LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 1964 yılında yapılmış, stanley kubrick imzalı, peter sellers'ın şov yaptığı şirin mi şirin, mesajlı mı mesajlı bir komedi yapıtı. peter sellers bu filmiyle komedi aleminin kralıyım, mimiklerin ustasıyım demektedir adeta. üç farklı karakteri canlandıran peter sellers, özellikle canlandırdığı dr.strangelove karakterine kattığı doğaçlama hareket ve aksesuarlarla(eldiven) kalbimizi fethetmiştir. filmin konusunu şöyle özetleyeyim: soğuk savaş yılları. bir amerikan havacı komutanı(nasıl deniyorsa artık) gaza gelir ve washington'un bombalandığını ileri sürerek hidrojen bombası yüklü 34 savaş uçağını sscb sularına doğru yollar. tabii washington filan bombalanmamaktadır. bu komutan komünizmi delmek istiyordur. bu hadiseyle birlikte savaş odasına bütün amerikan komutanları, üst düzey yetkililer ve başkan tıkışarak konuyu tartışmaya başlar. bir sürü abzürd gelişme ışığında, dünyanın kaderinin sadece 2-3 kişi elinde bulunmasını, biraz abartılı bir dille tiiye alır filmimiz. ama pek de güzel olur. özellikle savaş odasındaki diyaloglarda gülmekten ölürsünüz. hele dr.strangelove'un bütün soğukkanlılığıyla yaptığı sığınak açıklaması, yerlere yatırır. [spo1=Dikkat]filmin süper de bir diyaloğu vardır: (başkan, savaş odasına çağrılmış sscb büyükelçisiyle, bir komutanını boğaz boğazayken ayırmaya çalışır) - you can't fight here, this is war room![/spo] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 06 Şubat 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ha bir de filmin unutulmaz bir sahnesi vardır: [spo1=Tıklayın]bir hidrojen bombası düşünün, üzerinde kovboy şapkalı bir savaş uçağı pilotu. ve bu bombanın sscb topraklarına doğru yol alışında, o pilotun bomba üzerinde rodeo yaparak sevinç naraları atışı, ehoeh.[/spo] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 06 Şubat 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sonuna hayranim filmin ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 spoil etmeyiniz :D çok merak ediyorum elbet birgün izleyeceğim[signature][hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yahu spoilerlık bir yanı yok, ehe. ister sonunu, ister başını biliniz, filmden aynı etkiyi alırsınız. öyle bir film yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 olsun, bırak da ben ona sen anlatınca değil filmi izleyince karar vereyim :) başına spoiler yazın hehe[signature][hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hastasıyım. çok severim. fallout.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 okulda izlemekteyiz ama fransızca tamamen eh film de kara mizah olduğundan ve tüm espriler dialoglara dayandığından öküz-tren misali izliyoz accık =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 nerden bulunur bu film, nette var mıdır ?[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 p2p programlarında kolaylıkla bulabilirsin mesela kazaa[signature][hline]In the sea of life, just a minnow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hee bu arada gelmiş geçmiş en iyi komedi filmi olarak gösterilir ama öle cıvık komedi yok tabe bu bir KUBRICK filmi. kara komedi Peter Sellers da hayatının performansını çıkarmaktadır filmde 3 ya da 4 tane farklı karakteri canlandırıyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben sikildim izlerken yani hos idi ama mukemmel degildi izlerken boyle ihss sesleri cikarip[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 orasini unutmusum cook uzun zaman oldu izlemiyeli ufaktim, asil sonunda olan sey :) (soyliyemem seyretmiyenler icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 izldei bu gün adsl-emule saolsun. -speechless- denir ya öyleyimi şte,olmaz yani,çok çok çok önemli kesinlikle izlnemisi gereken bir film,film demeye dilim varmıyor,süper bir eşy,kara mizah bu olmalı,bazı yerlernde feci şekilde güldüm,aa sonuçta vay bea dedim,kesinlikle izleyin [spo1=Tıklayın]MEIN FUHRER!!!!!,I CAN WALK AGAIN!!!!!! yada bombanın üstünde yihhaaaaaauv diyerek bir rodeocu edasyıla hedefine düşen pilotularını görmeyen, WHAT ABOUT THE MAJOR??!??? diye dumura düşen askerler. Gentleman,you cant fight here,this is the war room for chirst sakediyerek sovyet eliçisisin ve amerikan subayının kavgasını ayırmaya çalışan başkan :) daha çok ver şok edici sahne,amerikan geeralleri fallout shelterlarda bile rusların gelecekt kendi fallout shelterlarından dışarı çıkıp dünyayı ele geçirmelrini engellemenin çalışmalrını yapması :) eghehehah super manyak aşmış film.[/spo] [signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Ağustos 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 06 Şubat 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 wasteland rules.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: BombaciMulayim, 16 Şubat 2004 23:41 tarihinde demiş ki: ha bir de filmin unutulmaz bir sahnesi vardır: bir hidrojen bombası düşünün, üzerinde kovboy şapkalı bir savaş uçağı pilotu. ve bu bombanın sscb topraklarına doğru yol alışında, o pilotun bomba üzerinde rodeo yaparak sevinç naraları atışı, ehoeh. filmi hala seyredemedim ama o sahneyi 14-15 yıl önce nuclear war adlı oyunda görüp hayran olmuştum. hem çok komik hem de havalı gelmişti.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bugün tekrar izledim tekrar hayran oldum filme, Sellers'a ve Kubrick'e. Ara ara izlemek lazım bu filmi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 Kasım 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehe 1 yıl sonra olsa da izledim :D muhteşemdi. peter sellers ın mükemmel oyunculuğu, zeki iğneleyici senaryo.. dört dörtlüktü. acaip eğlendim [spo1=en çok güldüğüm sahneler]en çok güldüğüm sahneler mandrake telefon klübesinden başkanı ödemeli arıyor, yarıldım o sahneye.strangelove ın mein führer diye fırlaması ve this is war room geyiği.bi de başkanın sovyet başkanıyla telefon konuşması süperdi haha.[/spo] neymiş ? duck and cover :) bu arada upladım uplamasına da deli gibi spoiler var burada aman dikkat diyim..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon [Bu mesaj arcane tarafından 06 Şubat 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 this is the war room![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 DVD'sini aldım izledim ben de paticik yokken. Hoşuma gitti, feci karamizah dolu bir film. Fallout'un bundan özenilerek yapıldığını düşününce bir kez daha takdir ettim filmi. [spo1=Madem biz de spo yapalım] This is the war room sahnesinde hiç gülmedim ama başkanın rus başkanıyla konuştuğu sahnelerde yarıldım. savaşı asıl başlatan generalin (general miydi o, neyse) su üzerine komploları (nazi'lerin su deneylerinden felan bahsediyor) ve o sıradaki dialogları çok komikti onlara da güldüm. Dr. Strangelove'ın mimikleri ve aksanı gayet başarılıydı. "Mein Führer I can walk" sahnesi baya iyi bir bitiş olmuş. bunlarla dolu birçok sahne vardı.[/spo] Film çok etkileyici ve anlatımı gayet başarılı. Uçaktaki kodlama kurallarına kadar birçok detayı atlamamış ve göstermiş, filmin gücünü arttırmış. Kara mizahın ustası olmuş bir film. Hatta açıp tekrar izlerim belki birazdan. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 güzelmişya dvd si warmı acaba..._?=[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 9 ay sonra ... Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yine izledim gece gece, çok süfer ya, dün de max max 2 ile 3'ü izlemiştim tekrar. artık fallout yüklemek farz oldu bana. bu arada major kong'da feci pipboy tipi varmış, yeni farkettim =) [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 07:08 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 peter sellers major kongu oynnuyacakmış ama kubrickle anlaşamaışlar,major kongu oynayan abimizde soradan bulunmuş ve film boyunca oynadıı filmin bir komedi filmi olduunu BİLMİYORMUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadButcher Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yaklaşık 4 -5 ay önce indirimli olarak Special edition DVD almıştım İzmir Kipa'dan Kubrick ile aram pek hoş olmasada en sevdiğim filmlerden bir tanesidir. Hatırasıda vardır muhteşem tezgah filmlerinde rastladığım "Türk İnsanı Düz Mantığı" örneği teşkil eder. Eskiden aldığım ve üzerinde Türkçe "Doktor İlginç Aşkı" yazan bir kopyası güldürür halen beni. (daha beterlerinide gördüm tabi anlatmakla bitmez "Rober Denigro, Jerar Depardiev gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 yıl sonra ... Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 upladım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon dr strangelove × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bugün tekrar izledim tekrar hayran oldum filme, Sellers'a ve Kubrick'e. Ara ara izlemek lazım bu filmi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 Kasım 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehe 1 yıl sonra olsa da izledim :D muhteşemdi. peter sellers ın mükemmel oyunculuğu, zeki iğneleyici senaryo.. dört dörtlüktü. acaip eğlendim [spo1=en çok güldüğüm sahneler]en çok güldüğüm sahneler mandrake telefon klübesinden başkanı ödemeli arıyor, yarıldım o sahneye.strangelove ın mein führer diye fırlaması ve this is war room geyiği.bi de başkanın sovyet başkanıyla telefon konuşması süperdi haha.[/spo] neymiş ? duck and cover :) bu arada upladım uplamasına da deli gibi spoiler var burada aman dikkat diyim..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon [Bu mesaj arcane tarafından 06 Şubat 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 this is the war room![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 DVD'sini aldım izledim ben de paticik yokken. Hoşuma gitti, feci karamizah dolu bir film. Fallout'un bundan özenilerek yapıldığını düşününce bir kez daha takdir ettim filmi. [spo1=Madem biz de spo yapalım] This is the war room sahnesinde hiç gülmedim ama başkanın rus başkanıyla konuştuğu sahnelerde yarıldım. savaşı asıl başlatan generalin (general miydi o, neyse) su üzerine komploları (nazi'lerin su deneylerinden felan bahsediyor) ve o sıradaki dialogları çok komikti onlara da güldüm. Dr. Strangelove'ın mimikleri ve aksanı gayet başarılıydı. "Mein Führer I can walk" sahnesi baya iyi bir bitiş olmuş. bunlarla dolu birçok sahne vardı.[/spo] Film çok etkileyici ve anlatımı gayet başarılı. Uçaktaki kodlama kurallarına kadar birçok detayı atlamamış ve göstermiş, filmin gücünü arttırmış. Kara mizahın ustası olmuş bir film. Hatta açıp tekrar izlerim belki birazdan. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 güzelmişya dvd si warmı acaba..._?=[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yine izledim gece gece, çok süfer ya, dün de max max 2 ile 3'ü izlemiştim tekrar. artık fallout yüklemek farz oldu bana. bu arada major kong'da feci pipboy tipi varmış, yeni farkettim =) [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 07:08 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 peter sellers major kongu oynnuyacakmış ama kubrickle anlaşamaışlar,major kongu oynayan abimizde soradan bulunmuş ve film boyunca oynadıı filmin bir komedi filmi olduunu BİLMİYORMUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yaklaşık 4 -5 ay önce indirimli olarak Special edition DVD almıştım İzmir Kipa'dan Kubrick ile aram pek hoş olmasada en sevdiğim filmlerden bir tanesidir. Hatırasıda vardır muhteşem tezgah filmlerinde rastladığım "Türk İnsanı Düz Mantığı" örneği teşkil eder. Eskiden aldığım ve üzerinde Türkçe "Doktor İlginç Aşkı" yazan bir kopyası güldürür halen beni. (daha beterlerinide gördüm tabi anlatmakla bitmez "Rober Denigro, Jerar Depardiev gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 upladım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar