Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Liseliler şanslı yazık biz ünilere kasıyoz karda kışta okula geçen sene bizde (uludag üni) yollar iyice kapanınca tatil oldu zaten ozamanda ünide kalan ben mahsur kaldım :) arkadaş 22 saate ist ye gitmiş[signature][hline]:))) !!! ........................
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bakınız gerçekler burda[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67)
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 aslinda herkes yagsin istiyoda aslinda yagmamasi daha ii tek kendimizi dusunuyoruz kitlenen trafik yakacak bulamayan insanlar sokakta donup ölenler kar fci bisi ya yagmasin bence[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
pan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 herkes kendi derdinde olcak kader bu boyledir her zaman[signature][hline]wtf?
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben de bu sabah ve dün akşam çektiğim fotoğraflarla Ankara'daki durumu göstereyim... Dün Gece Flaşla beraber çok güzel oldu kar taneleri Bu Sabah Çankaya Vadisi Vadi2 Genel[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 21 Kasım 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 21 Kasım 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 21 Kasım 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Baya yagmıs orda bıde salı aksamı ank -6 derece daha devam eder orda salıya kadar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cd- dikmen'de de olmus bayagi bi. cankaya'da muhtemelen oyledir :) or/an da oyle.. tatil geliomu gelio gelio demi insallah :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67)
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ankara'da durdu gibi bidahada yağmaz.. kar doğuya gitti.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Aman inşallah ya valla çok güzel olur ha...Yani tatil olması güzel olur karın durması değil :)[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 21 Kasım 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sydney-Australia Yazi bekliyoruz. Havanin yarin 33 derece civarlarinda olmasi bekleniyor :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 durmadi siz oyle sanin... 2 gundur araliksiz yagiyor or/an'da.. suan cosmus durumda yagiyor (nazar degmesin) yollar tutmaya basladi yeniden, hadi be kar hadi be :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67)
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya sadece bir-iki semtin yolları kapansa tüm okullar tatil olur mu... Ha bi' de şöyle aptal bi' durum olursa çok kötü olur ilkokulları tatil edip liseleri etmezlerse eöaeyk[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
pan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 pardn nerede yaıyo şu anda?!? annamadm. caddebostanda tık yok haala.[signature][hline]wtf?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 suan ankara icin bahsediyoruz ;) biriki yermi hmm.. kizilay + cankaya olsa yeter :-p daha cok buyuk yerler onemli..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67)
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ankarada belkı salı gunu tatıl olurda ıstanbulda zor yagsa bıle eksinin altında degıl hava tutmaz
pan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ooh gene patladı yani neyse ben sınava çalışmaya devam ak[signature][hline]wtf?
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Of of fizik patladı çok fena[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ooof of istde yağmıcağı belli oldu nese..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 SEVİNDİRİK OLDUM KARLA OYNUCAM :) Geçen sene en sevdiğim spor olmasına rağmen kol bacak kırarım ÖSS senesinde diye kayağa da gidemedim, kuduruyorum zaten acilen kar görmem gerek.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Dras Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hele antalyada hayatta yağmaz -------------------------------------------------------
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Istanbul / zekeriyaköy burda kar basladi sehire dogru gelir yakinda holeeeey[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Zekeriyaköy nere istanbul nere :P İnsallah gelir bakalım gorucez
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Olsun ilk buraya yagiyor ordan iceri dogru gidiyor =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hadi olm bi yağsın varya[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Öne çıkan mesajlar