Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW vs SwG

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Ben wow oynuoydum ama episode 1-2 yi 4 gunde 11 kez izledim birde ustune 3 filmi de izledim dusununce wowun bir konusu yok ama swg nin bir konusu oldugu icin simdi daha cok ilgimi cekti acaba sizce hangisi bana soylermisiniz[signature][hline] Mooshi:Bulldog
Burning Legion :Burning Legion
Nightelf/rogue :Human/mage
Sosyal ağlarda paylaş

oyun vardır konusuzdur ama sorunsuzdur,
oyun vardır konuludur ama oyunda konudan eser yoktur ve tonla sorun vardır.

Ben swg de karakterimi bir yıllık bir emek sonucu jedi knight yaptım, yaptımda ne oldu, oyun 2 yıl boyunca 1500 tane fix, yaptı, oyun 1 gb iken 2 gb lık bir patchi var ne kadar muhtesem dimi :D

swg ye baslarsan konudan sadece jdi ile bh görürsün, ama etkileşlim açısından sıfır, konu ile baglantılı hiç bir şey yok, serverın %80 bh geri kalan %15 jedi kalan %5 de geri kalan profflar, ehh ne kadar zevk verir orası sana kalmıs, ben sattım rahat ettim iiki wowa başladım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben uzun sure SWG oynadım. Ardından WoW a gectim.

İlk başta wow çok keyifli geldi, dedimki oh işte SWG den sonra super bir oyun yapmış adamlar. grafikler falan çok hoş.

Ama zamanla, ozellikle level 50 den sonra SWG deki serbestliği aramaya başladım. SWG de bir hayat yaşıyorsun, evin var, dayıyorsun döşüyorsun. Para kazanıp yaşıyorsun aslında, ve daha da onemlisi, Star Wars ın bir parçası oluyorsun. Hemde devasa bir oyun alanında.

WoW kesinlikle kotu deil, hatta sorunsuzluk olarak SWG den çok daha iyi, ama CU ile SWG de baya deişmiş, ozellikle solo olayı bitmiş, WoW gibi grup gerektirir olmuş. Eninde sonunda daha da iyileştireceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW ilk baslarda mükemmel. SWG`yi 15 gün oynamistim. WoW`un ilk 15 günü aldigim zevk SWG´den aldigim zevki 10 a katlardi. Ama sonucta her oyun gibi WoW da baydi. Biraktim ben de. Zaten cok vakit aliyordu.

Simdi bos zamanlarimda söyle bir takilacak bir mmorpg ariyorum. SWG hakkinda bir iki sorum var:

1) Oyunun DVD versiyonunda coklu dil destegi var mi Ben almanya`dayim, burda almanca box alsam (sirf almanca satiliyor zaten), yüklerken ingilizce secebilir miyim? Ya da ingilizceyi netten indirebilir miyim? Anlayacaginiz gibi ingilizce oynamak istiyorum.

2) Oyundan az oynayarak da zevk alinabilir mi? Artik "char kasma" dönemleri cok bayiyor beni. Ayrica zamanim da yok, jedi olmak da önemli degil.

3) En önemlisi hala yeterince oynayan var mi? Türk olmasi önemli degil, sunucularda adam olsun, rahat grup bulunsun, pazarlar bos olmasin yeter.

4) Trial'da (oyun yeni ciktigi zamanlarda oynamistim, cok sey degistirmistir belki) oyun cok bosluktaydi. Ilk önce bir iki tutorial yapiyordunuz, sonra sizi ortaya atiyordu, quest yok, ne yapabilcegine dair en ufak ipucu yok. Öyle bos bos quest konsollarindan abidik adam öldürmece mission`lari alip onlari yapiyordum. Hic aktivite yok mu? Özellikle düsük level`lar icin? Yoksa olay high-end`de mi basliyor?

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Mayıs 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Mayıs 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 10 aydan fazla swg oynadım sonra bıraktım (hala yanarım sildiğim karakter için) ve wow a başladım ama niyeyse wowa alışamadım. Başta güzeldi eğlenceliydi. Nightelf olarak oynamak falan güzeldi ama sonra fark ettimki wowda hep aynı şey oluyor. Gidip görev alıp yaratık kesip para alıyorsunuz. Bu böyle gidiyor. Swgde aksinyondan sıkıldığınız zaman gidip bir dansçıyı izleme yada müzik dinleme yada sizin bunları yapma şansınız vardı. Bunlar wowda yoktu ve hep aksiyon insanı baydırıyordu.Bende tekrar swgye başladım ama combat upgrade ve wow yüzünden oyunun eski tadı kalmamaıştı. Serverlar boştu ve combat upgrade yüzüden oyun çok kötü olmuştu. Bende artık hangi oyna başlasam diye düşünüyorum...[signature][hline]May the force be with you, always
Sosyal ağlarda paylaş

Sony Online Entertainment nasil Everquest I i bu kadar sorunsuz devam ettirdi ben onu anlamis degilim. Bir oyun sirketi bu kadar mi kabiliyetsiz olur, SW gibi bir konsepti böyle mi pic eder.

Birakali cok oldu. Evrene hayranim, oyunun ilk zamanlarina hastayim ama ayni seyleri tekrar yasayip kanser olmak istemiyorum. WoW da cok mutluyum.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Mirage,

Oyunun JTL upgrade paketini almanya'dan mediamarkt'dan aldım.

Oyunun kutusu ve kullanım kitapçığı almanca sadece kurunca yine herşey ingilizceye dönüyor, sende de sorun oalcağını sanmıyorum, keza rage of the wookies'i zaten net üzerinden aktif ediyorsun.

Gelelim oyunda ki oyuncu sayısına, ben hala dantooine mining post'u çok kalabalık buluyorum.

İşin açıkcası bu forumlarda defalarca yazdım ama yine de bıkmadan yazmaya devam edeceğim. Kişisel görüşüm MMORPG oyunlarında oyundan aldığınız tadi oyunun sistematiğinden ziyade oyundaki arkadaşlarınız belirler.

Oyunun sistematigi size sadece görsel bir güzellik sunar aynı yoğurtun kaymağı gibi, ama asıl doyurucu olan kısmı o kaymağın altında kalan yoğurtun kendisidir ki bu bence oyunda ki arkadaş grubunuzdur.

Bu nedenledir ki, 1998'den beri OSI accountum, 2003'den beri SWG accountum ve 2005'den beri WoW accountum açık. Her nekadar eşim, oğlum, ailem ve iş derken çok fırsat bulmasam da her oyundaki arkadaş grubumumdan dolayı her oyunlara bağlanışım da zevk alıyorum.

Bunca zamandır ediğim tecrübem, bu oyunları bir solukta koşulacak bir 100 metre değil bir maraton gibi düşünürseniz, alacağınız zevk de o kadar fazla olacaktır.

Herkese iyi akşamlar

Goktug Tetik / Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 25 Mayıs 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Sony Online Entertainment nasil Everquest I i bu kadar sorunsuz devam ettirdi ben onu anlamis degilim.

Kim dedi sana onu ? Sony Online Entertainment Everquest 1 i satın almadan önce en çok player bulunduran mmorpg idi Sony Online Entertainment satın aldıktan sonra 2 ay içerisinde %60 oranındaki büyük bir player kitlesini kaybetti, bu adamlar oyun yapmaktan anlamıyor olay bu.

Swg ye gelince oyun 2 yıldır adam akıllı bir sistem yapamamıs sanki hala beta version gibi, 2 yıl içerisinde 1500 tane patch(fix) yapılmıs ve defalarca mevcut sistemler degistirilmiştir. Halada öle değişmeye devam ediyor. Ben jedi knight yaptım 1 ay sonra cu geldi, ilk geldiginde master powerda bulunan force breach özelliği çalışmıyor ! bu specialı alabilmeniz için 2 ay kadar kasmanız gerekiyor :P sonra cudan sonra bir sey bu kadarmı karambol release olunur dedim, bu kadar serefsizsiiniz dedim ve bıraktım, geçen gün baktım force breach abilitysi fixlenmis aradan 2 ay geçtikten sonra.[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 25 Mayıs 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
2) Oyundan az oynayarak da zevk alinabilir mi? Artik "char kasma" dönemleri cok bayiyor beni. Ayrica zamanim da yok, jedi olmak da önemli degil.

3) En önemlisi hala yeterince oynayan var mi? Türk olmasi önemli degil, sunucularda adam olsun, rahat grup bulunsun, pazarlar bos olmasin yeter.

4) Trial'da (oyun yeni ciktigi zamanlarda oynamistim, cok sey degistirmistir belki) oyun cok bosluktaydi. Ilk önce bir iki tutorial yapiyordunuz, sonra sizi ortaya atiyordu, quest yok, ne yapabilcegine dair en ufak ipucu yok. Öyle bos bos quest konsollarindan abidik adam öldürmece mission`lari alip onlari yapiyordum. Hic aktivite yok mu? Özellikle düsük level`lar icin? Yoksa olay high-end`de mi basliyor?

2) evet alınabilir. çünkü yeni sistemde hiç yalnız kalmıyosun, hep grupla dolaşıyosun. o yüzden char kasmadan da zevk alabilirsin ve zaten bu zevk aldığın süre içinde char hiç de ummadığın kadar hızlı bi şekilde gelişiyo.

3) serverlarda nüfus mükemmel. özellikle episode 3 ün çıkmasından sonra bi arttı ki oyuncu sayısı sorma. inanılmaz haz alıyosun coronette, mining outpostta 100lerce insanla karşılaşınca

4) ikinci soruna verdiğim cevapta da yazdığı gibi, oyun artık çok farklı. sürekli grupla takılıyosun. bu yüzden "abidik gubidik adam öldürme questleri" almana lüzum yok, grubunla birlikte istersen faction point kasmak için üyesi olduğun faction'ın görevlerini yaparsın, istersen yaratık öldürüp hem xp toplamak hem de iyi para yapmak için normal mission terminal görevlerinden alabilirsin, istersen de dungeon'lara gidebilirsin (mokk stronghold, tusken fort vb...)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

özgürlük ve istedigini yapabilme istiyorsan swg üstüne oyun tanimam kac oyunda evlerin oluyor onlari dosuyorsun kac oyunda sehir kuruyorsun wowda guzel ama swg bence daha guzel cunku ben loot olayini sevmem swgde tum ticaret playerlara dayali yani armorun iyisinide silahin iyisinide playerlar yapiyor bana bu lazim oyle loot falan bos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
progamer, 26 Mayıs 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
swg en özgürlük veren oyun ama onunda helvası yenmek üzere. boşalıo serverlar şimdi ben başka bir oyuna başlamak istiyorum
server lar boşalıyo mu? şu an büyük bi nüfus artışı var oyunda. revenge of the sith in gelmesiyle birlikte herkes başladı oyuna. hangi serverda oynuyosun merak ettim, çünkü benim girip baktığım bütün serverlarda nüfus artışı var[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar SWG hakkında tüm duyduklarınız unutun, CU'dan sonra çok farklı hale geldi. Grup halinde avlanmak ve exp kazanmak çok zevkli. Biz düzenli olarak grup kuruyoruz ve bizimle birlikte avlananlar hızla level atlayıp full karakter haline geliyorlar. En önemlisi Bufflanma ihtiyacı ve sürekli içecek yiyecek alma derdi yok (Bu cheflerin pek hoşuna gitmiyor gerçi). Yani günlük giderleriniz yok. Aksine mission parası tam olarak dağıtıldığı için herkes iyi para kazanabiliyor. Eclipse de Mining Outpost'ta her zaman türk bulmak mümkün.
Oyunda buluşmak üzere.[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...