..

2 tecavüz arası süre:1,7dakika
2 hırsızlık arası süre:1,2dakika böle böle gidiyor liste..

ee amerikalıysa koy gitsin mi diyeceğiz?ne alaka yani?tecavüz eden sadece türkler mi almanyada?[signature][hline]herkes,
[/b]
[/b]
Mesaj tarihi:
Ayrıca bişey daha eklemek istiorum.
Bu tür insanlar genelde kendi karılarına kızlarına yan gözle bakanlara laf ederler,kendi karılarına kızlarına hed höd derler,ayıp derler,kapa başını sağını solunu derler ama başkasının karısına kızına asılmaya gelince bir numaradırlar.Neden ? Çünkü öyle bi çevrede yetiştirilmişler,çünkü adam gibi eğitim almamıslar,çünkü babaları öyle öğretmiş,13-14 yaşındayken kız kesmeyi öretmiş babaları!Hala bunlara insan denio.Önce eğitim verilsin bu hayvanlara belki biraz deiğişirler...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 27 Mayıs 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
bu arada vanille ne alaka ki türklükle yazdığın tecavüz olayının?
onu çıkaramadım yani..abd deki suçluluk oranları vardı geçen gazetede..

2 tecavüz arası süre:1,7dakika
2 hırsızlık arası süre:1,2dakika böle böle gidiyor liste..

ee amerikalıysa koy gitsin mi diyeceğiz?ne alaka yani?tecavüz eden sadece türkler mi almanyada?

dinden dolayi zaten bi önyargi var. almanyada bunu bi ingiliz veya almanin yapmasi farkli ,türkün yapmasi farkli.. insanlarin gözünde..
kendi abin ve ya baban bi kadina tecavüz etse sen utanmazmisin? buda onun gibi bisey yani.
ayrica o oranlarin dogru olduguna inanmiyosundur umarim cünkü öyle olsaydi 1 haftada amerikanin bütün nüfusuna tecavüz edilmis olurdu..[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!?
Mesaj tarihi:
1.7dk. da bi tecavüz günde 850 haftada 6000 ve yılda 300.000 tecavüz eder vaniLLe vaLo.
buda normal bence daha fazladır.söyleyen var söylemeyipte tekrar ugrayan var :/
seni çok matematik gördüm bugün. :P[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
mix abi aynı adam yapmıyor tecavüzü :)
şimdi vanille önyargı burada dinden dolayı diyorsun da ben onların ön yargısından bahsetmiyorum ki..senin hani sanki "bunu türkler yaptı ulan şerefsizler sizden utanıyorum ne biçim türksünüz" gibisinden söylemineydi lafım..[signature][hline]herkes,
[/b]
[/b]
  • Yeni Oluştur...