mawiman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 arkadaş yağmasın bir hafta daha şehir dışında az biraz işim olcak gitmesi gelmesi kolay olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ANKARA'DA HAVA COK SOGUK ATKİ FALAN TAKİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ankara'da süper bir kar yağışı var. gece 1'den beri başlayan yağış devam ediyor. şuanda lapa lapa yağıyor ve tipi şeklinde. belediye çok sık geçiyor yolları açık tutabilmek için, inanılmaz bir yağış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ankarada attı bikaç akşama doğru. şimdi bişey. kesiyo soğuk. ama dikkat. yerlerde de ince buzlanma var. baktığınız yere dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 üstteki post 4 saat dışarı bakmayan bi adamdan çıktı. orclord nedeydise o oluyomuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 doğru rapor için kar dpt. güvenebilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ama tipi de değil ya. 5 cm filan olmuş kalınlık. indim ölçtüm şimdi üşenmedim. burda yol açan da yok. nere ki ora. 100 yıl burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 burası oran sitesi, ankara'nın diğer semtlerine göre yüksekte kalıyor birazcık :) ankara oran'da kar yağışı inceldi ancak devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kar burda nakda hala yaıo oh is kartopu oynamaktan başka bi etkinliğe girişcek gibi deilim yolda kalmak istemeyen çaksın arkasını da otrsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ankaraya öle yakışırdıki kar... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hobaaa kocaelide kar yayoooooooooooooooo <3 şömine + şarap + sevgilim + ben + dışarıda kar + çikolata kkthxbye yarın görşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 lan bursa bir kere mi kar yağamaz be sana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 antalyada kar fırtınası ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ne yazık ki ankara'da kar durdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kermit said: antalyada kar fırtınası !yalan söleme (!) sada 14 yıl antalyada yaşadım. 1 kere 30 sn karımsı bişey yağar gibi oldu. pamuk sandık asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dragonmax kocaelide durum ne tam olarka,yarın sınava gelecektim ben gelmesem mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 çalışma çalışma sen -.-' bırak büte sınavları sonra hava nasıl oralarda :D şu an hava duruldu. ha eğer buraya gelirken bi tarafların açık olursa (örnek: ellerin, parmaklarının ucu, ayak bileğin/kısa çorap issue, veya herhangibiryerin) direk donar haberin olsun. dehşet vahşet bi soğuk var. ev kaloriferli olmasa sevişemicez bile okadar (o soğukta hayatta soyunmam asdas).. eğer umuttepedeysen, oralara baya bi kar yağdı, şu an burda yağmıyosa bile eminim orda kar fırtınası vardır (yüksek rakım ftl) yarın buaraya geliosan, sınav çıkışı gidip bi sıcak çikolata içelim lan. hem tanışmış, kaynaşmış oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bursada yüksek kesimlerde kar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bahçeşehir-ist. kar yağışı başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 orc_lord said: ne yazık ki ankara'da kar durdu :( dursun bi zahmet unisi var ulaşımı var bu işlerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ankarada İnanılmaz BUzlanma Gizli felanda deil baya Ortada Ayıb ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kingpin said: orc_lord said: ne yazık ki ankara'da kar durdu :( dursun bi zahmet unisi var ulaşımı var bu işlerin :) birşey olmaz be kingpin, dün gece deli gibi kar yağdı ancak sabaha hiç birşey kalmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 antalyada dışarı çıkamıyosun ! kar kapıları kapatmış durumda oha oldum evin çatısı çökecek neredeyse kar o derecede yağdı. ben deyim 8 metre siz deyin 18 metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 orc yollardan bahsediyorsun heralde ? ankara'ya yağan kar 1 ay gitmiyor neredeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 izmire yağmur yağdı bugün biraz :p ama hava soğumuş baya (baya dediğim izmire göre yani :D) yazık size sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar