Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükkemmel Tehdit..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fazla uzatmadan özet geçeyim,çok güldüm paylaşmak istiyorum..Eski pek sevmediğim(daha doğrusu okulca sevmezdik),bir kişiyle telefonda tartıştık bir konuda ve ben bu çocuğu eskiden ağzını burnunu kırmıştım deli etmişti bi kere neyse dialoga geliyorum..
-Tel çalar..

-Alo ...senmisin?
Ben:Evet,kimsin?
-Olm ben ...,o kızı bırakacan yoksa seni yeminle öldürürüm olm..
Ben:Bırakmıyorum lan yara..m,inat değilmi ?
-Oğlum bak beni iyi dinle,ben seni sevmesem okulun kapısının önüne dört tane siyah arabayla!!!! gelirdim..Seni uyarmak istedim..
Ben:Kralsın bap puaehae,SHUT DOWN..(bu arada telefonu kapatmış komaya girmişimdir..)

sanki 4 tane siyah ARABA olunca daha bi güçlü oluyor allahım ne kadar ezk insanlar var ya,bunu bir insan nasıl der inanamıyorum ahaha =))[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744

[Bu mesaj FRP_Master tarafından 26 Mayıs 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haha yok bunu zaten okulda anlattım nası kopuyoruz nese bu beni gene aradı ve gene kavga ettik sonuç ne mi oldu ?

geldi evet,dayağınıda yedi bi güzel,ama taxiyle geldi ve çok rahatladım biliyormusunuz =)[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum
Mesaj tarihi:
işte zamanımızın etkilediği bir genç daha ah ah eskiden bölemiydi[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
abi bisde arabasız tabanvay 100 tane gelios deseydin ya :D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 26 Mayıs 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
ses kaydı olsaydkı keşke tadından yinmezdi

valla arkadaşlar da dedi ama..ya sen onu telefonda duyucan koparsın nasıl bir zihniyet anlayamadım

OHA FALAN OLUYORUM YANE[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum
Mesaj tarihi:
kırmızı olsaydı belki daha çok korkardın.Siyah yanlıs seçim olmus...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
beyaz şahinle gelirim geyiğide ortalarda dolaşıyodu bi aralar.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
otobusle gelmedigine sukret sen ( belediye otobusu :p) :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 26 Mayıs 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 26 Mayıs 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
kaan0489, 26 Mayıs 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
otobusle gelmedigine sukret sen

lol[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Evet evet kesin fazlacana TV seyretniş arkadaş. Mafya filmleri beyin yıkıyo dediler de inanmamıştım[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
hani yalı cocuguyum diye soylemiyorum ama arada tek death metalci benim galiba abi bu kadarmı insanlar aga rolu yapar ya adam geliyor zaten sakal ayrı bi salak sekil saclara bakma bile adam boyle elinde tespih bilader gece suraya akalım bizim manitaya laf etmişler gider doveriz sonra alsancak hoppa cupaa nedir bu abicim ya bunun mantıgını hala anlamıs degilim ben ya.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
  • Yeni Oluştur...