Sensible Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ya elffighter (nickde ilginçmiş) sen eleştrinin ne olduğunu ve hangi üslupla cevap vermen gerektiğini biliyormusun?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla saolun beni kudurtunuz ohh bea :D nasılda koymuş adamım benim sonra bir tarafı kalkıp kızlara dalınca kendide yatttı ama :P ya bide daha okumadım ama bende yorum yapiyim anladığımı söliyim büyücüleri sınıflandırmış ak gri kahverengi .. kara ak la karanın gücü eşittir bu denge olması amacıyla yapılır misal manweyle saouronun efendisinin güçleri eşittir silmarilyondan da elflerin ve insanların onca ezilişinden sonra kötü yenilir iyilik kazanır filmi izlediğinde epey kasmış demiştim iyiler kazansın die ama baştan okuyunca bnun bir dönemin sonu olduğunu anladım . yazarın kurgusunu beğenmemek okuyucunun hakkıdır ama eleştirmeye kendini yetkin görmek biraz gariptir. orta dünyadaki büyücüleride aynı zamanda d%d yle kıyaslmayın al şimdi gandalf a ne diyecen sorcmu wizard mı kitapta sorc die geçiomuş ama deil tanrının yardımcısınas aslında normal bir büyücü bile denemez belki bir melek denilebilir meleğin vucut almış şekli ak sakkallı dede yada temelde balroglada sauronlada sarumanlada aynı öz e sahip sadece hizmet ettiği güç farklı bişiy işte adamın level ini mi tutmuşlar yok bir oyun için kasılmış bir kitapmı yok o zmn susnda okuyun[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil [Bu mesaj hangman tarafından 27 Şubat 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu witch king i eowyn öldürmüyormuydu yav ? gandalf nasıl yamulur :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tam tersi kingpin =)[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kız bunu kesmeden önce bu tepede millet le uğraşıodu işte mancınıkları yıkıo fln rohan ordusu gelmeden önce sonra gandalfın karşısına çıkıp asayı kırıyo rohan ordusu yardıma gelince aşağa inip kralı uçuruyo eşşeğinin üstünde uçacaksın uçacaksın die şarkı sölerken kız eşşeği elliyo bizim esas oğlan eşşekten düşüyo sonra bizim şıpsevdi kız yeni sevgilisini buluyo witch king ama gel gör ki sevdiği adam aragorn gibi ata deil eşşeğe binio esas oğlan beni hiç bir erkek kesemezdie hava atınca kız o zmn ben keserim dio kesio sonra gidip prense hava atıo nasıl kestim die prensi ayarttıktan sonrada aragornla arwen i görüo öpüşürken içinde hep bir kin oluyor arwenin ortadan kakybolduğunu sanıolar aslında orda onu bizim şıpsevdi kız tuvalete kilitliyo ama sarayda tuvalet olmadığı için kızı ormandaki bir kulübenin içine kilitliyo ve kimse arweni bulamıo oda sonsuza kadar batıdaki muhteşem şehirde deil tuvalette kapalı kalıo.aragorn a da şey luyo ölünce hortlaklarla uğraştığından cehenneme gidio karşısında kimi görsün saouron amcam bunu sabah akşam köle olrak kullanıo aragorn dayanamayıp dünyaya dönüo hortla olarak ... ohh her şeyi açıkladım içim rahat etti devamı haftaya :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 lort ne yahu :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Şunu söyliyelim hiçbir erkek witchkingi öldüremez bu yüzden Gandalf da öldüremez her ne kadar Tanrılar tarafından gönderilse de... Ama bir kız tarafından öldürülmesi çok zor bir imkan olduu için imkansız gibi görünüyo... O yüzden Eowyn de iyi bir fighter olduu için akıllıca davranıp biraz da Merry'nin yardımıyla öldürüyo... Yani sadece bir bayan tarafından öldürülebilir... Bence Eowyn karakterindeki kadın da Liv Tyler kadar güzel... Siz bunu tartışın Tolkien'in eseri ile tartışmak bana salakça geliyor...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Elf orda o espiri yane dedıgı No man can kill mi benı hiç bir insan öldüremez...(man hem ınsan hemde erkek anlamına gelmektedır) Ama orda geyik yapmışlar Kız Eowyn ben erkek değilim diip öldürüo....(Halbukı dedgım gıbı ınsan anlamında kullanılmıitır:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o zmn tolkien çok büyük bi hata yapmış kendisiyle çelişmiş. hay allam[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hyr orda espiri war kardeşim anlatamıorum galıba no man can kılmı benı hıc bi ınsan olduremes dıo anlıyacagınız eowynde onu geyık olarak ben erkek deıgılm şeklimnde soluo espiri espiri okemı :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 loool espriymiş, kitapta gandalf kendi diyor "ben bile tırsarım onun karşısına çıkmaya çünkü kehanete göre 'no man can kill him'" ve geyik filan değil, eowyn de bunu bilmenin cesaretiyle boğuşuyor zaten..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 heh efet işte de neeyse dıorum başka bişi demıorum:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Sam, 27 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: eowyn de bunu bilmenin cesaretiyle boğuşuyor zaten.. bu bence doğru değil, amcasını ve kralını korumak için, bide savaş meydanında kendini ispatlamak için bu kadar cesur ve hırslı[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 eh elbette şan şöhret için çarpışmıyor ama benim hatırladığım gandalf'ın o sözünü duyuyordu. belki de duymuyordur ama, yakın vakitlerde okuyan varsa anlatabilir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: zaidral, 27 Şubat 2005 17:37 tarihinde demiş ki: said: Sam, 27 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: eowyn de bunu bilmenin cesaretiyle boğuşuyor zaten.. bu bence doğru değil, amcasını ve kralını korumak için, bide savaş meydanında kendini ispatlamak için bu kadar cesur ve hırslı eowyn aragornu gorunce tabi .... napsın kız adam gıbı adam yok sarayda[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: hangman, 27 Şubat 2005 03:47 tarihinde demiş ki: valla saolun beni kudurtunuz ohh bea :D nasılda koymuş adamım benim sonra bir tarafı kalkıp kızlara dalınca kendide yatttı ama :P ya bide daha okumadım ama bende yorum yapiyim anladığımı söliyim büyücüleri sınıflandırmış ak gri kahverengi .. kara ak la karanın gücü eşittir bu denge olması amacıyla yapılır misal manweyle saouronun efendisinin güçleri eşittir silmarilyondan da elflerin ve insanların onca ezilişinden sonra kötü yenilir iyilik kazanır filmi izlediğinde epey kasmış demiştim iyiler kazansın die ama baştan okuyunca bnun bir dönemin sonu olduğunu anladım . yazarın kurgusunu beğenmemek okuyucunun hakkıdır ama eleştirmeye kendini yetkin görmek biraz gariptir. orta dünyadaki büyücüleride aynı zamanda d%d yle kıyaslmayın al şimdi gandalf a ne diyecen sorcmu wizard mı kitapta sorc die geçiomuş ama deil tanrının yardımcısınas aslında normal bir büyücü bile denemez belki bir melek denilebilir meleğin vucut almış şekli ak sakkallı dede yada temelde balroglada sauronlada sarumanlada aynı öz e sahip sadece hizmet ettiği güç farklı bişiy işte adamın level ini mi tutmuşlar yok bir oyun için kasılmış bir kitapmı yok o zmn susnda okuyun melkorla manwenin gücü eşit demişsin ama değil.melkor hem manweden hemde diğer valalardan üstündür.hepsi toplanıp zar zor yeniyodu.tabi tulkas abimis melkoru yere yapıştırıyodu ama olsun.bu arada silmarilyon nedir yahu eheh[signature][hline] [Bu mesaj Tuor_annare tarafından 27 Şubat 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya kastorma beni düzgün yazdırmaya hızlıca yazıoz şurda :D manweyle melkor eşit hoca güçleri eminim[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bende eminim melkor hepsindende güçlü.yüsde yüs eminim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Evet zaten sauroun un amaci melkoru kurtarmak su anda middlearth te biyerde hapis emin degilim ama middle earth ün bati yakasinda biyerde eskiden baya arastirmistim kimse tam bilmiyo neresi oldun tolkien abimiz yazmamis :( sadec karanliga hapsediliyo yer altinda diyo.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 melkorun hepsinden güçlü oldugunu en başta yazıyor.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hayır abi değil ya melkorla manwenin gücü eşittir ikisi bir terazinin iki tarafıdır okuduğum şeyi biliyom eminim ya ama nese uzatmayalım :D bu arada mlkor orta dünyada hapis değildir karanlığın içine ayakları keili şekilde hapsedilmiştir affedilmeyecektir urtarılamayacaktır[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bu arada kitapta "no man can kill me" kısmını hiç hatırlamıyorum. tek hatırladığım bu nazgullerin hep gizemli ve korku dolu bir şekilde uçuşlarıydı. ama bir kızın gidip kestiğini hiç hatırlamıyorum. gerçekten böyleyse valla çok klişe bir sahneymiş diyim :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Zaten Orta Dünya'da büyücülük kavramı böyledir, fazla FR okumuşsun. Ayrıca, Saruman'ın Miğfer Dibi surlarını patlatırken yaptığı bomba falan hepsi büyü onların.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Soğuk bir ses cevap verdi: "Nazgûl ile avının arasına girme! Yoksa seni sıran geldiğinde öldürmem. Alır, bütün karanlıkların gerisinde etlerinin yenip bitirileceği, kuruyarak büzüşen aklının Kapaksız Göz önünde çıplak bırakılacağı feryat evlerine taşırım." Bir kılıç şakırdadı kınından çekilirken. "Ne istersen onu yap; ama buna engel olacağım eğer elimden gelirse." "Engel olmak mı? Seni ahmak seni. Hiçbir ölümlü adam bana engel olamaz!" Sonra Merry, o saatte duyduğu seslerin en garibini duydu. Sanki Saklımiğfer gülüyordu; berrak sesi çeliğin şakırtısı gibiydi. "Ama adam değilim ki ben! Karşında bir kadın var! Éomund'un kızı Éowyn'im ben. " Kralın Dönüşü sf. 124 imla[signature][hline]En refresh | Rakipsiz [Bu mesaj zaidral tarafından 28 Şubat 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Itiraf ediyorum, kitabı okurken Boromir'in öldüğü satırlarda "HEYOOOOOOOOO OLEEEEEEEEEEEY" diye bağırmıştım.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar