Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Çanakkale'de "Eşşek donduran/öldüren güneşi" var. Bu sene de karı göremicez bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Selam, izmir günlük güneşlik ancak aptal bi soğuk var By. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kardan nefret eden bir ben varim bu forumda herhalde herkes yagsin diye dualar ediyor =) oldum olasi demiyim de lise bittiginden beri yaklasik 8 senedir kar yagmasindan nefret ederim cunku insan saga sola giderken zorlaniyor, usuyorsunuz, yollar tikaniyor, tehlikeli oluyor arabayi cikartmak hem araba icin hem sizin ama izlemesi zevkli olabilir tabi sicak bi yerden yagisini ona katiliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Spiegel said: kardan nefret eden bir ben varim bu forumda herhalde herkes yagsin diye dualar ediyor =) oldum olasi demiyim de lise bittiginden beri yaklasik 8 senedir kar yagmasindan nefret ederim cunku insan saga sola giderken zorlaniyor, usuyorsunuz, yollar tikaniyor, tehlikeli oluyor arabayi cikartmak hem araba icin hem sizin ama izlemesi zevkli olabilir tabi sicak bi yerden yagisini ona katiliyorum =) kardeşimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 burasi -10 derece. yarina kar firtinasi bekleniyor. okul tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 İstanbul / Zekeriyaköy ufak ufak yağıyor biraz daha şiddetlenirse fena kar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 etilerde yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 uludağda yağıyor suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Yenibosna donuyor ama hala ahmak ıslaktan halinde incecik yağmur donduruyor. Kar yağsada kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 burada birisi bu sene kar yağmayacak fln demişti bilimsel açıklamasınıda yapmıstı yok işte karayellerden gelen hava dalgaları bitti yeni dalgaların gelmesi 3 hafta asürer bu sürede mart nisan olur ve havalar ısınır diye kimdi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kimdi bilmiyorum yağar ciddi birşeymi yoksa öylesine atıştırmamı yani, belki diyen kişi kayağa ikan verecek anlamda kar yağışını demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kadıköy: İnceden atıştırıyor kar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 beşiktaşta deli gib kar vardı öğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şilede deli gibi yağdı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Şu an brükselde acayip bi hava var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kar yağsada kurtulsak acayip soğuk bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Çamlıca'da an itibariyle yok ama çok soğuk var. Arabanın sileceklerini kaldırdım, el frenini çekmedim, antifirizli silecek suyundan koydum. Yarın kesin yağacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ankara merkezde manyak gibi kar yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ankara merkez akıllı olsun herkes bursa merkez burda kar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 istanbul'da kar yağacaktı, ertelendi ya da iptal mi edildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ibb iyi hazırlık yaptı diye kar yağmak istememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 eskisehire de gelir ankarada varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yarın geliyor sanırım istanbula kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kocaeli umuttepeyi teğet geçmiş öyle diorlar buralar temiz şu an için ama gece yağarsa metrelerce bir kar yığını olası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kar ilerki bi tarihe ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar