-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 noldu yaws servermı çöktü?? ne siteye ulaşabiliom ne oyuna girebiliom?[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Aynisi bende de var, tt ekolay super hicbirinden giremedim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 O dusen uzay gemisi turksata carpti heralde, butun yurtdisi siteler sicik.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hay sçıcam tam sıra bana geldi elektrikler gider yine sıra bana geldi server çöker. yok abi bunlar benim 2 günde 2 lvl almamı çekemiolar, serverı çökertti şerefsizler.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Sana bugun fin grubu yok heralde, bahtsiz bedevi :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 harbiden ya :) bi de bazen girio connecting ekranına retrying retrying diyo sonra da service not available diyo. sanırım bizde değil sorun[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Su anda toplam kapasitenin %10'u kullanilabiliyormus, ttnet cikisi patlamis tahmin ettgim gibi, bizde degil sorun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 şansa bala girdim az önce, listholder a server mı çöktü dedim adam nope dedi düştüm :) türk hatlarında bi sorun var dediğin gibi. allahım neydi günahım!!![hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya gesp bari senle kaldığımız yerden finlere giden yolu anlat da oyuna girince seni beklemeden gidebiliyim oraya. bakarsın sıram geçmemişdir falan.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 aynen sicislarda galiba....[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 server değil ama türk hatları sıçışlarda[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya olurmu yaa tam da teba ile df nin mid tarafinda log etmistik bi kosede girdigimiz gibi bufflari tamamlayip inthaar saldirisi yapacaktik :) lvl 47 scout :) lvl 43 cleric :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 df bize geçti bu arada[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yapma yaaaaaaaaaaaa ulan ulan demistim ben teba ya dun gece girelim az adam olur alir rp mizi gene log ederiz diye ben simdi nasil getiricem teba yi oralara kadar hani ben kolay kolay gelirim ama... offffffff :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 lol yalnız df bize geçti alliance chat te herifler konuşuo: - df neydi ya? - yolu hatırlayan varmı? - df= druim .... eheh komikti ama tam o anda düştük biz oyundan[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 us serverlarınada giremiyorum ben allah ttnetin belasını versin[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya bende bağlanamıyorum U.S. e client hatası erip duruyo (cannont retrieve update notes manifest) gibisinden bişi delirecem offff.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 biraz once girdim cok lag var dedim dustum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya istanbul da da kar varmı? edirne de sabah deli gibi fırtına vardı şimdi fırtına duruldu ama hala kar var. hatta elektrikler gitti 7-8 kere ben oyundayken. ist de de kar varsa kar yüzünden bi sorun çıkmış olabilir diycektim. bi de anlamadığım biz türk sitelerini gezebilioz, gavur sitelere giremioz. bu nasıl oluo?[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben de giriom arada yafru ama hemen düşüom.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hayret ya lol noluyo dedim kafayi yedim baktim burda sizde ayni dertten sikayetcisiniz. gerci ben sabahtan beri prydwende oynuyorum ama saat 3-4 gibi nisse de iken bi lag oldu düstüm bi dahada giremedim oyuna hala kasiyom girmek icin pfff negzel lvl 10 olcajktim ya[hline]Carternas Demarcus the Champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 OSİ ye girmeyi denedim oraya da girilmio. geçmiş ola hepimizi şimdilik. ben gidiom silent hill 2 oynayayım[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya olm sen yine iyisin lvl 10 olcaktım diyosun. bana tam finlerde sıra gelmişti bi gruba girsem sabah çıkıcaktım. haşırt ttnet down.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Tum TR yurtdisi cikisi 130mb suan, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Sana kac kere cenabet dolasma dedim hep senin yüzünden bunlar:D bu arada sinterla ben prydwen midde 2 tane zerker actik 24 olana kadar gelmicem ex e bg ye gitcem begenirsem zerkeri 50 ye devam. mid sehirleri cok daha güzel yaw böle hayvan gibi agaclar falan lol hosuma gitti baya champ baydi zaten. bi de oyuna girdim daha lvl 1 im direk bi guilde cagirdilar beni biraz lowlvl bi guild lvl 40 falan en yüksek ama olsun sonucta item ve para olayi:D sevdim mid insanlarini:P[hline]Carternas Demarcus the Champion [Bu mesaj Soth tarafından 02 Şubat 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot exc × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya bende bağlanamıyorum U.S. e client hatası erip duruyo (cannont retrieve update notes manifest) gibisinden bişi delirecem offff.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 biraz once girdim cok lag var dedim dustum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya istanbul da da kar varmı? edirne de sabah deli gibi fırtına vardı şimdi fırtına duruldu ama hala kar var. hatta elektrikler gitti 7-8 kere ben oyundayken. ist de de kar varsa kar yüzünden bi sorun çıkmış olabilir diycektim. bi de anlamadığım biz türk sitelerini gezebilioz, gavur sitelere giremioz. bu nasıl oluo?[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben de giriom arada yafru ama hemen düşüom.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hayret ya lol noluyo dedim kafayi yedim baktim burda sizde ayni dertten sikayetcisiniz. gerci ben sabahtan beri prydwende oynuyorum ama saat 3-4 gibi nisse de iken bi lag oldu düstüm bi dahada giremedim oyuna hala kasiyom girmek icin pfff negzel lvl 10 olcajktim ya[hline]Carternas Demarcus the Champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 OSİ ye girmeyi denedim oraya da girilmio. geçmiş ola hepimizi şimdilik. ben gidiom silent hill 2 oynayayım[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya olm sen yine iyisin lvl 10 olcaktım diyosun. bana tam finlerde sıra gelmişti bi gruba girsem sabah çıkıcaktım. haşırt ttnet down.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Tum TR yurtdisi cikisi 130mb suan, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Sana kac kere cenabet dolasma dedim hep senin yüzünden bunlar:D bu arada sinterla ben prydwen midde 2 tane zerker actik 24 olana kadar gelmicem ex e bg ye gitcem begenirsem zerkeri 50 ye devam. mid sehirleri cok daha güzel yaw böle hayvan gibi agaclar falan lol hosuma gitti baya champ baydi zaten. bi de oyuna girdim daha lvl 1 im direk bi guilde cagirdilar beni biraz lowlvl bi guild lvl 40 falan en yüksek ama olsun sonucta item ve para olayi:D sevdim mid insanlarini:P[hline]Carternas Demarcus the Champion [Bu mesaj Soth tarafından 02 Şubat 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar