Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ya ben bunu çok merak ediyorum. Cidden ama. Şimdi bizim geçen sene servis ile geldiğim yolda köprü altına bakan 2 tane Dışbükey ayna var.. Köprünün altından geçen yoldan sürekli araba geçiyor ve gelen arabayı kesinlikle göremiyorsun. Bu yüzden aklı çalışan bir belediye çalışanı oraya ayna koydurtmuş. Ama gel görki bizim bazı beleşci "devletin malı deniz yemeyen domuz" zihniyetli maganda, çingene, dilenci, tinerci...vs kişilerimiz bu aynaları sürekli çalıyor. En son gördüm. Gene yoktu o aynalar. Bir gün çalınıyor 2 güne yerine yenisi geliyor. Onuda o gece çalıyorlar.(tahminen hep aynı kişi) Sonra gene yenisi geliyor. 10 defa o aynaların yokolduğunu sonra daha üzerine çamur sıçramamış yeni bir çift aynanın tekrar geldiğini gördüm. Ya şimdi tamam. Bırak hayvandır. Çalar. Çözümüde vardır bunun. Ben şeyi merak ettim. Birisi 10 çift dışbükey ayna ile ne yapar ya? Ya cidden. 20 tane aynan var. Ne yapıyorlar bunlar ile? Teneke kutuları eritip kilo ile satarsın. Pillerin çinkosunu alır eritir falan satarsın. Yada tuzruhuna karıştırır uçan balon yapıp hidrojenli hidenburgler satarsın. Plastik pet şişeleri geri dönüşüm için geri alan yerler var. Hertürlü gazete ve kağıdın kilosu 150kuruş gibi bir fiyata satabilirsin. (böyle birşeydi bizim apartmanda kapıcı toplayıp satıyo mesela. 20ytl desen oda para yani.) Peki bir dışbükey aynayı ne yaparsın? Yani hangi zihniyet kullanmıyacağı birşeyi çalar. Disko mu döşersin? O aynalar ucuz plastikten ve parlak birşeyden yapıyolar yani satamazsın bişi yapamazsın. Büyük ihtimalle bunların içine sı*ıyorlar diyorum ben. //edit. İçine ediyorlar kokmasın diye 2. bir ayna ilede kapatıyorda olabilirler.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tekrar belediyeye satiyo olabilir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 diskomu döşersin lafı yedi bitirdi beni ya :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tras olurken baya ise yariyor[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 onu temizlemek için alıp aynılarını geri takıyor olmasınlar? :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Chemical bu aynalarla ne yapılır? diyerekten bizden fikir alarak gidip sen mi çalacan aynaları? ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 osbir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla ne yapılır bilmemki :) heralde kolleksiyon yapıyordur[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: forgiver, 24 Mayıs 2005 21:10 tarihinde demiş ki: tekrar belediyeye satiyo olabilir. aç: baba biz bunu yerde bulduk yani çalmadık yannış anlama, sana 5 kaada bırakırız bunu. b. görevlisi: hadi bakalım.. (2 gun sora) aç: baba biz bunu yerde bulduk yani çalmadık yannış anlama, sana 5 kaada bırakırız bunu. b. görevlisi: hadi bakalım.. (2 gun sora daha) aç: baba biz bunu yerde bulduk yani çalmadık yannış anlama, sana 5 kaada bırakırız bunu. b. görevlisi: hadi bakalım.. (daha da 2 gun sora) aç: baba biz bunu yerde bulduk yani çalmadık yannış anlama, sana 5 kaada bırakırız bunu. b. görevlisi: hadi bakalım.. (en en en 2 gun sora) aç: baba biz bunu yerde bulduk yani çalmadık yannış anlama, sana 5 kaada bırakırız bunu. b. görevlisi: hadi bakalım.. =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Fistan, 24 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Chemical bu aynalarla ne yapılır? diyerekten bizden fikir alarak gidip sen mi çalacan aynaları? ehuehue kendini meshur etcek belli, ama biz yer miyiz bee! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çok güzel tümsek ayna olur :p[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 onları çalıp lunapark'a koyuyorlar , kendilerini küçük&büyük görünce de seviniyolar böyle "eho meho" diye[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mason ların işi bu...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evinin dış cephesinde dekor olarak kullanıyor olabilir..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: RedallHoor, 24 Mayıs 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Mason ların işi bu... Sen cok kurtlar vadisi seyrediosun galiba ;)[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu bahsettigin yer erenkoy kiz lisesinin ilerisindeki yermi:)?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: onlyreal, 25 Mayıs 2005 00:40 tarihinde demiş ki: bu bahsettigin yer erenkoy kiz lisesinin ilerisindeki yermi:)? muhtemelen :) 2 geçişimden birinde bu aynalardan yararlanabiliyorum :)[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dış büküyolar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ülkedeki sirk popülasyonunun baya bir artması gerekiyor o zaman[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ihaleci firma olarak belediyeden, sokaklara ayna / işaret tabelası vb koyma işini alırsın. (kaldırım işi de olabilir bu) Abuk subuk yol işaretleri koyar yolun düzenini bozar, tek iaşrette anlatılabilecek şeyleri 20 işarette anlatır (sağa dönebilirsiniz, sola dönmeyin, sağa dönerken yavaşlayın, sağ tarafa oğdru yol blmem kaç şerit şeklinde üst üste 4-5 tabela görmüştüm) olayı iyice abartırsınız. Kaldırımları yağmur suyu emmeyecek şekilde yapar yeniden yapılmalarına zemin hazırlarsınız. Her ay koyduğunuz aynaları da elin açına toplatır tekrar yaptırır belediyeye satarsınız. Türkiye güzel ülke[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: narin, 25 Mayıs 2005 00:14 tarihinde demiş ki: said: RedallHoor, 24 Mayıs 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Mason ların işi bu... Sen cok kurtlar vadisi seyrediosun galiba ;) ewt fasla kaptırmışın sen biras usak kalsan faydalı olabilir ;)[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar