karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Vodan, 26 Mayıs 2005 22:07 tarihinde demiş ki: metalik siyahmı diye sorsaydın ah be valla nası aklıma gelmedi,dalgınlık işte o anda o anki korku ve endişeyle..:P[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Frp bak benim kafamı bozma oraya şimdi 2 doğan (hemde slx) iki tek kapı şahin , 4 travesti şöförlü Megane coupe 2 fiat bis (nos var bislerde bis diyip geçme) bi clio , 1 bmw, 3 albea, 4 merso ile gelirim haa.. sonra da liverpoolun şeysini kutlarız... :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 lol :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abso şaka bi yana 4 siyah doğan şahin karışımı bişiler gelirse direk foto çek de bize de yolla :lol: yada ara bizi gelelim 4 tane açık mavi arabayla :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadan efekti verseydin... "*!Haydarinnaaaa nin narin ninaninanaaayy*"[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 etraf aslan parçası dolu ya walla[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Rewendor, 26 Mayıs 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Arkadan efekti verseydin... "*!Haydarinnaaaa nin narin ninaninanaaayy*" LOOOL işte buna kopulur :D[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 rewerondor zuaha :D[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 übermiş eleman heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT para olayı için üye olmak için
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 o gibi elemanlara font muzik verdinmi zaten omuzlar dikleşir eller bel hizasında dikkat gözler kısık saçlar şekilli parmaklar yavaştan yumruk halinde yütletilir siyah goynek ve siyah sortumuzuda giydikmi tememmm :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 uzaylı olabilir onalr için siyah araba=son model ufo :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu sözleri sana sölerken arkada müzik efekti var mıydı?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 *!dındırı dındırı dındırı dındırı dın dırı dırı dırı dındırı dındırı dındırı dındırı*[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 arkadaşın ringada haydarinna calıyomuş zaten. telefon etmeden önce eleman "lan sesimi kalınlastırmalıyım. ama ya beni gene döverse !?? yok yok. telefondan bisi olmaz. enfazla yüzüme kapatır. kendimi güçlü göstermeliyim. cesur olmalıyım" telefon eder telefon çalar *dııt* "huh ya kapasammı acaba? " dusunur eleman sonra ringa devreye girer haydarinnağğğğ............ ve olaylar gelişir :p (ah ekşi ah)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 adam seni seviyomuş öle deme :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
duende Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 zuhahaha bizim okuldada basladi kurtlar vadisi gencligi cocuklar koridorda volta atar gibi dolasip siralarinda 15senesini hapishanede gecirmis gibi oturuyolar cok komiker beah[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fazla kurtlar i izlemis kesin seyde demistir o ben sedat pekerin yigeniyim zuahah sanki adam bütün türkiyeyi kardesleriyle dolasmis :-) ama ben harbi öleyim :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 15 yildir hapisteyim böyle bisi görmedim :P adam utanmasa geliriz bizim uzayli arkadaslarla ama seni severim filan dicek X-Files hastasi olsa :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 lol..[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 zaten herkes pekerin yegeni yani.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben daha komigini anlatayim gecen sen yine boyle bir sebepten dolayi telefon ettiler ayni muhabbet keseriz biceriz. Ben tabi yanimda kalabalik ulan cikiyorum okuldan real in otoparkina gel yiyosa dedim ciktim okuldan. Cocukta 100 kisiyle geliyorum lan diye telefonu kapatirken ben:Hastir istersen 1100 kisiyle gel diye postayi koydum. Real in kapali otoparkinda bekliyorken uzak taraflarda kimse arabayi parketmiyor oralara uzaklardan bir baktim 3 peugeot j9 tiklim tiklim geliyor kendi kendime yok canim bu degildir diye dusunurken cocuk indi icinden cocuk artist artist konusuyor bitane vursam yokedicekler orda beni allahtan cogu mahalleden tanidik ciktida karsi apartmanin kapicisinin oglu ve bilimum kankalari olasi bir yokolma durumundan kurtuldum.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: FRP_Master, 26 Mayıs 2005 21:40 tarihinde demiş ki: sanki 4 tane siyah ARABA olunca daha bi güçlü oluyor allahım ne kadar ezk insanlar var ya,bunu bir insan nasıl der inanamıyorum ahaha =)) Başlayacaktın. "So shepherds we shall be, for thee my lord for thee..." diye.[signature][hline]g3nk.
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Sedat Peker yegenlerinden cok Su PKK nin 2. adami olan herifin yigenler cok revacta bu arada semdin sakikmi adi oyle birseydi. Bir ara pekerler cok modaydi boylede inanilmaz bir olayim var. Daha kucugum yani ortason fln annemin arkadasinin oglu ile kardesini dershaneden alicaz yeni ortamda bir kavga havasi. Ulan ben Peker in yigeniyim lan dedi. Diger gruptan birisi;O zaman biz kuzeniz lan diye bagirdi o ani asla unutmam heralde ilk hayat dersimi annemin arkadasinin oglundan almistim o gun. Yiyemeyecegin .... altina yatma diye. ki o gordugum en kotu kavgaydi cocugun kafasini bahce demirlerine vuruyorlardi yani gozu mozu cikabilirdi yada kulagindan girse demir obur kulaga kadar yolu var.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Diablo, 26 Mayıs 2005 23:50 tarihinde demiş ki: zaten herkes pekerin yegeni yani. "Zaten herkesin dayısı mafya..." işte. Ama peker sakat kaçıyor. Hakan Peker olabilir mesela, gelirler kapına "HEY CORÇ VERSENE BORÇ" diye.Sende bağırırsın pencereden "OLMAZ MAYKIL BENDE DE YOK."[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 O zaman artık paticik "Mevzu" bölümü açılmalı." Mevzu Racon, Tesko Şahin, Emanet, Nargile, Mekan[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar