Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dışbükey aynadan ne yapılır?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ya ben bunu çok merak ediyorum. Cidden ama.
Şimdi bizim geçen sene servis ile geldiğim yolda köprü altına bakan 2 tane Dışbükey ayna var.. Köprünün altından geçen yoldan sürekli araba geçiyor ve gelen arabayı kesinlikle göremiyorsun.
Bu yüzden aklı çalışan bir belediye çalışanı oraya ayna koydurtmuş.

Ama gel görki bizim bazı beleşci "devletin malı deniz yemeyen domuz" zihniyetli maganda, çingene, dilenci, tinerci...vs kişilerimiz bu aynaları sürekli çalıyor.
En son gördüm. Gene yoktu o aynalar.
Bir gün çalınıyor 2 güne yerine yenisi geliyor. Onuda o gece çalıyorlar.(tahminen hep aynı kişi) Sonra gene yenisi geliyor. 10 defa o aynaların yokolduğunu sonra daha üzerine çamur sıçramamış yeni bir çift aynanın tekrar geldiğini gördüm.

Ya şimdi tamam. Bırak hayvandır. Çalar. Çözümüde vardır bunun.

Ben şeyi merak ettim.
Birisi 10 çift dışbükey ayna ile ne yapar ya?
Ya cidden. 20 tane aynan var. Ne yapıyorlar bunlar ile?
Teneke kutuları eritip kilo ile satarsın.
Pillerin çinkosunu alır eritir falan satarsın. Yada tuzruhuna karıştırır uçan balon yapıp hidrojenli hidenburgler satarsın.
Plastik pet şişeleri geri dönüşüm için geri alan yerler var.
Hertürlü gazete ve kağıdın kilosu 150kuruş gibi bir fiyata satabilirsin. (böyle birşeydi bizim apartmanda kapıcı toplayıp satıyo mesela. 20ytl desen oda para yani.)

Peki bir dışbükey aynayı ne yaparsın? Yani hangi zihniyet kullanmıyacağı birşeyi çalar.
Disko mu döşersin?
O aynalar ucuz plastikten ve parlak birşeyden yapıyolar yani satamazsın bişi yapamazsın.
Büyük ihtimalle bunların içine sı*ıyorlar diyorum ben.
//edit. İçine ediyorlar kokmasın diye 2. bir ayna ilede kapatıyorda olabilirler.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.

[Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 24 Mayıs 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
tekrar belediyeye satiyo olabilir.

aç: baba biz bunu yerde bulduk yani çalmadık yannış anlama, sana 5 kaada bırakırız bunu.
b. görevlisi: hadi bakalım..
(2 gun sora)
aç: baba biz bunu yerde bulduk yani çalmadık yannış anlama, sana 5 kaada bırakırız bunu.
(2 gun sora daha)
(daha da 2 gun sora)
(en en en 2 gun sora)

=P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Member of AAL'05

Sosyal ağlarda paylaş

ihaleci firma olarak belediyeden, sokaklara ayna / işaret tabelası vb koyma işini alırsın. (kaldırım işi de olabilir bu)

Abuk subuk yol işaretleri koyar yolun düzenini bozar, tek iaşrette anlatılabilecek şeyleri 20 işarette anlatır (sağa dönebilirsiniz, sola dönmeyin, sağa dönerken yavaşlayın, sağ tarafa oğdru yol blmem kaç şerit şeklinde üst üste 4-5 tabela görmüştüm) olayı iyice abartırsınız. Kaldırımları yağmur suyu emmeyecek şekilde yapar yeniden yapılmalarına zemin hazırlarsınız. Her ay koyduğunuz aynaları da elin açına toplatır tekrar yaptırır belediyeye satarsınız.

Türkiye güzel ülke[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 25 Mayıs 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
said:
RedallHoor, 24 Mayıs 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
Mason ların işi bu...

Sen cok kurtlar vadisi seyrediosun galiba ;)

ewt fasla kaptırmışın sen biras usak kalsan faydalı olabilir ;)[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...