toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hay ben bu meteorolojinin bi tarafına koyyim. yok 20'si soyle olcak, yok boyle olcak. tahmininizi seviyim ben sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bundan böle hoccemama'dan başkasına inanmıyorum., Dört gözle hoccemama'nın tahminlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Sparkcaster said: merterde tutuyo baya baya sabah işe gelirken bildiğin kaya kaya geldim merterde belediye çalışmıyo işin kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 fede said: escape said: bi kız tam önüme düştü lan. kaydı. kaldırdım falan. güzel bişidi. baktı suratıma garip garip. iyi misiniz dedim. iyiyim teşekkürler dedi. üzüldüm ama. bu kadar mı yani. çok güzel erotik hikaye çıkardı bundan ya ne erotik hikayesi lan. hava zaten buz gibi. erotizm mi düşünür insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 escape said: ne erotik hikayesi lan. hava zaten buz gibi. erotizm mi düşünür insan bi jartiyere bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o soğukta çıkarmam aga. donar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oha kar konusu başka yönlere kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 paticikte her konu öle oluyor bu aralar. mart yaklaşıyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ankarada kar mar yok bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şubatı var martı var bunun dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 istanbula yarından itibaren 5 gün kar bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 inandıramazlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 snows fell downn fell down fell down i am crying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 haftasonu özellikle cumartesi yoğun kar yağışı bekleniyor istanbul'da ( tipi şeklinde olması muhtemel) Kış geldi diyebiliriz artık. Ntvmsnbc'de konuyla ilgili haber var. İnternet nedense çok yavaş şu ara ondan linki bulamadım, bulunca koyarım. Ayrıca haftasonu İzmir'e bile kar yağabilir. @ Seceba Meteoroloji mühendisi değilim. Amatör olarak ilgim var. Bazı sistemlerin gelip gelmeyeceğini anlayabiliyorum ama işi bilenlerden teyit almadan bir şey yazmam buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 @hoccemama Üstad bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25045583/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bugün düşündümde, mevsimlerin ayları birer ay ileri alınmalı. yani kış aralık-ocak-şubat değilde, ocak-şubat-mart, ilkbahar nisan-mayıs-haziran şeklinde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dün manyak kar yağdı gece, sabah hemen koşup kar topu oynamaya gittim. çok güzeldi. sırılsıklam oldum. en son ilkokuldayken oynamıştım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ki bi tahminde bulunayım.. o da geçen seneydi sanırım.. di mi huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 değil hihihihihihhi 5-6 sene vardı rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dünyanın eksenin kayması gibi bir olay vardı mesela aylara bakarsak birinci ay mart olmalı, çünkü octa 8, sept7 mart ta 1 olmalı aynı zamanda şubat bazen 28 ve 29 çekiyor yani son ay olmalı yani mevsimler kayıyor. bi fizik hocam söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 haftasonu istanbulda yoğun kar yağışı olcakmış. süper! çılgınca kar topu oynamak için can atıyorum ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ankara karlar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ankara ORan sehrinde 15 dakika yagdı sonra durdu ve eridi gitti. Oran sehrinde kar yoksa Ankarada kar yok demektir. En azında saat 3ten sonra yagarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 5-6 sene öncesinde ankara'da kar yağıyor ne zaman deseler birçoğunda bizim oraya yağmazdı(Ümitköy) Yağdığında da adam gibi yağardı, okullar neyim tatil olurdu. Şimdi de bakıyorum en ufak bir kar belirtisi yok, sadece hava epey yumuşak, belki daha sonra yağabilir. Cidden üniversiteli olduk, finallere girer olduk, sabahlar olduk, ama tatil olmasından öte kar yağması insana ayrı bir hava yaşatıyor. cidden moral kaynağı ya, keşke görsem şimdi 3-5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar