thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 merhaba :) buraya mesaj atan olmamış, kimler var eskiden? neler yaptık ne yapmayı planlıyoruz veya ne büyük olaylar oldu paylaşalım :) ben bildiklerimi sıralayayım: sphere 56b'nin neredeyse dibine geldiler, test sürümü olan arkadaşlarım var ve öve öve bitiremiyorlar.. bir an önce çıksa keşke.. r403 geçti elime, developerlar haklıymış, r402'den daha fazla bug dolu ve hiçbir olumlu getirisi yok, aynen sildim bilgisayardan :) dün silencer nebulanın sphere sunucularını kapayacaklarını duyurdu, eski pati uo (yeni nebula pagan) pvp sunucusu olacak, ayrıca bimbir eleme ile kaliteli player alacakları yeni rolplaying amaçlı bir runuo sunucusu daha açılacağını söyledi. corbeau projesi iptal, bronx artık türkiyede ultima online ile uğraşmanın zaman kaybı olduğunu, sunucuyu başka bir oyun platformuna kaydıracaklarını söyledi.. pati kapanmadan teot kabusu hortlamıştı, brezilyadan birkaç arkadaş ona script-client şeklinde guardian adlı bir koruma yaprılar, kırmak kolay olmuş herhalde ki 1 hafta sonra msnlerde web sitelerinde guardianlı serverlara girmek için şunu bunu yapın diye yazılar çıktı. nebula kendi guardian versionunu oluşturup ayakta kalmaya çalıştı ama, kendi sunucularının kapanmasına sebep olan yine kendi playerlarıydı. kendilerine yazık ettiler. teot r402 dahil hala sphere sunucularının kabusu olmaya devam ediyor :/ çok uzun oldu haberler gibi ehueh, aklıma geldikçe ekleyeyim.. siz de kendilerinizinkini ekleyin :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben 2-3 yıl sonra Asgard'da UO oynamaya başladım, Numari diye elf rolü yapan bir loncaya girdim sonra aramızda ufak bir sorun oldu ve çıkmak zorunda kaldım, adminlerden birinin nickinin kullanan biri msn listesine aldı beni, önce şifremi almaya çalışan bir lame sandım ama meğerse gerçekten adminmiş. Oyundaki yardım severliğimi görmüş :). Şimdi eski Ethernass tayfasını toplayıp yeni bir rol loncası açmak istiyorum ama sadece hancı Justin var :(.[signature][hline]h4Xx0r3d by multicast hekin' tim, join us or be nuked nioıahoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hehee çok içten yazmışsın ama ben hani emulatormuş, serverlarmış falan filan anlamında sormuştum :D ehueh[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :) emülatör yalan heheh[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 2002 ekim ayından beri görev aldıgım Sylveria serverından bazı nedenlerden ötürü ayrıldım. uo ile alakamı kestim, ve uo nun bittiğine karar verdim.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Uo mu? hala oyniyan varmı :) devir wow devri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadas haklı uo dan bıkkınlık geldi artık gecin wow a rahatlayın :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aslında teot engellenebılıyor.Guardian olan serverda da acılabılır ama script ile onuda engelleyebılırler.$ahsen gördum inandım yoksa hadı cnm derdim =) mesela bıneklerın ısmını @123456 asd $eklınde yapınca dırek bınek remove lanıyor ya da vendor menulerı degı$tırılerek teot la para kasma da engellenebılır.Bunlardan ba$ka teotun ne özellıklerı var bılmıyorumda herkesın bılıp kullandıgı bunlar var.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 teot değil injection zamanından beri hayvan isimleri ile crash yapılabiliyordu onun fixi hayvanlara event verip colorlarını kendimiz belirtmemiz ile düzeltiliyordu daha once cok konusmustuk buralarda.. teotun 2 olayı var biri vendorhack (ucuz paraya vendordaki eşyaları alma olayı) biri de vendorbuydupe (1 tane olan eşyadan çok almak, mesela +15 satıp 8k'ya 65536 tane +15 sahibi olunuyor) script desteği, biraz client değişimi ile önüne geçilebilir gibi.. zaten 56b geliyor yakın[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o yuzden teot a inj diyen cok ki$i var =) o vendor ile olayların önüne yeni menulerle de geçilebiliyor ama baya ugra$tırıyor menulerın hepsini ayrı ayrı yapmak.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 pati yokken..3-4 iş değiştirdim..eve adsl aldım..netten cs 1.6 oynadım..yeni forumlar keşfettim..hergun 2 kere patiye baktım ama hep aynı sonucu aldım..patide geçireceğim zamanın cogunu msn de geyik yaparak geçirdim..son 2 haftadırda uo ya geri başladım ama eski zevkim yok can sıkıntısına oynuyorum...[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] www.uniakrep.com AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tamam da bu söylediklerini konu dışındaki hayatla ilgili bölüme yazsaydın keşke :D biz sphere tartışıyoruz :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Teot'u önlemek için guardian'a hiç ihtiyaç yok. rename çekince binegin silinmesi yada bir serverda karşılaştım o ismi geçersiz kılması, ve menu sistemi ile önleniyor. fakat playerlar açısından avantajı şu, vendordaki itemlar bitmiyor. mesela adam inscription kasıosa menu sistemi sayesinde sınırsız scroll ve regent alabiliyor. fazla birşey etkileyecegini sanmıyorum bunun. yani teot çözüldü. insanların bukadar çaba göstermesinden sonra yapanada helal olsun nediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 el emegi göz nuru exile'imizi kapadik.. wow 'a doru koşuyorus =)[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gogoli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 The End... Ultima Online Gerçektente Hep Derler.. UO Online Hayat Offline DAha yeni Anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Vendorlardaki # fonksiyonunu kaldırsanız..[signature][hline]Take Everything From The Inside And Is Throw It All Away Cause I Swear For The Last Time I Won't Trust Myself With You... From The Inside Linkin Park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :P ben nerden geldiysem bu konuya . Ultima OnLiNe Hayat OffLine tabii ki.. Ama hayatı da bir kenara atmayın onda da yaşancak şeyler var tabii ki ;)[signature][hline]Take Everything From The Inside And Is Throw It All Away Cause I Swear For The Last Time I Won't Trust Myself With You... From The Inside Linkin Park [Bu mesaj George00 tarafından 24 Mayıs 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 teota karşı basit ama çalışan bir önlem aldım ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim. ayrıca sphere döneminin sonu geliyor gibi sphere run uo ya doğru kayıyor ve sphere gibi sorunlu bir emulatorle sadece vakit kaybımız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: George00, 24 Mayıs 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Vendorlardaki # fonksiyonunu kaldırsanız.. lütfen hiçbirfikriniz olmadığı konularda yorum yapmayın. # işareti sunucuya gönderilmiyor ki? o clienta entegre olan programın komutları yorumlaması için..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla ben knight online a basladım =)[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dillerinden fazla anlamadığım yabancı sitelerde aradım herşeyimi soracaklarımı orada sordum kendimi geliştirdim belkide :) v56b'yi bekledim haber almaya çalıştım belki çıkmıştır diyerek site site gezdim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Mike, 24 Mayıs 2005 14:30 tarihinde demiş ki: + koruma istiyorsaniz guardianin yeni versionunu hexle dei$tirerek teot denilen lanetten her turlu kurtulabilirsiniz. haha arkadaşım local servera guardian.exe ile bağlandığında konsolda direk guardianın yolladığı salak kodu gösterdiğini söylediğinde baya yarılmıştım güzel koruma yani %100 koruma lol :p bu arada menü değiştiriyosunuz falan ii güzel de adam aşağı çekiyor dialogu actionda regi bitince reg alıyor :D en güzeli 10 satır script yazıp çatır çatır her türlü faaliyeti banlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: TaZmAnYaK, 24 Mayıs 2005 17:31 tarihinde demiş ki: adam aşağı çekiyor dialogu actionda regi bitince reg alıyor :D çok konu dışına yöneldi topic ama, dialog açarken karakterin x ve y'sini tag olarak kaydettirip butonlarda bu tagleri kontrol ederek söylediğin şey düzeltilebilir. veya regionlardaki @step'i kullanarak dialogclose yaptırabilirsin..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bana soleme onlara sole bunları banane yeni menulerden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 13:14 tarihinde demiş ki: 2002 ekim ayından beri görev aldıgım Sylveria serverından bazı nedenlerden ötürü ayrıldım. uo ile alakamı kestim, ve uo nun bittiğine karar verdim. 2002 den beri server kurup kapatıyordum bi baktım ki hayatım yalan olmuş uo hayatımı bitirip kendimi gerçek dünyaya attım. arada bi wow oynuyorum oda bana yetiyor.[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar