benjani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ankara'dan resim atın, özlemişim karlı ankara'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 disarda 40cm kar var. gollu - kirsehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Eskişehir http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/378150_10150516090124631_7917399630_8618560_1354185072_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 saplashaman said: bone sende bahtsız bedevi gibisin isveçte kar görememek heralde arabistanda kum görmemeye benziyor yok yav. güneyi gayet ılıman, yağışlı ve karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yahu ben izmirliyim.Yarın okula manisaya gidicem arabayla.Karlı gösteriyo.Karda araba kullanmayı geçtim ben kar görmemiş adamım nelere dikkat etmem gerekiyo. Gitmesem mi arabayla? Otobüsle mi gitsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kar lastiği olcak, bir sorun olmaz izmir'de. kar yağdıktan sonra erirse, hava -5'in altına inerse buzlanma felan oluyor, yollar çok kaygan oluyor. o sırada araba sürme. çivili lastikler buzlanmalarda da etkili oluyor diyorlar ama hiç denemedim. ama kar yağarken endişelenmene gerek yok, hele izmirde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 karda kullanmak sorun değil, zaten çok kar olursa rayda gider gibi olursun, kaza da ciddi bişi yapamazsın. buzlanma olursa biraz sıkıntı olur. ani hızlanıp fren yapmazsan sorun yaşamazsın. şöyle bi yolda uçağa yetişcem diye 120'lerle gitmiştim, araba sadece bi virajda savruldu, onda da bişi olmadı, topladım geri http://i.minus.com/ibhxCRCPQMwwEg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Fren kullanmayı seviyorsan ve panik bi yapın varsa çıkma karda. O kazaların alayı haldır huldur frene basmaktan yaşanıyor genelde karda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kardan ziyade buz daha tehlikeli. yoğun kar altında araba yolda kalır en fazla. buzda ise döne döne kontrolsüzce savrulmak da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 2.5 saat yolda kaldık Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Alibeyköy - Eyüp, çogzel yağıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 mecidiyeköyde baya baya yağıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Maslak itü / sağlam yağıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Goksu evleri kavacik tipi var resmen ve elekterikler gitti nasil bir ulkedire bu ya arkadas zavalli resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bu elektrik olayı istanbulun büyük bir kısmında gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 İstinye'de bi sıkıntı yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 CusTodeM said: Goksu evleri kavacik tipi var resmen ve elekterikler gitti nasil bir ulkedire bu ya arkadas zavalli resmen Dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olcaz taaam ma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Sarıyer tarafı yerler beyaz. Tam filmlerdeki gibi yağıyor, iri daneli, pamuk pamuk :). Köpeğimi alıp kar keyfi yapacaz birazdan, özlemiştik vallahi. Dışarda kalanların Allah yardımcısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Özlemişim vallahi şu bembeyaz oluşunu etrafında dışardakileride düşünmek lazım özellikle hayvanları:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Görükle bembeyaz, Bursa merkez de aynıdır tahminim. En azından biz One ile telefonu servise verirken yağıyordu, tahminim tutmuştur. Gelişmeler için kendisine bağlanalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 istanbul sancaktepede yağıyor ama pek tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Ankarada yarım saattir yağıyor ama her yer bembeyaz oldu şimdiden kar topu bile oynadım yey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ankarada cidden güzel kar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 jaffa said: Ankarada yarım saattir yağıyor ama her yer bembeyaz oldu şimdiden kar topu bile oynadım yey ^^ yarın görüşürüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 biraz önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar